Fullrulle!

Är så galet nöjd med dagens fotografering! hinner inte redigera mer bilder just nu för ska snart iväg och jobba några timmar och måste hinne käka något först! Men allt verkligen stämde idag och ser verkligen fram emot tiden i Lightroom för attt redigera klart bilderna. Men det tar vi senare ikväll! :) Denna veckan är verkligen helt fyld så nu kör vi på. Humöret på topp och det är vårsol ute!

Spring time!

Lite bilder från fredagens fotografering! Härligt vårigt och skönt! Sitter just nu och redigerar konsertbilder från igår, äntligen en konsert att plåta! Det var så länge sedan sist.. men igår var kanon, bra band, bra ljus och bra bilder. Nöjd tös!
 
Idag har jag gjort fysikprov och jobbat. Har en full vecka framför mig med plugg, 2 fotograferingar och ganska många timmar jobb. Sen fest på lördag efter en heldags jobb. men det kommer bli en bra vecka!:)

Fysikhat..

ett år gammal bild från när vi var i Egypten. Längtar verkligen till sommarvärme och sol nu, Skönt ute idag iaf, solen skiner och det var riktigt skönt att ta en springtur ute. Tänkte att det kanske skulle hjälpa lite innan jag skulle sätta mig en timma och räkna fysik. Om det hjälpte? inte ett dugg.. Förstår verkligen inte varför jag inte får rätt på det...Till och med kemin går bättre nu och det har jag alltid haft lite svårt för.. Örghh.. Ska försöka en stund till och sen ska benen tränas på gymmet.. Detta ska gå.. Det måste gå.

Pluggtorsdag..

Hej och hå. Har snart suttit lite mer än en timme med bioligin och det börjar bli klart. Sen är det bara att gå vidare till nästa ämne.. Har skrivit ihop ett snyggt schema för plugg de kommande fyra dagarna och det ska hållas. Det är mest idag men det är bara för att jag inte har några planer alls idag. Ska träna vid sju men fram tills dess är det bara plugg som gäller. Sådär skoj men vill bara bli klar med dessa uppgifterna jag har nu. har även tre labbrationer jag ska göra men de tänkte jag göra på måndag. Nää men nu ska jag ta och skriva lite mer om " varför nerbrytningen har blivit anaerob i Östersjöns " och sen är det nog dags för lunch.

Perfekt Utsikt

 

Hemma igen!

Första dagen hemma i Sverige avklarad och det blev inte en lugn sådan haha! Började dagen med att promenera till gymmet och sen där körde jag verkligen bara det jag kände för. Så blev lite av allt förutom ben, de tar jag hand om imorgon!:) Men blev en del bröst, 35kg bänkpress-check! Två halvtunga reps lyckades jag med där. Så känns inte som 50kg är allt för långt borta. Men tanken på att det innan varit där jag varit svagast känns det så skoj att det börjar gå framåt. 
 
Har även fotat idag, en snabbfotografering i Malmö och sen inhandlades det nya skor och lite nya ljus. Så det har varit en bra dag. har pluggat lite men känner mig fortfarande ganska slut efter veckan med jobb så mer kommer bli gjort på den fronten imorgon. Ska göra klart bilogin och komma bra långt med både fysisken och kemin. Ska se till att sova ut ordentligt inatt och sen sitta och plugga hela dagen. Träningen får bli imorgon kväll då det står kettlebell på schemat och sen ben efter det. På fredag ska det pluggas massor också och sen en fotografering. Lördag blir nog pluggfri men på söndagen planerar jag att bli klar med det mesta som är i det första steget av kurserna. Vill bara komma vidare så man kan lägga detta bakom sig! :)
 
På tal om fotograferingar har jag en del riktigt skoj inplanerade. Både på måndag och tisdag kommer två roliga och sen en om några veckor. Ser verkligen fram emot dem och älskar att detta året har innehållit så mycket foto  som det har gjort. Har aldrig fotat så mycket som jag gör nu och jag älskar det. Ska bara bli bättre på att ta mer vardagsbilder.. Men har planer på att köpa en görsnygg kompaktkamera (vid nästa lön) så det blir nog bättre på den fronten då.
 
Oj vad långt detta inlägg blev då.. Ska ta och läsa några sidor bilogi och sen ska det kollas greys anatomy. Så tjingeling. 

