Höstbilder!

halvdag på jobbet avklarad, bröst och tricepspass på gymmet och sen även en promenad med kameran för att fota lite höstbilder. Nu ska jag bara ta det lugnt men och titta på lite serier en stund! 

Älska, Älska Älska livet!

denna helgen har bestått av kettlebell, firning av födelsedagsgrisar, middag ute, lite shopping, mer kettlebell och sen en stund på soffan. En fin helg med andra ord, är nu laddad för att åka ut på min första förskola imorgon och jag tror det kommer bli kanonskoj. Så mycket barn och det kommer nu finnas lite mer tid och ork till att ta tag i träningen ordentligt. Taggad brud på både jobb och träning. Imorgon slutar jag tidigt så det ska hinnas med ett pass mitt på dagen och sen ett på kvällen men mamma. 
 
Saknar nu min uppdatering här så är jag lite aktivare på instagram, så vill nu så följ "beexen" där. Kommer oftast upp iaf en bild om dagen! 
 
Nu ska jag krypa i säng och bara njuta av helgen som har varit och veckan som kommer. 

Full rulle delux!

trött fotograf här. Sitter med en påse cheezhartz... och har precis varit ute och fått mina glasögon fixade. denna veckan ska jag vara på söderslett hela veckan och första dagen gick kanonbra! Härliga elever och härligt sällskap att arbeta med!:) Kommer bli en kanonvecka. Imorgon nalkas pizzaträff med skånefolket, onsdag fyller syster år, fredag ska vi iväg  och mamma fyller år, och på lördag ska vi fira mamma och syster. Full rulle med andra ord!:)

Dags för fredagsmyyys!

fredag eftermiddag och ännu en välfylld vecka har passerat. har blivit en del min i bilen och en del timmars jobb men det har varit en bra vecka. Mycket bra. Ser fram emot nästa men ser också fram emot en skön helg. Just nu diskuterar jag med mig själv om jag ska iväg och träna en sväng eller om jag blir kvar i soffan. hade vatt skönt att få skaka lite på fläsket dock. Hmm, vi får se!

Torsdag

Lite skönt med en lugn förmiddag. vaknade vid sju och kände mig utvilad och redo för idag, så gick upp, käkade lite och körde sen en sväng till gymmet. Ska snart sätta mig i bilen mot Lund för att ta lite vimmelbilder på en skola. Sen blir det att träffa mamma för att luncha. En riktigt lyxdag med andra ord, men ibland förtjänar man att vila upp sig lite. men tycker det är lite trist att det inte är något hel skola idag.. men imorgon bär det av mot tomelilla och det kommer bli en så bra fredag!:) 

Onsdag

ojojoj vilken vecka. tre omänskligt tidiga mornar fast imorse tog alla priser. kvart över 4 ringde klockan. men vad gör man inte för ett jobb man älskar!:) idag stog en tur till bollerups lantbruksinstitut på schemat. sjukt härligt ställe, bra lokal, bra schema, härliga elever och lite djur. Kunde inte blett en bättre dag med andra ord. Imorgon ringer inte klockan så omänskligt tidigt för imorgon ska det bara göras en sväng till Lund för lite kompletering! Och på fredag ska jag tillbaka till tomelilla men tror det kan bli en kanonbra dag det också! :) 

10-09-2013

Lite bildern från tisdagens fotografering. Snyggbrud, helt ok väder och en hel del skratt. bra tisdag med andra ord :) sen att många av bilderna blev dösnygga gör det hela bättre!
 

Så Jxvla Rock!

Igår var det minifestival i grytan i helsingborg. En kompis hade anordnat det så drog dit för att plåta lite. Bra musik men det börjar verkligen märkas att det är höst nu. Det börjar allt bli kallt.. Men lite småmysigt med stickade tröjor och en kopp te när det blåser ute. Dock mindre skoj när klockan ringer på morgonen och det är mörkt ute. Det är segt att komma igång då.
 
Imorgon ringer klockan 0530, så nu ska jag bara ta det lugnt någon timme till innan sängen kallar. Vila upp sig inför kommande veckan :)

äta, sova, jobba

 
 äta, jobba, sova, äta sova jobba, träna, äta sova jobba. Lite så ser mitt liv ut just nu, sen utöver det försöker jag trycka in lite familjetid när det går och försöker hinna träffa pojkvännen också. Det är verkligen fullrulle och man är helt slut när man kommer hem på kvällarna. men det är givande och v'ldigt roligt så det känns så värt det. Även om vissa stunder är tuffa och stressiga väger de bra stunderna upp för det!
 
Nu ska jag duscha och sooova!

I vind och blåst!

 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0