Dream Away

 
Ännu en helg full med jobb så tiden/orken till att blogga finns knappt tyvärr. Ska imorgon börja planera onsdagens studioplåtning som kommer bli galen! Så har snart förhoppningsvis en mängd bilder att visa!! Ska även ta mig ut och fota höstens alla färger! Så underbart vackert!

Lite Sister Sin

@Rockstad Falun

Ungföretagsamhet

Då är mitt UF-företag snart regristrerat! Ska betala in pengarna när jag kommer hem för har inte riktigt tid nu, ska snart gå till tåget. Men detta känns riktigt bra, nu är jag snart pågång!

Höstbilder, någon?

Börjar nästan bli lite trött på studiofoto nu, vill ut och ta porträtt! Så är det någon som vill ta tjusiga bilder i höstfärgerna hör av er! :)

*En mycket passande och fyndig rubrik*

Blir mycket bilder på denna tös förtillfället, men hon är superfin så det gör ju inget! Har planerat in nästa fotografering till fotoprojektet nästa onsdag och den ska genomföras i studion så hoppas på riktigt häftiga bilder då! Kommer bli riktigt skoj i alla fall.  Nu ska jag åter gå till att vara nördig en stund och kolla serier!

Produktbilder

Dagens ena fotouppgift!

Full Rulle

Förmiddagen har idag spenderats i studion med Samantha för att fixa veckans fotouppgift! Imorgon ska det tas produktbilder. Är nu helt slut i huvudet så ska nog ta och krypa ner i sängen snart, ska försöka planera in lite mer fotograferingar snart så jag kommer vidare på fotoprojektet så förhoppningsvis kommer det mer bilder från det snart! Tycker även ni kan ta och kila in på min facebook sida, gilla den och sedan kolla på dagens bilder. Då blir jag jätteglader!

The Beautiful People

 
Tvingade min syster att stå framför kameran idag! Glad att jag gjorde det för är snuskigt nöjd med bilderna! Det är förövrigt hennes födelsedag idag så grattis på dig syster :)

Nytt och Fräscht

Som ni kanske ser har jag nu pillat ihop en ny bloggdesign som jag förhoppningsvis ska vara nöjd med ett tag! Passade även på att slänga in en facebook ruta så ni kan se vad som händer där innan också!
 
 
 

Ombygnad pågår

Håller på att leka runt med designen lite så det kan se aningen rörigt ut nu och någon timme framöver! :)
 

No Mr Nice Guy

Efter en helg full med jobb och födelsedagsfriningar är jag nu helt slut. Så det blir en tidig kväll och imorgon tar vi tag med nya tag. Har två skoj fotograferingar inplanerade! Kommer bli en skoj vecka!

Monster Philosophy

D-A-D♥

Digitaltskapande- Skräck

Uppgiften vi håller på med i digitaltskapande just nu! Får öva upp mina photoshoop skills lite mer men tycker det ser ändå helt okej ut! :)

Modeller sökes

 
 
 
 
Har en del som verkar ha nappat på det nu men vill så klart fortfarande ha fler!  Så är det någon mer som är intresserad skriv till mig min facebooksida (gör bilden till en länk) Eller släng iväg ett mail på [email protected]
 
 
 
 

Lite lek i Studion

 

Lite mer Kullaberg

 

Turning Torso

Idag blev det en tur in till Malmö för jag hade planerat med Frida attt flytta henner nere vid vattnet men ännu en gång var vädret emot oss, det blåste verkligen för mycket för att ens försöka sig på något vettigt. Så ännu en gång blev denna fotograferingen uppskjuten. Lite tråkigt men det var skoj att komma iväg lite. Förutom det så har jag börjat planera ett lite större fotoprojekt som ska göras men kan helt ärligt inte säga att jag har kommit jättelångt. Men har några ideér i alla fall  så jag får hoppas att det räcker.
 
Här får ni några av de få bilder som togs idag. Lite bilder på antagligen den mest fotoade byggnaden i Malmö: Turning Torso

Lite Kullaberg









 

Over The Hills And Far Away

 

Trött och.. Charmig..