Sista dagen!

sista dagen i Österrike idag och om några timmar går flyget hem till Sveruge igen. Hade en ledig dag igår och den spenderades med att turista runt i Villach. med kamera och karta tåg jag tåget dit och promenerade runt och såg om om. Köpte lite kläder, choklad och lite annat. En riktigt bra dag med andra ord! Just nu längtar jag bara hem. Vi landar i köpenhamn 22.10 så är en hel del av dagen kvar innan jag ligger i min säng där hemma.. Men tror det kommer gå snabbt när vi väl börjar resandet! Ska även redigera en hög med bilder imorgon också, så får ni lite mer än instagrambilder då haha!

regn och rusk

andra dagen med ganska tradigt väder så vi sitter inne i lägenheten och tar det lugnt. Har fått lite läst men känner mig ganska slö, både i huvudet och i kroppen.. Men inte jättelänge tills vi flyger hem nu igen. Imorgon är jag ledig och på tisdag bär det av hem till sverige igen. saknar alla där hemma så det ska bli trevligt att komma hem igen!
 
Ett pluss med resan är att jag har käkat riktigt bra, nästan inget socker och så! Så formen är riktigt bra just nu! yeey! Längtar hem till gymmet också! jag vill lyfta tungt och jag vill ut och springa! Även om jag är ganska sliten i kroppen nu saknar jag att träna något galet. Så på onsdag träffar jag gymmet igen!
 

Instagrambilder från Österrike

lite instagrambilder från de tre första dagarna här i Österrike. tog med kameran en liten sväng innan idag så kommer lite sådana bilder sen också! men sitter egentligen och pluggar fysik nu så ska redigera senare ikväll om det finns tid! :) men känns som det går ganska bra med pluggandet trots att man är här och jobbar. det hinns med något kapitel här och där. Men det känns bra, kemin börjar släppa och första delen av fysiken är lätt. Bilogin är också ganska lätt men lite mer analysfrågor där. Ska sätta mig med dem när jag har kanske en hel timme att sitta med det utan att tänka på annat!

Dag ett i Österrike!

För ganska precis 14 timmar sen ringde mobilen och det var dags att gå upp. Så är ganska trött nu men några få timmar kvar innan jag får sova. Ska försöka läsa några sidor i kemiboken men känner att ögonen lär gå i kors ganska snabbt. Här är helt galet vackert för övrigt, har inte hunnit fota mer än bilden ovan som är tagen med telefjongen men när det finns tid ska det tas mer bilder. Varmt och skönt är det också, trodde nästan innan jag åkte att jag skulle komma till vinter men det är mer vår här än hemma. helt underbart, dock lite vinterkläder med i väskan men de får nog ligga kvar där haha

En oväntad resa!

Fick ett spännande erbjudande idag som jag inte riktigt kunde tacka nej. Nämligen att följa med en vecka till Österrike och jobba. Har kört igenom det landet några gånger och spenderat en del tid med att köra runt där och fullkomligt älskar det. Tror det kan bli superskoj och väldigt givande. Så klart kommer det bli väldigt mycket jobbande men även en del pluggande. Skolböckerna följer med och kommer användas flitigt när det finns tid!
 
Bilderna är 3 år gamla från då jag sist var i Österrike, underbara landskap!

Bilder från torsdags och skolsnack!

 
 Lite bilder från torsdagens fotografering!:)
 

Då var det måndag igen och en måndag jag sett fram emot ett tag nu. För idag kan jag börja ordentligt med mina tre kurser som jag behöver för högskoleutbildningen jag vill läsa. Har suttit snart i två timmar med kemi nu och det är det jag kommer ha svårast med men känns som det kommer gå helt ok ändå. Kursen är uppbygd så jag har tre olika "uppdrag" och har börjat så smått på den första. Dock en del jag måste lära mig för att kunna göra alla frågor. Men det går framåt. Ska försöka klara av en uppgift i alla tre kurserna denna veckan så man känner att man har kommit igång ordentligt!:) men nu är det dags för en liten matpaus! 

Ett litet leende på läpparna!

