Katatonia

 
Favoritbild från måndagens fotografering! :)
 
Ska förövrigt plåta Katatonia på fredag och det ska bli sjukt skoj! Hoppas på toppen ljus och en grym spelning!

Min Halloween

Idag stog shopping på schemat så har spenderat lite pengar idag, dock inte alls så mycket som jag hade planerat! Känns finfint haha. Dock blir det en tur till Väla imorgon också och då finns ju alltid chansen att lite mer pengar trillar iväg.. Nu ska jag leka lite mer med ritplattan som kom med påsten idag och sedan baka spökbakelser! Happy Halloweeeeeeeeen! :)
 

Fler bilder från regn och rusket igår

 

Alien

 

Fotografering i regn och rusk

Har precis suttit en timme och redigerat bilder från dagens fotografering som genomfördes i regn och rusk.. haha.. Precis när jag gick utanför dörren så började det regna och inte lite heller. Men vi genomförde plåtningen trots både frös (hon lite mer än jag dock, mohaha) men det blev många fina bilder ändå! :) Så nu sitter och här med en kopp te och tända ljus och har precis mailat över bilderna och bara försöker få upp värmen.. Kom om för ett bra tag sedan men att sluta frysa är tydligen inget kroppen tänkte göra.. MenMen, här får ni några bilder i alla fall, fler kommer sedan eller så kommer de strax på facebooksidan om ni är otåliga..
 

Åhhyeah!

Har minst tre fotograferingar inplanerade denna veckan och förhoppningvis en konsert också. Den första för denna veckan är om två timmar och jag hoppas verkligen det kan sluta blåsa lite innan jag ska ut.. haha! Men det ska bli riktigt skoj! Solen började titta fram lite precis så detta känns bra! Ska snart försöka få i mig lite lunch och sen jävlar är vi redo!!
 
Ska strax ta och maila över halloweenbilderna från i torsdags och höra om jag får använda de själv också. Hoppas verkligen det för några är häftiga!!
 

Lite frost

Blev ingen fotografering igår så har tyvärr inte några bilder från det att visa upp..  Men var ute och fotade frost igår och imorgon har jag en annan fotografering! Förhoppnigsvis kommer det komma upp en hel del här under lovet då jag vill fota mycket bara för att det är skoj! :)
 

Imminence och Amaranthe imorgon!

 
Ska plåta Imminence och Amaranthe imorgon som ni kanske förstår på rubriken! Tror det kan bli en galet skoj kväll om nu bara mitt humör kan fortsätta att hålla sig på topp! :)

blääh

Jag blir knäpp på mig själv. Inget blir bra. Blaaa! Hatar att veta att jag kan så mycket bättre men får inte fram det alls, prestrerar bara halvdant. Detta måste verkligen släppa över lovet för att allt ska funka. Ska försöka att bara koppla bort allt på lovet. Jag ska göra saker för att det är skoj och inte för att jag måste. Ska försöka att inte ha någon press alls på mig, jag behöver vila upp mig. Ska försöka fota så mycket som möjligt och göra det för att jag vill. Är så sinnesjutk trött idag, kunde inte riktigt somna igår för at tjag låg och grubblade över varför det inte blir bra. Kom iofs inte fram till något mer än att jag kommer vara trött. Nu ska jag kämpa mig igenom dagen och sen är det helg och lov. Efterlängtat lov.
 

En sådandär onsdag

Har precis packat ihop allt som behöver inför morgondagens plåtningar. Halloween tema står på schemat och det ska bli riktigt skoj! Annars har jag inte alls gjort mycket idag. Kollat det okända, druckit två koppar tee och mest bara försökt få upp humöret och inspirationen. Inte för att det har gått så bra, känner mig mest likgiltig till allt. Men det löser sig nog! Behöver vara förstå att det jag gör faktiskt inte är så illa ändå
 