Dagen har spenderats på Kullaberg som var ett av de vackraste ställen jag har sett. Har en hel del underbara bilder som är påväg  över till datorn just nu så det kommer nog en hel del av dem senare! Såhär fin och charmig var jag hela dagen, Josefi som tog bilden och som vanligt kan jag inte vara seriös framför kameran :))
 
 

Vi Blir Inga Änglar





 

Perception Of Darkness


IKanske inte mina bästa bilder men här är några bilder på förbandet till Raubtier. Kolla in facebook sidan om ni vill se fler!



 

En grand finale fraktad med B-52

Är nu hemma efter en kanonkväll! Orkar inte riktigt lägga upp fler bilder här nu men några ligger uppe på min facebooksida så in där och kolla om ni är intresserade! Tycker även ni kan passa på att gilla den när ni ändå är inne där! :) länk< 

Förgätmigej

Minneskort formaterade och tömda, batteriet laddat och väskan packad. Ska bli riktigt gött att fota en konsert igen, har vatt två festivaler och någon liten spelning i sommar så detta ska bli riktigt skoj. Festivaler blir så stressigt på något så sätt då det är så många band som möjligt som man ska ha bilder på. Nu är det ett band och så klart deras förband. Håller även tummarna för att de har ett fotodike åt mig, inte alltid KB har det. Hade vatt skönt att kunna gå runt där och ta sina bilder istället för att trängas bland resten av publiken! Tror det kommer bli en galet bra spelning, jag är riktigt taggad på att se Raubtier igen då det var ett tag sedan och jag tycker i alla fall att de alltid är bäst. Så nu håller vi tummarna för att jag kommer hem med ett gäng awesome bilder ikväll :)

Faller på knä inför sverigens elit

Sitter och förbereder mig lite inför morgondagens plåtning på Raubtier och funderar lite vad jag vill ha ut av bilderna.Hoppas på att det är kickass bra ljus imorgon så man kan få fram  några riktiga godbitar.
 
Dagen har mestadels spenderats framför photoshop och en hel del häftiga bilder redigeras fram, resultatet visar jag här när det är klart. För nu ska jag krypa ner i sängen och njuta av att det är helg!

EN hjältes väg är en snårig stig

 
Dessa fock jag fotopass till imorron, så imorgon kväll befinner jag mig i Malmö och på KB med kamran i högsta hugg och ska sen leverera ett gäng bra bilder! :)

Lite mer blommor

 

Flower Power


Skuggor och ljus





 

Min puls är dina hjärteslag

Kom precis hem med dunkaden huvudvärk efter att ha spenderat i studion i några timmar och försökt få rätt på allt. Efter ett bra tags bråkande och hållhjälp av två personer blev det äntligen helt okej resultat men långt från det jag hade föreställt mig innan. Är verkligen helt väck i huvudet men har i alla fall fått dem redigerade i alla fall. Nu ska jag försöka få i mig något att äta och sen ska det nog bli lite mer letande efter passande fonter och skissande och planerande på hemsidan!
 

Sommar, vart tog du vägen?

Sitter och tittar på sommarbilder och blir nästan lite ledsen för att det inte riktigt har varit någon sommar.. Jag hade nog behövt mer sol och värme och inte höstvädret som är där ute, regnet och blåsten. Men ja.. Hösten är också en otroligt fin årstid!

Projektarbete

Vi ställde in dagens plåtning då det skulle regna hela dagen och vara ute i regn är ingen höjdare. Så ska snart dra igång dagens arbete som ska göras på projektarbetet! Är faktiskt ganska taggad på att ta tag i det och faktistk göra så mycket som jag kan idag (där för jag sitter här och bloggar haha)!

Plannering pågår

Sitter just nu och försöker planera fotograferingen som ska göras på onsdag (ska stå både framför och bakom kameran...) och även planera vad jag ska göra på proejktarbetstiden imorgon. Planerar även hur och vad jag ska göra med uppgiften i digitaltskapande. Så jag har med andra skoj och leker med olika ideér vad jag vill göra! Sååå förhoppningsvis började det trilla in spännande bilder här snart! :)
 

Just chilling in the woods, naked

Ännu en bild på fina Ana!