Denna tösen träffade jag för att ta lite våriga och fina bilder! Har redigerat någrastycker men har inte riktigt ork till mer idag så resten får bli imorgon! riktigt härligt ute idag, gick runt med bara armar när vi fotade och bara njöt av värmen. Älskade underbara vår. Imorgon ska det också njutas av solen, ska inte till Lund för lunch med pojken min och sen jobba en liten stund innan det blir att landa i soffan inför let's dance! riktigt bra fredag med andra ord!
 
Denna veckan har nog varit den bästa (eller näst bästa, sälenveckan ligger starkt etta) detta året då det verkligen känns som att allt verkligen börjar flyta på för mig. Mina kurser drar igång på måndag och är inte längre helt inkomslös. Att bara ha gått hemma och vänta på besked de första månadena har tärt en del på mig. Jag funkar inte så och jag behöver ha koll och det känns äntligen som jag har det. Känns som dagarna har lite mer mening nu faktiskt. Det är inte bara fördriva tiden utan jag pluggar lite, har jobbat några timmar denna veckan och jag älskar det. Går runt med ett leende på läpparna igen och det känns så bra. Är vanligtsvis en väldigt glad person som har lätt att le och skratta men det har varit lite tungt fram tills nu. har varit understimulerad och uttråkad men äntligen så!:)

Torsdagsvammel!

Tjohejsan, en bild på mig för ovanlighetens skull.. inte ofta jag hamnar på bild i kameran min. Torsdag idag och en riktigt bra sådan. Började dagen med ett ryggpass på gymmet som kändes helt okaj! Ikväll blir det kettlebell och jag är aaaastaggad! Ska om två timmar köra in till Lund för att först jobba en stund och sen ha en fotografering. 

Kanondag!

woaw vilken kanononsdag! Bra träning, inskrivning till kurserna och sen brevidgång 1.5 timme på ett nytt jobb. Kom hem för 15 minuter sedan och det är kyckling i ugnen. jag älskar kyckling så bara längtar tills den är klar för jag är döhungrig. Spännande va? Imorgon nalkas en fotografering och mer njutning av solen. Och jag är jättetaggad och tror att vi kan få några riktigt bra bilder imorgon :D Nu ska jag längta ihjäl mig på kyllingen och kolla ett avsnitt av hart of dixie så länge!

Det går bra nu!!

Är inne på tredje veckan nu där det finns konditionsträning med och det känns verkligen som det börjar ge lite resultat. Det känns lättare och lättare för varje gång och det känns nästan som man kan se skillnad från dag till dag. Plockade fram min kamera idag för att ta lite bilder på mig själv för att dokumentera. första gånge jag gör det med annat en mobilkameran men ska blin bättre på det. Jag tror man behöver se det mer själv! Så ska försöka ta bilder en gång i månaden för att se att det faktist går framåt! Det känns som det börjar bli lite konturer på magen men är fortfarande en bit kvar innan jag känner mig helt bikiniredo för i år. I sommar ska jag ha min snyggaste sommar någonsinn!! Sen att jag mår bättre än vad jag någonsinn gjort är inte helt fel det heller! 
 
Började dagen med en lätt frukost och sen en 5km runda i solen i bara linne. Helt underbart att kunna vara ute med bara armar.  Nu ska jag ta och käka en andra frukost och sen köra ner till gymmet så benen får jobba lite mer idag. Senare ska jag in till Lund för att regristrera mig för mina kurser och sen ska jag gå brevid 1.5h på mitt nya jobb. Livet flyter på ganska bra nu!:) 
 
Det tar emot lite att publicera en bra bild.. Även om jag lagt  upp bild på min mage innan så är denna mer avslöjande på något sätt.  Men det är för min egen skull, det är lätt att bli blind på sin egen framgång. :)
Men om en månad kommer det än ännu snyggare bild haha! Det är fullt ös som gäller nu! Men har tränat i över ett år nu och börjar äntligen känna mig ganska bekväm med mig själv. Lite mer muskler bara så haha. Men träningen har aldrig känts bättre! 
 
 

Blodigt värre!

Igår fotades det som sagt, ovan är några bilder från den andra fotograferingen som var ännu med en grymt cool sminkning. Riktigt skoj och härligt att jobba ute i den underbara värmen! Har en vårfotografering inplanerad på torsdag som vi egentligen skulle ha haft förra veckan men skjöt upp till denna pga dålig väder. Och det var ett ganska bra val om man säger så haha! Nu ska jag njuta lite mer av solen och värmen med min kära kemibok..