Inne i en liten svacka

Sitter och funderar på vad för mat jag ska laga idag. Funderar även på hur jag ska orka starta premier och försöka lista ut hur jag ska göra. Jag funderar hur jag ska hitta mitt motivation till allting som är helt väck. känner inte för att göra något och mitt självförtroende angående allt jag gör på lika med noll. Presenterade idag mina dödssynder, var nöjd med fyra av de sex bilder jag visade. Knappt det ens. Förra veckan visade vi våra konstfoto och kan inte säga att jag var helt nöjd med dem heller. Jag prestrerar inte på topp, har ingen inspiration eller ork och det stressar mig något fruktansvärt. Jag måste vara på topp och göra jäkligt bra saker. Jag behöver med andra ord verkligen lovet som ligger nästa vecka. Ska försöka fylla det med massor av skoj fotograferingar! Ska tvinga fram kreativiteten och inspirationen! Ska jobba på portfolion som ska vara på hemsidan som förhoppningsvis kommer upp om någon vecka. Ska ha massor av fina bilder att fylla den med! :)
 

Rosabandet

Lägger upp min status från facebook här också! :) Kanske någon mer som nappar lixom och det hade vatt superskoj. Det hade verkligen vatt så härligt om det blev en stor summa som jag kan sätta in till rosa bandet när Oktober är slut!

Sjukling

Sjuk Sjuk Sjuk. Har inte tid med detta nu, verkligen inte!!!!  Fick ställa in eftermiddagens fotografering för ska bara hem och sova så snabbt som möjligt.
 
 

Det går inte så bra just nu..

Sitter och jobbar med mina bilder till de 7 dödssynderna. Två kvar och den sista ska tas imorgon. Håller på att fundera lite på frosseribilden men hoppas det blir så snyggt som jag vill att det ska bli. och bilden imorgon kommer bli sinnesjukt najs om jag får det att bli jag som jag vill. Dock känner jag mest nu för att krypa ner i sängen igen. Men nej. Har i alla fall fått en sida skriven på mitt geografiarbete och är klar med avund bilden. Sen borde jag sätta mig och komma på vad jag ska göra imorron med mitt projektarbete. Men tankarna funkar inte riktigt i huvudet just nu.. Hoppas att ni har en bättre dag än vad jag har!
 

Tumme ner

Hela måndagen har jag planerat att sitta och plugga och göra massa andra grejer som behöver göras. Men gissa vad? Jag vaknar och mår skumt och känner mig febrig.. Så har nu bosatt mig i soffan och ska försöka göra så mycket som jag orkar. Har även ett öga som jag tror att jag håller på att få en lite ögoninflamation i igen.. Inte skoj!!!

och jo en sak till, min externa hårddisk gick sönder igår. Själva uttaget där man sticker in sladden trillade av.. Underbart. Dock går det att rädda det som ligger på den.. men måste lägga pengar på en ny.

Bombus @ KB

Lite halvkassa bilder på ena förbandet igår!

Danko Jones @KB

 

Godnatt

Har redigt många bilder att visa för er imorgon, nöjd tös går nu och lägger sig lycklig! :)
 

Kvällen

Jag ska ju fota Danko Jones ikväll och börjar se fram emot det ordentligt. Eller ser verklige fram emot att få testa det nya objektivet ordentligt!!  Sitter och lyssnar på förbanden och ser om det är något att ha, hoppas verkligen där för det är två stycken! Blir lite segt att stå och vänta/fota fram tills halv tio då Danko går på annars.
 
Det första förbandet verkar vara ett helt tjejband, låter helt okej så bara att hoppas att de håller samma standar live. Nu ska jag plugga lite och sen nalkas tre timmars jobb innan det bär av till malmö!
 

Lite fler testbilder-Underbara höst

 

Konstfoto

 
Här är bilderna jag snackade om som är mitt konstfoto-projekt. Jag har försökt få fram det lite galna och djuriska som jag tror finns innom oss alla. Jag tror vi har olika mycket av detta innom oss och att vi är olika bra på att dölja det. Men jag har i alla fall försökt fånga det på bild. Jag har fokoserat mycket på ögonen och blicken (förutom på den första bilden) och detta för att jag tror att ögonen säger mycket om oss själva. Hur bra vi än försöker dölja saker är det svårt att inte visa vad man egentligen känner i ögonen.
På bilden där jag har valt att dölja ögonen är för att många förnekar så mycket för sig själva. Man Väljer att inte se det som inte är bra och man trycker det så långt innom sig som det bara går.
 

