November och December!

November!

En mycket spännande och händelserik månad om man säger så. Sunne. Kiruna och massor av träning!
 
Jag var iväg med Pappsen och kollade på underbar Avenged Sevenfold! ♥
 
 
Var uppe i Sunne med Fridolina för att hälsa på Josefi som har bosatt sig där uppe!
När jag kom hem från Sunne fick jag en kväll hemma, sen morgonen efter bar det av till flygplatsen för att flyga till Kiruna för att jobba där 2.5 veckor! Där uppe tränades det massor och fotades på en hel drös förskolor. Tog mig även runt och fota lite i den underbara naturen där uppe!
 
Gjorde inte så mycket mer i November då jag var uppe i Kiruna ända till början av December!
och det tar oss till sista månaden på året:
 
December!
 
Hände inte så mycket i december heller faktiskt. Var i Kiruna till den 6e då planet hem gick. Men kom inte längre än till Stockholm. Sen tog det stop. Fetestop då det var storm i Skåne och inga plan gick hemåt. Så blev att sätta sig på en buss och åka hem. 9 timmar buss i storm är.. skoj..
 
Men fotade Dark Tranquility med förband!
Fotade småfåglar!
Och sen fixades det såklart inför julen! :)
 2013- ett riktigt kanonår!
Har hänt så mycket skoj och har gjort så mycket men nu är jag redo för ett nytt år med nya utmaningar och planer. Tror jag har ett välldigt spännande år framför mig :)

Augusti, September och Oktober!

Augusti

Jobbade väldigt mycket och hade väldigt lite tid till annat. Var uppe två svängar i Göteborg, en gång för utbildning och en för att jobba! Jag köpte bil och fota väldigt lite eget!
Fotade lite Naturbilder i Brösarp!
Fotade även lite smycken!
Och lite annat!
Tränade så mycket jag bara hann och orkade med allt jobb!
 
 
September!
Mycket jobb även denna månaden. Men hann fota lite mer eget ändå! :)
Fotade Så Jxvla Rock åt en kompis som anordnade festivalen! 
Sen tränade jag väldigt mycket också! Så mycket som jag bara hann!
Min lille kusin döptes och fotade där!:)
 Oktober!
Började lugna ner sig lite på jobb denna månaden, var inte fullt lika extremt mycket så han med en del eget fotande. Bode nästan på gymmet också! Bra månad!
Plåtade Marduk+förband!
Plåtade även promobilder på Royal Rocus!
Och sen blider på min fina lille kusin ♥
Och min väldigt fina moster!
 

Maj, Juni, Juli

Maj
En månad som nästan bara bestod av instagrambilder. En månad med mycket skoj som hände men lite fotande tyvärr. Men åh så skoj vi hade! Var i Köpenhamn med klassen, hade lärarmiddag, var Göteborg för höstans jobbande. Tränade otroligt mycket och bara njöt av livet.
Fotade lite natur!
Fixade både hår och naglar inför studenten!
 
 
Juni
Nu är vi nog inne på bästa månaden på hela året. Jobbade lite. Tog studenten. Sweden Rock och sommar. CopenHell.
Underbara sommar
 
Studenten!!!!!!!!! Bästa dagen på året? FUCKYEAH! Vi var upp till sweden rock dagen innan för att hämta ut armbanden, älskar att det syns på sista bilden haha! Men åh vilken skoj dag. Champangefrukost, luch på skolan med lärarna. Flakåkning och sen motagning hemma. Valde att inte gå ut på kvällen då det inte riktigt är min grej, danska... ish.. Så vi satt hemma i vårt uterum och bara hade det trevligt.
 
Hyfsatt tidigt dagen efter bar det av till Sweden Rock för tre underbara dagar där. Kunde inte blett en bättre starkt på sommaren!
 
Sen efter det blev det många timmar i photoshop för att redigera bilder. Och en vecka senare, om jag inte minns fel bar det av till granlandet för att plåta under Copenhell!
Köpte ett macroobjektiv som jag länge velat ha för en del av studentpresentspengarna jag fick. Så spenderades en del tid ute med att fota blommor haha
Resten av tiden njöt jag mest av livet, tränade på hårt som alltid och bara hade det bra i sommarvärmen.
Juli
Minisemester med familjen. En tur till kolmården, ullared och high chaparall!
Handlade en hel del på ullared..
Vi var och så Iron Maiden och vi såf även Def Leppard
 
Fotade en del under denna månaden och var även uppe en sväng till Halmstad! Och köpte mycket tjusiga glittriga skor!
 
