Hemma igen!

 
Då var man hemma från stugan igen. har en del fina bilder som ska redigeras och fixas men det får bli en annan dag. Nu ska jag mysa med pojken :)Hemm

En liten Kompis

 

Rensar och Slänger

Oj vad mycket kläder jag inte använder jag hade i garderoben. Det blev så väldigt tomt efter att ha rensat ut urtvättade plagg och saker jag aldrig kommer använda igen. men det känns skönt att äntligen få det gjort, det har behövts ett tag nu.
 
Förurom det har jag varit iväg och träffat en kvinna som gör smycken och diskuterat ett kommande samarbete. Mycket roligt lär det bli och det kändes riktigt braigt. Sen efter det solades det lite, badades, träffade lillkusinen, tog ett riktigt köttigt benpass på gymmet och käkade sen god middag. Så nu är jag helt slut i bollen. Ska ta det lugnt en stund och sen kallar nog sängen. 
 
 

En Torsdagkväll

Har precis redigerat klart bilderna från ikväll och håller på att ladda upp dem. Kasst ljus men blev helt OK i alla fall.  Ska snart ta mig till duschen och sen sooova! :)

Full rulle!

OjOj vad jag är dålig på att skriva här. Spenderar mest mina dagar i solen och njuter av sommaren. Solar och badar och tar det väldigt lugnt. Kan även säga att jag drog på mig en hel drös med vuxenpoäng genom att kolla på bilar idag..  Börjar snart bli dags att fixa en sådan ju för det kommer behövas när jag börjar jobba..  Känns så vuxet allt. Men det ska nog bli bra i alla fall!
 
Imorgon ska jag plåta Lita Ford på KB. På fredag ska jag ha ett möte om ett eventuellt samarbete. Lördag är det filmkväll och på söndag ska jag testa på att spela rugby. det ni! det är ganska badass! Sen ska det in en fotografering också. Älskar att ha massor att göra. Ska bara lyckas trycka in massor av träing utöver detta också, och mys med pojkvännen som är nere i Skåne!! 

Några Kolmården bilder!

 

Minisemster- instagrambilder

De senaste dagarna har jag varit på minisemester med familjen. Kolmårde, High Chaparall och Ullared stog på årets agenda och det har varit några riktigt bra dagar. Kolmården var helt underbart, har 1500 bilder därifrån att gå igenom och redigera. Fina underbara djur! Kowbojsaran var också skoj, roligt att gå runt och titta på allt. Sen Ullared var ju också förstås najs, en hel del fina fynd lyckades man plocka med sig. Blev ju en hel del denna gången haha. 

Ett stycke fyndig rubrik

 
Helt underbar fotografering idag. Har så många fina/söta bilder! Nöjd tös!

Tisdag

Tisdag. Har börjat hosta så fick ställa in träningen.. Möög, det som kändes så bra igår..  Menmen, ska nog bli en bra tisdag i alla fall. Ska ha en barnfotografering om några timmar som ska bli skoj. Så håller nu tummarna för att det inte ska börja regna.. 

The Girl In The Black Dress

 

Blond, Bad And Beautiful!

 
Måndag. Vissa måndagar älskar jag, denna måndagen älskar jag! Louise kommer snart hit så ska vi fixa hår och smink och sen ska det plåtas. Mhm, snyggare brud får man leta efter. Sen blir hon så jäkla underbart bra på bild. 
Sen när det är klart ska jag promenixa ner till gymmet och kötta hårt där. Som jag har längtat, får se hur mycket styrka man nu har tappat under 1.5 vecka. Förhoppningsvis inte allt för mycket! 

Jag Bryter Nacken Av Din Häst

 

Tjenare!

Tjenare Bloggen! Några dagar sedan jag skrev här. Har inte suttit vid datorn på några dagar och det har varit ganska skönt faktiskt. Ska snart börja redigera bilder på Skitarg från i tisdags för det har jag inte hunnit göra än. Eller orkat för den delen. Men börjar nästan bli frisk nu, vill träna idag men känns inte som kroppen pallar än.. suck.. 

Run To The Hills

 
 Oj Oj Oj vilken dag igår. Efter sex timmars köande var det äntligen dags att se sabaton för 9e gången och Iron Maiden för tredje. Och jäklar vad nöjd man är, båda banden levererade något helt fantastiskt. Bra låt efter bra låt efter bra låt. En kanon kväll med andra ord. Idag mår man dock lite sämre. Förkylningne är tillbaka och några snäpp värre nu än innan. Den gillade inte igår om man säger så.. Hoppas bara den släpper lite under natten för imorgon kväll nalkas utgång med de bästa och jag är astaggad!