Testbilder

 
Nöjd tös kan inte vänta tills imorron då gluggen får sättas på mer prov! Ska bli så skojsigt!

Snart står jag i diket igen

Fick precis ett fotopass till Danko Jones på lördag! Ska bli sjukt skoj att testa det nya objektivet helt! Har haft sån sjukt abstines för att fota konserter (en månad sen sist.. haha) så det ska bli skoj! :)

Som en liten flicka på julafton!

Gladaste tösen fick paket idag! Ett objetiv och reflexskärmarna låg nere på ICA och väntade på mig när jag kom hem! Yey!
 
Första bilden tagen med det nya objektivet: hihihi..
Kommer ett gäng bilder sen som är tagna med det :)

Torsdag

Prov. Redovisning. Och  sen är det förhopningsvis inte mer idag.. Ska ta en liten tur på stan, rasta vovve och sen hoppas jag att objektivet ligger på ICA och reflexskärmaran ligger hemma. Vill verkligen ha det nuuuu! Men objektivet var i Malmö klockan två i natt så det borde inte vara några problem alls att kunna hämta ut det idag! :) Nä nu ska jag ta och läsa igenom naturkunskapen en sista gång!
 
 

AF-S 35mm 1.8G DX

 
 
 
 
Lönen hade trillat in idag och då skickade jag iväg en beställning på detta. Var inte denna gången så snål att jag tog den gratisfrakten utan betalade 60 spänn för att det ska komma imorron eller på fredag så jag slipper gå runt och noja mig som jag alltid gör när något beställs. Som mina reflexskärmar som inte har kommit än... Vore så skoj om båda kom imorron! Tycker bara det ska komma hem till mig nu så jag får leka med de!t!! Beställde även ett motljusskydd till det! Glad tööös!
 
 
 
 
 

Nöjd tös!

Har precis redigerat de bilderna som ska användas i de sju dödssynderna temat, ni får se alla bilder när alla sju är tagna och redovisade! :) Men jag är riktigt nöjd hittills i alla fall. Ska bara ta och ta om vredesbilden då den inte passa in just nu och jag hittar inte orginalen någon stanns. Har letat igenom hela dator och hela den externa men har ingen anig var jag har lagt dem.. Underbart lixom. Men hela arbetet känns som om det kommer bli bra. Måste bara ha en bra idé till vällust också så blir det toppen!
 
Så ska leta lite till nu och sen ska jag förbereda min presentation till konstfotona som ska redovisas imorron. kommer lägga upp dem här också i sin helhet och beskriva hur jag har tänkt och så. Men det kommer imorron!
 
 

Morgondagens planer

Fotografering med temat högmod imorgon. Ska nog även slänga in girighet kanske ta en bild som kan användas till avvund som jag har en ganska skoj idé till som jag hoppas att jag kan klara av med de photoshopkunskaper som jag har! Efter fotograferingen ska det pluggas en massa, redovisningen till konstfoto ska förberedas för den ska göras på torsdag och sen har jag ett litet prov i naturkunskap på torsdag. Skojsigt värre..
 

Jag bryter nacken av din häst

Tror inte jag har lagt upp dessa bilderna här sååå, här kommer lite bilder från en skitarg spelning för ett tag sedan!
 
 

Tisdag

Projektarbete står på schemat och funderar lite över vad jag vill få gjort idag. Håller sätta ihop lite affischer som ska upp på ICA, Konsum och likande ställen. Ska även layouta ihop något snyggt till min affärsplan.

Help meeee

Har så många fotoideér men inga som passar in till de bilderna jag måste ta. De sju dödssynderna. Åhh, någon kreativ som kan tänka sig att stå framför kameran och inspirera mig till att få lite ideér??
 

Bussunge

 

Supsersöta!

