på ett hotell i göteborg

Igårkväll satte jag mig i bilen med slutdestination göteborg för det ska jobbas där måndag-onsdag! första dagen är nu avklarad  och två till väntar. Har precis kommit tillbaka från en lite mat och shoppingrunda och ska nu sätta mig vid netflix en stund innan det ska sovas. är ganska trött redan nu så blir verkligen ingen sen kväll. imorgon ska jag tillbaka till samma skola och sen på kvällen blire pizzaträff med göteborgsgänget. finfint!:)
 
Föreslår även att ni följer mig på instagram om nu är intersserade vad som händer i mitt liv då jag inte riktigt alltid har tid eller energi till att blogga! beexen heter jag där!

Ännu en dag avklarad!

Oj Oj Oj vilken vecka. Älskar varenda minut av det, även när det är stressigt och ljudniviån är hög. så många underbara barn och härlig personal och det mesta bara flyter på. Det blir tidiga kvällar och tidiga mornar men  det gör inget när man möts av alla glada härliga barn. Älskar mitt jobb, dagarna bara springer förbi och det känns inte som man håller på att fota flera timmar. Löööööööööööööv!
 
och jag vet att bilden inte är jättepassande till inlägget :)))))))))

äntligeeen!

Idag ska jag träna. ÄNTLIGEN säger jag bara. ett kettlebell pass står på schemat och jag är sjukt taggad!!! ska bli så jäkla skönt att få igång kroppen igen. och imorgon är det första skolan med elever jag ska till och jag längtar så otroligt mycket. trivs oförskämt mycket med mitt jobb :)
 

raaawr

dag ett på vecka två på jobbet avklarad. Gick helt okej idag i markaryd. sitter just nu och försöker bli klar med lite bilder i lightroom men gör gång på gång fel. Enkla fel som jag ändå måste börja om från början med för min trötta hjärna kommer inte på dem förren jag trott att jag var klar och sparat. Så tredje gången nu då.. kanske bara ska göra klart det imorgon. verkar inte alls vela gå som jag vill idag..

brösarp

bildern som jag tog i brösarp. Där var verkligen så underbart vackert där och hade älskat att ha en fotografering där någon gång. men det får nog bli ett projekt till nästa sommar :)

nilli.se


var iväg och plåtade lite smycken förra helgen och här är några av bilderna. jag är supernöjd med bilderna så tänkte bara visa upp några här!:)

lite instagrambilder!

Lite blandat mer instagrambilder från denna jobbveckan som snart lider mot sitt slut. Blir en sväng till lund imorgon mitt på dan för att plåta en personalbild och lite porträtt sen tar vi helg!  vet inte riktigt vad som händer i helgen men ska vila upp mig, nästa vecka drar det igång helt med fullt ös. Men det ska bli så sjukt skoj så det ska bli skoj!
 
Lyckades hinna med en promenix på en timme  ikväll och det var riktigt skönt att komma ut lite. 
fotade även en del ute i brösarp efter dagens jobb för åhh vad där är fint. Massa fina landskapsbilder som väntar men får se när man hinner ta sig ann dem!

fullt ös!

Oj vad tiden springer iväg. Sommaren går mot höst och långa byxor är på. Tidiga mornar och trötta kvällar. men jag älskar det. Älskar mitt jobb och älskar att faktiskt jobba. tror jag kommer trivas ruskigt bra och det känns verkligen kanon. Men man märker nu hur tiden inte riktigt alltid räcker till. Man orkar och hinner kanske inte alltid sitta vid datorn på kvällen och kolla runt eller sitta framför tvn för man är så trött att man inte orkar hålla ögonen öppna. men tidiga kvällar och tidiga mornar och välfyllda dagar. Det är så det ska vara! Men bloggen lär bli lidande, det kommer tyvärr inte alltid finnas tid och ork och då lär det bli den som blir bortprioriterad. I alla fall  nu i början när man kommer in i allt.

sjuk tös är tillbaka!

Tjenixen! småsjuk tjej här som ganska precis kom hem från sin första dag på jobbet. Gick la helt okej. hade varit lite mer givande om man faktiskt var friskt.. men det antar jag att det är mycket begärt..Härligt bra tajmat att bli sjukt nu.. Men men sådant är livet.
 
Förra veckan var det då en göteborgstur på schemat för lite mer utbildning och övning inför det kommande jobbet. En mycket givande och riktigt roliga dagar hade vi där. Helt underbara människor och massa skratt. Vi fotade massor av barn, picknickade i slottsskogen precis innan det började ösregna, vissa spelade brännboll. Vi åkte party paddan och vi hade kick off. Full rulle och inte en enda chans att hämta andan, men det är det värt! Det ger så otroligt mycket. 
 
Sen när jag kom hem från götet bar det av för att hämta upp min bil. Fatta hur mycket vuxenpoäng jag har dragit på mig nu... Det går inte att väga upp längre. Man får nog bara acceptera att man är vuxen..
 
Nu ska jag bara lägga mig en stund och vila så kroppen orkar med morgondagens arbete! ska bli frisk nuuu!
 

Mot Göteborg!

Nu kommer bloggen ännu en gång lysa med min frånvaro. För om lite mindre än en timme blir jag upphämtad inför en tur till göteborg för lite mer utbildning inför jobb. Ska bli så roligt att träffa alla igen men jag är också lite nervös. Nästa måndag börjar jag jobba på riktigt. Allt ska sitta och fungera. Ouffhh. Får hoppas att dessa dagarna i Gbg lättar lite på min nervositet. Allt känns så vuxet på något sätt.. Vuxen. Då var man det också, hur och när blev det så? Jobbar och köp av bil är hur nära som helst. Och rätt som det är börjar det väl bli dags att hitta lägnehet och lämna lilla hålan man bor i. Men det känns så avlagset på något sätt. Det känns inte riktigt som jag är helt redo att bli helt vuxen än.  Kan jag inte få vara ungdom ett tag till? Ett år eller så..

Act Like A lady, Lift Like A Boss

 
Dags för ännu ett we <3 it inlägg med träningsinspirationsbildern. Körde ett riktigt skönt styrekepass idag (inte för att jag kör så mycket annat än styrka...) Men jag kände mig starkt och full med energi! Hoppas på ett liknande pass imorgon. Och på måndag. Men på tisdag bär det av till göteborg för lite mer utbildning och efter det börjar jag jobba. Är lite halvt orolig att träningen inte kommer gå lika bra när dagarna är fyllda med jobb. Men man får se till att ta sig tiden och hitta orken. Vill verkligen inte tappa det jag har jobbat så hårt för.  Man får hitta de dagar de funkar på och sen acceptera att vissa veckor kör det ihop sig helt. Det är väll så det är att bli vuxen..

Fredag

Ohh denna värmen. Ett litet minus med denna sommaren är alla jäkla kommatecken som envisas med att landa på mig och kittlas något galet. Överallt är de och det kommer bara fler ovh fler. driver mig till vansinne. Men förutom att få raseriutbrott på små insekter har jag varit en tur till malmö med pojkvännen. resten av dagen ska vi spendera med att äta lite chips och dippa och försöka att inte smälta bort helt i värmen. Underbara sommarvärme!

Vattendroppar!

 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0