I can se your underwear from down here

 
 
 Ännu en helg leder mot sitt slut och jag har en jobbvecka kvar innan semestern. Och jag längtar verkligen, massor av planer inför denna sommaren som börjar smidas och jag ser fram emot massor av det. Liver känns rätt jäkla fint just nu.Denna sommaren har verkligen potential att bli den bästa någonsin, den har börjat riktigt bra och den kommer bara att bli bättre! 

En finemang fredag!

Igår var det grillning i Höör som stog på schemat. Swedish drunk media crew hade en liten återträff efter copenhell. Blev en riktigt lyckad kväll och faktiskt en av de bästa på väldigt länge. Fyra hårdrockare, en hel del musik, en grill med kött på och en hel del alkohol:  Ett recept på en lyckad kväll med andra ord.  sedan att man blandar in lite kubb i det hela gjorde inte saken sämre det heller. Alla var så underbart jäkla värdelösa på det. Många timmar timmar blev det och var inte hemma förren 10 imorse.. Så att jag är lite trött i huvudet idag är kanske ingen överraskning. Ska bli härligt att sova ut ordentligt om någon timme! 

Grillning vid havet

 

En fin sommar!

4 arbetsdagar kvar och sen går jag på semster igen. 5,5 timmar imorgon och sen en långhelt och tre dagar nästa vecka. Även denna helg är fylld med skoj grejer och ser verkligen fram emot den. försöker göra så mycket skoj jag bara kan den tiden jag är ledig för denna sommaren ska bli den bästa jag har haft. och den är redan på god väg dit! :) Har en hel del skoj planer på saker som ska göras i sommar och den ska bara fyllas på med mer!

Behemoth

Lite mer festivalbilder kommer det här, denna gången är det behemoth som stog på sceenen. Har velat se det bandet hur länge som helst nu och har äntligen kunnat pricka av dem på min lista.

Samyang 14 mm

 
För några dagar sedan kom det ett objektiv med posten till mig och igår tog jag det en runda för att testa lite! Har länge velat ha något mer lite med vidvinkel att fota konserter med och klickade hem ett samyang 14mm f2,8 och efter gårdagen är jag väldigt nöjd med detta köp. Det funkar finfint till landskap också och jag är förvånad över skärpan på ett objektiv utan autofokus. Så blir kanske att man tar upp landskapsfotandet lite mer seriöst nu kanske!

90 minuter av rent mangel.

850 pers på en halvstor klubb och Slayer på sceenen? Kan inte bli mycker mer upplagt för en fantasiskt kväll och oj vad bra det var. 90 minuter av rent mangel. Publiken hade en kanonkväll och det märktes att bandet också ha de det. De stog med små leende på läpparna hela spelningen och till och med herr King såg ut att ha det ganska trevligt.  Härlig kontakt med publiken och den perfekta spellistan som de kan ha. 
Det var länge sedan jag faktiskt stog i en ordentlig publik och jag hade döskoj. Trevligt att bara kunna röja och ha skoj utan att oroa sig för kamerautrsutning eller att det inte blir några bra bilder haha. Men det känns ju idag att man stog ganska långt fram igår. Revbenen känns aningen misshandlade. Men om man inte har lite ont efter en slayer konsert, räknas den verkligen då?

Midsommar!

Årets midsommar spenderades i stugan med två fina brudar. Vi åt, åt, åt och åt. Massor av mat, jordgubbar och fika och det var så fint så. Precis lagom!

Midsommarsplaner

Lite sommriga bilder på fina Josefine tycker jag passa finfint till dagens inlägg då det faktiskt nalkas midsommar imorgon.  Jag ska spendera dagen med Josefi och Christina uppe i stugan i Blekinge och jag ser verkligen fram emot det.  Ska bli skönt att vara ledig i tre dagar och bara njuta av livet. 

D-A-D @ Copenhell

Fjärde gången jag beskådade detta bandet och de är alltid lika brilianta. Älskar deras musik och har gjort det sedan jag var liten. längtar till Agusti då de ska beskådas igen!

Redigering pågår!

Ganska snart klar med Copenhellbilderna också.. Jäkla massa jobb haha. Men ska snart iväg till stranden och trängas för en photoshoot med syrran som kommer bli galet bra. känner att jag ska ta vara på denna lediga tisdagen så bra jag bara kan, jobbar massa timmar imogon och även på torsdag. 

Köpenhelvette!