Can I Play with Madness

 
Här får ni lite bilder från igår, jag är nöjd och det kliar i fingrarna efter att fota mer. Dock är inte måendet på topp, förkylningen är värre och känner mig lite febrig till och från. lagom skoj då Iron Mailden ska ses imorgon och jag har planerat att köa. Så idag ska det vilas, pimplas te och bara ta hand om mig själv. För jag ska må bra resten av veckan! Så är det bara. 
 
Just nu sitter och ute i skuggan och ska snart redigera bilder på Sister Sin och Skitarg som togs igår! :) 

Bzz Bzz!

Hemma i Skåne igen och kameran rastades en liten sväng i trädgården igår. Ska om någon timme iväg på ett fotojobb så hoppas på massa fina bilder då också, ska bli skoj att fota lite annat än blommor och konserter :)

Lördag

Idag har vi slöat, spelat, ätit cheescake och sen tagit en promenix vid havet.  Önskade verkligen att jag hade haft kameran med mig, menmen får duga med lite instagram bilder just nu!  Men det var riktigt vackert och solen låg helt perfekt. En modell i långklänning där, jatack! 
 
Men nu ska jag njuta av sista kvällen i Halmstad för imorgon tar vi tåget till Skåne efter några fina dagar här.

Glittriga skossor!

Tredje dagen av tiden i Halmstad lider mot sitt slut. Några fina dagar har spenderats här och en och en halv är  kvar. Det har spenderats pengar på höga, glittriga skor jag inte kunde lämna kvar i affären. men vad gör man när de är på 50&rea, är i rätt storlek och det sista paret som finns kvar i affären? Det är då klart man köper dem. När jag ska använda dem? Vet inte än men det löser sig. 
 
Förutom det har vi promenrat en del, fikat, ätit onyttigt och sitter nu med största påsen godis. Klarar verkligen inte av att köpa lösgodis, det blir alltid för mycket. Men gott är det!

Party Ain't Over Til I Say So!

 
Gårdagen var grym!! Åhh,  Hardcore Superstar som är ett av mina favorit liveband var såklart grymma. Det  var riktigt najs att vara på en konsert utan kamera så man kunde släppa loss ordentligt utan att behöva tänka på kameran. Lyckades fånga ett plektrum och fick setlisten kastat på mig som ett flygplan så jag är riktigt nöjd. 
 
Mustasch sen då. Enligt mig sveriges sämsta liveband, gäääsp. Men det var bara att bita ihop och stå igenom det för att stå långt fram på Def Leppard. Visst de har vissa låtar som är helt okej men de är inte ett dugg skoj live. 
 
Sen Def Leppard då, oj oj oj! De anlände en halvtimme sent så vi fick bara en timmes spelning men det var en bra timme den ska jag säga. Alla bra låtar man ville höra och lite till. Nää det var riktigt härligt.  Riktigt fart i gubbarna. 
 
Nä nu ska jag packa ihop det sista, bär av mot tåget för att åka upp till Halmstad om en liten stund. Ett bra tag sedan jag var uppe där så det ska bli skoj! :)

Hårt benpass avklarat!

 
Dagens första pass avklarat, körde igenom benen hårt och shit vad bra det kändes. Jag kände mig riktigt stark idag, underbart! Ska nu ta och käka lite och sen få klart bilden från igår och skicka den. Sen blir det kanske en tur till på gymmet för att kötta igenom armarna. Imorgon bär det av mot Halmstad och vet inte riktigt hur mycket träning det kommer bli av där så kör på hårt idag och imorgon morgon!:)

Med havsutsikt

Dagen bjöd på en fotografering nere vid havet i Råå. Tyvärr ganska grått och trist men väldigt fint ändå. Håller på att pilla i photoshop nu samtidigt som jag letar efter den perfekta fonten till ett M. Ska snart sova då det blir en hyfsat tidigt morgon imorogn för att träna. Sen imorgon kväll väntar Def Leppard, Hardcore superstar och Mustasch. Taaaaaaaaggad brud. Kommer bli så galet grymt.

Ny vecka, nya hårda tag!

Ska snart köra ner till gymmet för lite body pump och känner på mig att det kommer bli ett riktigt bra pass. Visst är lite öm i kroppen och så men det brukar släppa ganska snabbt. Är även lite blåslagen på armar och knäna, tjusigt värre. Men nu kör vi, en ny vecka fylld med nya utmaningar!
 
 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0