Blev även två konserter plåtade. Skitarg och Siser Sin
 
 

februari, Mars, April

Februari. Månaden vi var i sälen. jag krockade med skoter och låg sedan sängliggandes en hel del dagar. Men förutom det var det en riktigt bra månad. Fotades en hel del innomhus då jag inte riktigt hade ork eller lust att ta mig ut och fota!
Han med en fotografering uppe i sälen, trots ett skadat huvud, axel och ben som var helt blå. Blev helt okej resultat trots allt detta :)
Underbara sälen. Älskar att åka skidor och hade några dagar med riktigt bra åkning innan det tog stopp för det. Det är så galet vacker där uppe!:)
 
 
Mars
Mars var en riktigt bra månad, välldigt vällfyld med massor av saker. Egypten. Åh underbara värme, sol fiskar, sand och så fint.  Låg massor av timmar och snorklade bland fiskana vid revet utanför hotellet. Drack fina drinkar med fina färger och bara njöt av livet.
 
Stog även på UF-mässan med mitt UF företag som jag hade som projektarbete under trean. Mycket av min tid i mars gick åt till detta lilla projektet.
 
Fotade en del kreativa saker och var kreativ med Samantha.
Fotade mig själv ute i vinterkylan också!
Stundentmössan kom och planering och funderingar om studenten var i huvudet nästan konstant.
Och fotade fina Josefi vid lite fjädrar! 
 
April!
Våren hittade hit. Jag fyllde 20 och hade ganska fullt upp hela månaden. En välldigt bra månad fylld med mycket fotande!
Fotade skånedrill i Ängelholm! Riktigt skoj dag med massor av bilder. Bildena skulle användas till programbladet till EM som hölls i sverige iår!
Fotade även fina Samantha till en fotouppgift, bilderna blev inte som jag planrat från början men var riktigt nöjd ändå!
Fotade även William, människan blir pinsamt bra på bild. lite så man blir avundsjuk..
Även fina Linn och hennes vovvsing fastnade på bild!
 

Januari!

Tänkte göra en lite årsresume så tänkte börja med Januari nu. Får se hur mycket jag åstakommit under detta året! :) Så här kommer första inlägget på en liten serie inlägg!
Årets första fotogarfering, om jag inte minns helt fel så var det 1a januari som det gjordes. Bra början på året, många bra bilder. Lite skoj att det jag fotade henne igår också, bra början och bra slut på fotoåret helt enkelt!
 
 
 
 
januari 2013. Året jag började träna igen. Snart ett år sedan jag satta min fot på gymmet för första gången och kan ju säga att det har hänt en del under detta året på träningsfronten! Ska bli skoj att se hur långt man har kommit om ännu ett år!
 
Inte så mycket konserter under månaden men en blev det i alla fall. Ganska kasst ljus om jag inte minns helt fel men ändå en del bra bilder!
 
Januari var en ganska bra fotomånad med en del olika saker som fotoades. Året överlag har varit en ganska bra fotoår faktiskt, men ser fram emot massor av fler fototilfällen nästa år.
Fotade en modevisning med drottning blanca där de hade fixat hår och smink, det var skoj. Dock en riktigt utmaning då det var en hel del riktiga rötägg som stog i publiken och ganska jättakasst ljus. Men blev bra ändå! :)
Och såhär såg jag ut under Januari. Det var en bra början på ett bra år!

Pippifåglarna!

Utanför vårt köksfönster är det alltid massa småfåglar, så fina och urgulliga. för några dagar sedan satt jag en stund och försökte fånge dem på bild, men attans vad snabba de är haha. men blev några i alla fall!:)

Det var ett tag sedan jaa,,

Lekte lite med Louise idag, tror vi har en hel del rediga gobitar liggandes på minneskortet men orkar inte riktigt börja redigera än. Sparar lite på det roliga haha! Men oj vad tyst det har varit här inne de senaste dagarna. Har en del julafton bilder och annat som bara ligger och väntar. Men har inte suttit vid en dator på typ en vecka. Ganska skönt om jag får säga det själv haha. Men ska bli bättre på att uppdatera här.
 
Har inte haft så mycket mer för mig än att umgås med familjen, äta julmat så det står ut ur öronen och tränat dötuffa pass på gymmet. Har verkligen en helt galen träningsvärk idag.. och det kommer då inte vara bättre imorgon då det blev riktigt hårt idag. men det är så det ska vara..
 
Men nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen min, är helt slut och kroppen behöver vila och återhämta sig!

Dark Tranquillity

Lite Dark Tranquillity bilder!
 