 
Oj jäklar vilken bildbomb det råkade bli, hade bara tänkt ladda upp några få bilder haha. Men sommarens andra festival tog slut igår och det kunde inte ha varit mycket bättre. Eller hemresorna kunde gått smidigre men annars satt hela festivalen som en smäck. Härligt sällskap, bra musik, lite för mycket öl och en jäkla massor av kanonbilder som ligger och väntar på att redigeras. Blev klar med bilderna från första dagen innan men de två andra tar jag imorgon. Känner att sömn blivit lite bortprioriterat så ska ta igen lite sådan inatt. Det var ju ett jäkla mög att ta sig tillbaka till malmö på nätterna så nästa år får det nog fan bli ett vandrarhem.Kunna sova några timmar till varje natt hade ju inte suttit fel om man säger så. Känner att jag hade behövt en semster efter semester för att vila upp mig nu.. Men man ska la inte klaga, två kanonfestivaler på två veckor och man kan inte vara annat än nöjd.

Powerwolf

 
Vill verkligen visa så  mycket bilder nu men finns inte riktigt tid till det. Om en timme sitter jag på tåget till Malmö för att sedan ta bussen över till Köpenhamn. Så ska strax ta och packa ihop de sista grejerna och sen bege mig mot tåget.. två festivaler på två veckor är lite väl intensivt känner jag, men här finns inget tid att vila..

Redigering pågår!

Oj vad dåliga jag har varit som inte har uppdaterat här på typ en vecka. Idag är andra dagen hemma efter festivalen och denna dag ska precis som gårdagen spenderas med att redigera bilder. Fotade 44 band under Sweden Rock så är en hel del att stå i om man säger så.. Ska snart börja med bilderna på Royal Republic och är då med andra ord inne på tredje dagen under festivalen.En bra bit på vägen men en hel del kvar.. Men ni får nöja er med instagrambilder så länge. Var ju faktiskt ganska aktiv där under festivalen. meeen, nu ska jag redigera vidare några timmar till. Imorgon är det Copenhell som gäller!
 

Sweden Rock!

Om bara några timmar rullar bilen upp mot Norje och Sweden Rock. Allt är packat, bilen tankad, matpengar uttagna och jag känner mig ganska redo. har lite bekräftelsemail att skriva ut bara och luggen ska trimmas till då den växt sig lång igen. Sen ska jag ta och hitta någon annan att ge min förkylning till som sakta men säkert börjar infinna sig i min kropp. Så Nu ska jag jag hinka i mig te med honoung och testa alla huskurer jag kan..
 
Men detta lär bli det sista inlägget på ett tag. kanske dyker upp något inlägg från telefonen någon dag men vi får se hur mycket ork och lust det finns till sådant haha. Men nu ska jag påbörja projekt bli frisk!

Kemi-check

Dagens 5 timmars kemipluggande var värt det i längden. Ett B i betyg och ett stycke nöjd tös. Men nu laddar vi om inför fysiken på fredag, mitt under sweden rock. Lägligt va?  Men det ska också klaras av.. Det måste klaras av. Men nu ska jag ta det lugnt ikväll, fysiken får bli morgondagens projekt. Ska nog iväg och träna en sväng senare ikväll, är så galet mycket folk där vid denna tiden. Sedan hämta mamma ikväll/inatt i Lund. Så har tid att kolla ikapp lite serier och bara vila upp mig inför morgondagen. Den är fylld med fysik, fixning inför sweden rock och lite annat smått och gott. 

Stugan, plugg och Sweden Rock.

Även denna helg innehöll en tur till stugan, denna gånge för att fixa iordning det sista inför sweden rock. Har lite svårt att förstå att det redna är på onsdag. Har en del att fixa idag och utöver det har jag det muntliga i Kemi i eftermiddag så har mycket att repetera in.. Är så galet nervös. men ska ta mig igenom alla tre delar nu och sen åka och hanla det som ska handlas. Sen blir det några timmars repetition efter lunch också. Det måste gå.. Har lagt ner så mycket tid på kursen att jag verkligen vill klara den..
 
Men åter till roligare grejer. Imorgonkväll kör bilen till Blekinge och Norje för årets upplaga av sweden rock, det blir femte året i rad jag är där och jag längtar något galet. Det är lätt den bästa festivalen! Bra musik, härligt folk, förhoppningsvis bra väder och massor av god mat. kan inte bli mycket bättre med andra ord., Men nu ska jag ta och plugga en timme till så jag kan tagga med gott samvete sen!

Follow on Bloglovin
RSS 2.0