Hade en supermysig familjefotografering i fredags och här kommer några av bilderna! Klicka in på facebooksidan där till höger på bloggen för fler bilder! :) Annars dyker det nog upp fler här någon gång!

En vanlig söndag

En ganska grå och tråkigt söndag. Det regnar lite och är bara allmänt tråkigt väder. Ska snart ta och ta de sista bilderna till en av fotouppgifterna vi har just nu och sen påbörja en presentation som ska göras i veckan. Ska även sätta mig och försöka få rätt på filmklippningsprogramet som vi använder på digitaltskapande lektionerna. En söndag full med skolsaker med andra ord.. Känner mest för att mysa ner mig under en filt med te och kolla på en film, men det får bli någon annan dag. För nu är det full rulle som gäller. Måste komma igång och hitta modeller till mit sju dödssynds uppgift och komma på vad jag vill göra med den.. Står helt stilla i huvudet men tror iaf att jag har en av bilderna. Kanske.
 

Spenderar lite pengar!

Fotograferingen igår gick jättebra och jag är supernöjd med bilderna, väntar bara och ser om jag får ett godkännande från föräldrarna och se om jag får visa upp bilderna! :)
 
Tog även och spenderade lite av pengarna jag har tjänat denna veckan på några reflexskärmar, så hoppas de trillar in i brevlådan snart!
 
Väntar även på att lönen från tränar jobbet ska trilla in för då ska ett nytt objektiv införskaffas. Objektivet är ett 35 f1.8 och det ska användas till ganska mycket. Tycker att mitt 50 f1.8 är lite nära och aningen långsamt ibland så hoppas att detta passar mig bättre!
 

Dags för Fredagsmyys

Skoj att se att det har börjat trilla in besökare igen! :) Hoppas ni stannar och finner det jag gör spännande!
 
Ska snart få i mig lite frukost innan jag beger mig ner mot stationen för att möta upp familjen som ska fotas idag. Har en 1 timmes fotografering inplanerad och efter den bär det av in till skolan för en sista lektion innan det blir helg. Helgen är faktiskt för en gångs skull ganska fullspäckad och det känns skönt, bara söndagen som är typ tom och då ska det bara slöas!
 

Tycker alla ska passa på nu!

Sådärja, affärsplanen hyfsatt klar och allt inför morgondagens familjefotografering är i hopa plockat! Känns så bra att man faktiskt har haft inte bara en utan två bokningar denna veckan, bara att hålla tummarna för att det fortsätter såhär!
 
Jag hoppas på fler barnfotograferingar för det var verkligen så skoj!  Så är det någon där ute som vill ha bilder på era barn så hör bara av er så bokar vi in en tid! :) [email protected] självklart så vill jag göra andra fotograferingar också!! :)
Om ni har missat det så skänker jag hälften av allt jag tjänar under Oktober till rosabandet så passa på nu så gör nu ju faktiskt en god gärning också!!
 

Sötnoooooooos

 

Snart tillbaka!!

Ska bara skriva klart min affärsplan och sen lovar jag att ägna lite tid åt bloggen! :) Och kanske ta några bilder till fotoprojektet!
 
 
 

Lung och skön dag

Första onsdagen som jag inte har någon fotografering inplanerad sen skolan startade. Känns lite tråkigt men ändå ganska skönt. Ska bara ta det lugnt hela dagen, skriva klart min affärsplan, planera fotograferingar till "de sju dödssynderna" och kolla lite nya avsnitt av serier. Ska kanske även ta tag i att städa lite, kanske.. Om jag orkar så att säga..
 

Rosabandet

Som ni kanske minns ska jag skänka hälften av alla pengar jag drar in genom mitt UF till rosabandet och igår gjorde jag min första insättning hos dem och det kändes helt underbart, känns så bra att faktiskt hjälpa till lite! Så nu hoppas jag att får in en massa fler bokningar så att det blir mycket pengar till rosabandet!
 
Har en familjefotografering inplanrad på fredag och jag ser verkligen fram emot det. Kommer bli så skoj!
 

Tidiga mornar..