De senaste dagarna har inte varit de bästa, varit aningen sjuk.. Men mår nästan bra nu, är bara lite slö i kroppen. Men det blir nog snart bra! Har ju en hel del annat jag vil få gjort!
Lyckades ta mig ner till lärcentrum för att ansöka om att få läsa en kurs till våren, så vi får hålla alla tummar vi kan för att det går som det ska!

Jul, jul strålade jul.

Här det varit tyst i en hel vecka.  Har varit en händelsefull vecka på många sätt. Mycket bra och även en del lite mindre bra. Men nu tar vi nya tag med allt, nya utmaningar, nya äventyr. 
 
Idag klädde jag granen och huste håller på att bli väldigt julpyntat, supermysigt! Nu ser jag fram emot en ny vecka med nya tag.

En legendarisk helg i Sunne

Här kommer äntligen lite bilder från helgen i Sunne, den legendariska helgen i Sunne. Då vi åt för mycket mat och låg och vred oss i matkoma. Och sen åt lite till när den väl la sig. Rullade nästan hem till Skåne igen efter den helgen. Men det var så skoj att träffa dessa två töser igen. Har nog inte träffat någon av dem sedan studenten, inte helt okej egentligen men så går det när den ena flyttar upp till värmlands djupa skogar och man själv har haft fullt upp med jobb.
 
Men det var en härlig helg med mycket skratt och mycket glädje! 

Äntligen lite konsert!

KÄnns som en hel evighet sedan jag fotade en konsert sist, så det var redigt skoj att få göra det igen. Alltid en utmaning när det inte finns något dike. Speciellt under Dark Tranquillity då publiken var helt galen.. Ska snart börja redigera bilderna på dem då jag precis tagit mig igenom de två förbanden, får se om det finns några okej bilder på dem trots att det inte var det minsta enkelt eller skoj att fota just då... Så håller tummarna. Fick en del gobitar på båda förbanden i alla fall!

Kiruna

hemma igen!! Hemresan var minst sagt spännande. Alla flygen till Malmö blev inställda och ersatte med buss. SÅ fem imorse så var jag framme på malmö flygplats. är ganska trött idag och man säger så.. Men här kommer lite diverse bilder från hela resa till kiruna. För att se alla bilder som finns kolla in på facebooksidan!
 

Onsdag!

Onsdag- CHECK! Imorgon flyger jag hem igen!!!! Först en tur till Abisko för en skola,men sen heeeem! Så ska snart packa ihop det sista och fixa iordning här.

Så galet vackert!

Så vackert att man dör lite. Har så mycket bilder från det riktiga kameran jag vill visa men det kommer när jag kommer hem. och nu är hemresan planerad, på torsdag vid tre flyger jag hem. Först ska jag till en skola i abisko på morgonen och fota skolan där, sen lämna utrustning och ta mig till flyget. Kommer bli en galet stressig dag men det ska gå bra :) När man väl sitter på planet och kan pusta ut så kommer allt kännas så värt det.
Imorgon har jag två restfotograferingar, så en ganska lugn dag med andra ord. Idag har varit aningen värre. Fyra gruppbilder och 63 porträttserier på två timmar. Fullt ös. Dock känns det verkligen i ryggen nu hur slut den är på att bära saker. men nu kör vi sista biten in i kaklet. Tre jobb till som ska klaras av innan vi åker hem, det är ju knappt något alls!

Ganska klar nu..

Ska snart köra igång på andra förskolan för dagen, är dötrött och ryggen bara värker. Tur det bara är lite porträtt som skall tas. Sen bär det av hem till sängen för vila vila vila. Två dagar kvar med jobb nu. Det ska vi klara av!! En förskola imorgon och sen en två skolor på onsdag. Sen flyger jag hem igen. hem till älskade Skåne. Visst är här så vacker att man tappar andan ibland. Men jag saknar mina nära och kära där hemma! Saknar min säng. Saknar min soffa. Saknar att ha ett fast internet. Saknar att kolla serier och sova med mamma på soffan.Saknar allt helt enkelt. Så är inne på tredje veckan här uppe och börjar känna mig ganska klar med denna staden. Är ganska klar med att det redan nästan är mörkt ute. Klar med grannar som dunkar i skåp halva natten. klar med at slitta släpa utrustning ut till bilen i mörker, snö och kyla.  Men snart bär det av hem igen. Snart så. Dagarna går snabbt! :)

Ännu en helg!

denna helgen har jag: tagit det lugnt, haft ont i ryggen, gjort håret lite mörkare och sen tagit bilen upp till Abisko och sen hem igen. Stannade många gånger och fotade längst vägen så har en del bilder att redigera sen. men först: lite middag!

Follow on Bloglovin
RSS 2.0