The Pit And The Poser

Ber om ursäkt för en dålig uppdatering under helgen men det ska nog bli bättre i veckan då det kommer tas en hel del bilder till en fotouppgift och även till en uppgift i digitaltskapande. Båda uppgifterna är riktigt roliga och jag ser verkligen fram emot att utföra dem. Den andra är mest efterarbetet som är det viktiga och det är mycket i photoshopandes som ska göras! Kommer bli grymt om jag lyckas få det som jag vill!
 

Äventyr i skogen

 

Primo Victoria




 Ett absoolut favorit band det där Sabaton! Alltid lika skoj att se och plåta dem. Ser verkligen fram mot höstens   turné! De ska spela ca halva det nya albumet och det är verkligen bäst.
Slänger in en cover på just Priom Victoria här under, den är riktigt cool. Det enda instrument Van Canto anväder är trummor resten gör de med rösten. Riktigt häftigt säger jag bara! De har andra låtar de gör bättre men denna är najs ändå! Det var riktigt mäktigt när de då gjorde det tillsammans med Sabaton på Rockstad Falun förra året. Det var gåshuds mäktigt. Men nu ska jag sluta babbla musik.. Lyssna på videon bara! :)
 
 
 
 

Flower Power

Mycket bra dag denna dag. Hade en fotolektion då jag planerade en fotografering som skall göras nästa vecka. Är riktigt taggad på att genomföra den och jag tror det kommer bli riktigt häftiga bilder där! Så det ser jag verkligen fram emot. Har även redigerat en hel del bilder från gårdagens plåtning, gillar resultatet starkt! Älskar verkligen att det är en hel del på gång just nu! Det känns toppen!!

You I Need


The Serpentine Offering

 

St Lars kyrkogård













 

Fullspäckad förmiddag

Då var man hemma efter en förmiddag med fotografering. Först blev det en tur till mammas jobb för att fixa en bild till uppgiften vi har imorgon. Sen vandrade jag bort till en gamal kyrkogård där pasinter från ST Lars begravdes och efter det blev det att ta bussen till Arlöv för en photoshoot med Ana! Sitter just nu och för över bilderna till datorn och vet inte riktigt vart jag ska börja. Kanske lika bra att börja med det som är till imorron!
 

SysterYster







Dreamy







Malmö In Black And White








 

Kill Or Be Killed




Lite mer Steelwing kanske?

Wonderland

 

No Mr Nice Guy

















Bloglovin

 
Följ min blogg med Bloglovin

Bloggbyte!

Tror jag har bestämt mig helt för att endast blogga här från och med nu! Kommer bli lite mindre privat liv än i den andra bloggen.. Inte för att jag brukar ha särskilt mycket att skriva om där egentligen men ändå! Hoppas ni alla kommer trivas här istället! För jag har inte tid med två bloggar! :)

Helsingborg




 

En helt vanlig måndag

Då sitter man och för över bilder till datorn. Har spenderat någon timme med att springa runt i Helsingborg med kameran i högsta hugg för att få några av bilderna till fotouppgiften klara! Ska även börja planera de andra bilderna men först ska det spenderas tid i Photoshop.
 

My Funeral





hDark Funeral på Sweden rock. Den perfektat konserten men det perfekta ljuset! ♥














 
 

Lite framtidsplaner!

Vad skoj det är att se att lite folk faktiskt tittar in här! Har en hel del fotorelaterat inplanerat denna veckan så det kan nog komma upp en hel del bilder här senare i veckan. Kommer så klart fortsätta äldre bilder här i veckan och tänker koppla in den externa hårddisken ikväll och lägga upp en hel del mer porträtt bilder som bara ligger där. Så håll koll här så ska ni få se att det händer grejer! Föreslår även igen att om ni tycker bloggen är spännande så lägg till den på bloglovin För att inte missa något! Har även funderingar på att endast använda denna bloggen och ge upp på min gamla. Har lite blandade känslor om det så ska fundera lite mer på det.. men det kan hända snart att denna blir min enda blogg för jag har inte tid eller lust att driva och uppdatera två bloggar samtidigt! Så vi får se hur det blir med det hela! :)
 

Amaranthe









 

Unleashed





Läg gärna till bloggen på blogglovin om det lockar!

To Her Darkness





Far Far away








 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0