Macro-invigning!

Igår blev det en sväng till stugan och blev årets första runda med macroobjektivet och jag längtar efter mer blommor och färg! Riktigt varmt och skönt och vi satt ute och käkade lunch! Idag har jag haft två fotograferingar och bara varit ute och njutit av solen och de 14 graderna dagen har bjudit på. Ska snart iväg till gymmet för ett body combat pass och är sjukt taggad, har inte varit på det på sjukt länge så det ska bli superskoj!  Är det lite folk på gymmet efter det så ska jag ta ett kortare bröstpass, är det mycket folk tar jag det imorgon! Är inte supersugen på att kämpa om vikterna med massor av folk haha! 

Tisdag..

Lite brusiga instagrambilder. Ska försöka dokumentera lite bättre med systemkameran också..
Ben stog på schemat idag, gick helt okej. Var dock på asdåligt humör så det kändes sådär. Men när man tänker tillbaka på det så lyckades jag ganska bra. Men föredrar att träna när jag är glad.. Så hoppas på bra humör till morgondagens cardio och bicepspass! Kanske lite trices också om träningsvärken sen i lördags kan tänka sig att släppa haha.
Allt går lite emot mig just nu, kommer kunna starta mina kurser i slutet av mars.. Men har någon bok redan nu så ska börja plugga trots att jag inte har några av uppgifterna än. Sen lär jag plugga dygnet runt i två månader för att hinna klart men det ska gå. Det finns bara inget annat! 
 
.Men imorgon ska bli en bra dag, jag behöver det! En bra onsdag hade inte suttit fel, så nu bestämer jag att det ska bli det!:)
 

Sommarfotografering i kylan!

Blev en snabb fotografering igår i kylan och blåsten men vi lyckades fånga de få minuterna med sol igår. Resultatet är jag övernjöd med! Detta var den fjärde sminkfotografering och årstiden vi skulle försöka efterlikna var sommar och tycker det blev helt okej. Ser nästan ut som en varm sommarkväll! Åh vad jag längtar efter dem!!

Lite tjureri och bänkpress!

Gaaaaah.. Blir så arg på alla inkompetenta idioter som inte kan sitt jobb.. Har inte haft mer än bara problem med att få läsa de kurser jag behöver för att kunna börja plugga till idrottslärare. men ingen gör sitt jobb och jag sitter och är apstressad..De ger inte all information jag behöver för att jag ska kunna söka. Sen förstörde de ju min chans till att läsa idrottB och nu istället måste jag läsa kemi1, bilogi1 och fysik1 .. Men det går så jäkla segt och idag fick jag reda på (när jag maila och fråga) att det fattades två papper jag skulle skicka in innan de kunde fixa klart det. Och detta skulle jag veta hur?..Ska ju för helvete snart söka in till högskolan... Jäkla mög..
 
sitter just nu och redigerar lite mer bilder från sälen, tänkte att det kanske kan lugna ner humöret lite.. i eftermiddag väntar en fotografering då vi flyttade fram den ena tills torsdag. Och sen ikväll ska jag på body combat och få ut lite ilska. Inte varit på det passet på typ ett år så det ska bli skoj! Morgonen bjöd på 45min TRX och sen en timmes bröstträning. Vågade äntligen köra bänkpress ordentligt. har inte vågat innan då jag jag har varit ganska svag i bröstmusklerna men lyckades helt okej tycker jag själv för att vara första gången med tung stång. Gjorde först 2*10 med bara stången (20kg) sen 2*10 med 30 kg och sen en repetion på 35kg! Den sista var riktigt tung men känns inte som ett helt omöjligt mål att komma upp till 50kg under detta året!

Vårkänslor!

förra måndagen var jag i Malmö för en fotografering och hittade lite vår där. Massor av underbara och efterlängtade vårblommor!  Älskar verkligen våren och alla underbara färger, ska ha en fotografering med vårtema på måndag och sen efter det en annan av sminkfotograferingarna. Måste ta och planera in lite fler fotograferingar snart också, man får passa på när tiden finns!:)

Follow on Bloglovin
RSS 2.0