Trött Trött Trött och börjar bli förkyld. Igen. Menmen, bara att bita ihop! Idag står kanske geografi på schemat och sen projektarbete. Är så jäkla trött och att jag har en låååång håla nu gör inte saken bättre.. Menmen, ska iväg till en fin vovve om en stund och klappa den lite! Mysigt värre.
 

Charmtroll


Sneakypeak

Några bilder ligger redan uppe på facebooksidan !

Helt underbart!

Är så otroligt lycklig just nu, fotograferingen gick så underbart bra. Har en massa fina bilder som ligger på datorn och bara längtar tills photoshop har öppnat sig så de ska redigeras lite och sen mailas iväg. Ni får se bilder sen så klart! Jag är verkligen supernöjd med tanken på att jag knappt har någon erfarenhet av att fota barn men jag fullkomligt älskar det. Det var riktigt riktigt skoj! Fick även min andra bokning idag och hoppas att den barnfotograferingen kan planeras in snart för detta var bäst! :)
 

Detta kommer bli en bra dag!

Hatet när man hade planerat att ta en sovmorgon men vaknar till ordentligt halv åtta och inte kan somna om.. ahja, ska kolla serier och film nu någon timme innan det är dags att göra sig i ording för dagens fotografering. Det blir den första som jag gör genom mitt UF och det ska bli sinnesjukt skoj verkligen! Så nu tycker jag alla ska hålla tummarna för mig och för att vädret ska hålla sig så bra som det är nu!
 

Fotosugen

Är sinnesjukt sugen på att fota någon konsert men tror att nästa jag har sökt fotopass är runt den 20e så det är ett tag till kvar. Nästa månad blir det förhoppningsvis en massa konserter för har för mig att jag har sökt jättemycket då! Ska nog ta och kolla om det är något mer spännande man kan söka till!

Folk till fotouppgifter sökes!

Trött tös här bakom datorn. Sitter och ska försöka planera och hitta folk till mina två fotoprojekt som pågår. Så är det någon som vill vara med hör av er! Det ena är att få fram det galna och djuriska innom oss och det andra är de sju dödssynderna, så behöver en hel del folk! Så hjälp mig jättegärna :)

Wrath of Judgement

Lite mer bilder från Rocktad:Falun och denna gången är det bilder på Frantic Amber! Ett galet bra band som var riktigt skoj att fota!
 

Bird Is The Word

 

Underbara höst!

 

Prislista+två smaskiga erbjudanden

Boka Boka Boka! :)

När vansinnet fått bli regent och besten varit president.

 

Fina Frida

Är helt slut i huvudet just nu. Förmiddagen spenderades i stuidion med fina Frida och fick de bilderna jag behövde direkt till mitt projekt direkt så vi lekte mest runt där annars! Blev en del fina bilder och en hel del tramsiga bilder.. haha, men man kan inte alltid vara seriös :)) Bilderna från projektet kommer kanske upp ikväll men här har ni några andra sålänge!

Förberedelser

Photoshoot med Frida i studion imorgon så nu ska jag ladda batteri och tömma minneskort! Tredje veckan i rad nu som vi har planerat in en fotografering men de två tidigare veckorna har vi varit tvugna att ställa in då vädret inte har sammarbetat alls, men denna gången ska inte vädret få stoppa oss! Ska även försöka hitta lite rekvesita som jag vill ha med och sen är det nog faktiskt sägen som kallar, mycket som jag vill få gjort imorgon!
 


Affärsplaner och annat skoj

Många bollar i luften nu vad som gäller företaget. Det börjar kännas bra och jag är riktigt taggad på att komma igång med det som har planerats. Ska få en hel del gjort imorgon då jag bara ska ta lite bilder i studion och sen inte så mycket mer. Imorgon ska affärsplanen skrivas klart och sen en hel del andra småsaker! Kommer bli så bra så!!
 
 
 

Äntligen!!!

Då var Uf-företaget betalat och därmed helt regristrerat! Ska bli så satans gött att komma igång helt! :)))
Nästa steg är att pilla ihop en hemsida och det ska verkligen bli spännande att testa på! Åhh vad jag älskar mitt projektarbete!
 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0