Strong is what happens when you run out of weak

It feeeeeeels good! Träningen går så jäkla bra just nu, känner mig stark och pigg och supermotiverad att köra stenhårt. imorse körde jag axlar och bröst, två muskelgrupper jag har mycket att jobba på men det kändes bra. Känns som det går framåt även där. Sakta men säkert ska jag bli stark där också. Speciellt i bröstmusklerna är jag inte jättestark men det ska bli bra. Imorgon väntar ett benpass på morgonen och sen vill jag på en halloweenutmaning de har på kvällen, ligger dock som 5e reserv till de 30 platserna som finns.. Känns sådär lovande att man kommer med.. Annars får det bli något eget på gymmet på kvällen, kanske mage och triceps igen. De har ju fått vila upp sig så fint idag.. Eh, host. Blev en del träning för dem under kettlebellen.

Back In The Game

Gårdagen var så jäkla galet grym. AWESOME! Har velat se Airbourne hur länge som helst nu och det var så jäkla bra. Vilken grym energi, helt galet. Slutsålt vad det också och fullt med härligt folk. Tänk att det kan vara sådan skillnad att gå på konsert i sverige och danmark. Folk är ju faktiskt taggade där och vilket jäkla ös. ARGHH!! Bäst Bäst Bäst!!
 
Sitter just nu och käkar kvarg och mango, var iväg och tränade en sväng innan. Första gången på en vecka och det kändes förvånadsvärt bra. klart man kände av att man legat sjuk men inte så mycket jag trodde jag skulle göra. Va en del tryck i musklerna ändå. Imorgon blir det dock ingen träning då jag kör till göteborg imorgonbitti. Två dagars utbildning nalkas och det ska bli skoj att träffa alla igen. Kommer hem på tisdag igen. Hoppas bara vädret håller sig någorlunda lungt nu då det finns varningar för lite storm just i göteborg under morgondagen. Ush..
 
Men nu ska jag snart ta och packa ihop grejerna jag ska ha med mig och sen slöa en stund innan sängen kallar. Vill vara ordentligt utvilad för måndagen och tisdagen!:)
 
 

Blond, Bad And Beautiful!

Tjenixen alla. En lite fiskare och gladare tös här.Ska snart ta mitt pick och pack och knalla ner till tåget och åka till malmö. Där nalkas först en tur på rockmässan och sen bär det över till granlandet med goda pölsar för lite go musik och lite skakande av hår. Airbourne står det på kvällens biljetter och jag är taggad. Kommer bli så bra!:)

Lite bättre.. typ

Livet går bra nu. Not.. Är lite piggare idag ändå så ska la inte klaga allt för mycket. Men ändå. hade så mycket skoj denna helgen jag skulle orka med, men en del av det sket ju sig när jag inte kan garantera att jag skulle må bra. energin just nu räcker typ till att sitta i soffan och titta på serier. Men jag sitter iaf upp idag, det är ändå en liten förbättring..
 
Bild på sabina från en blåsig fotografering
 

Sjukast

Bild från i sommras på Malin
 
Sjuk-Sjukare-Jag.
Lite så känns det just nu i alla fall. tredje sjukdagen nu och känns inte som man är på bättringsvägen än. Feber, matthet, muskelkramper och leder som värker. Och lite huvudvärk på det också. Lagom skoj och är idag hemma på min första sjukdag. Kroppen hade då inte orkat jobba idag också. Gårdagen räckte om man säger så. Så nu ska jag snart kolla american horror story och sen leta upp någon ny serie att plöja igenom. 

Tisdag

Bild från plåtningne med devine för någon månad sen. 
 

Dagens jobb var snabbt avklarat och det kändes riktigt bra idag. Så åkte hem med ett leende på läpparna och funderade på vad jag skulle käka till lunch. Testade att göra protionpannkakor, blev riktigt jävla äkliga haha..Så får komma på något annat att få i mig innan det nalkas lite tid på gymmet. Sen ska det slöas resten av dagen!
 
 

Ganska seg..

Söndag och jag mår sådär. Kroppen känns väldigt seg och jag försöker bara hålla tummarna för att jag inte ska bli sjuk igen. Det har jag inte tid med, inte när det äntligen börjar gå så bra. Körde en timmes kettlebelll och en timmes body pump igår och det kändes så jäkla bra. De hade fått inte lite tyngre kettlebells, 24, 28 och 32 kilos om jag inte minns helt fel och vi fick testa dem lite. Kändes ganska najs när jag lyckade svinga med två 28 kilos. Tungt men det gick. Träningsvärken idag är inte nådig men älskar det. Hoppas bara att jag mår bra imorgon så jag kan träna. Gick en runda på 5 km i förmiddags och kroppen kändes ganska pigg men sen har det bara dalat. Blir en tidig kväll så kroppen får återhämta sig lite.

ett litet leende!

Bilder från tidigare i veckan på söta lilla kusinen! 
 
Ännu en välfylld helg avklarad även om en del saker blev strukna. Blev en tur förbi tattueringstudion och piercingstudion heartbreak i lödde som har bytat lokal och hade drop in med kanonpriser. dock långa köer på allt så blev bara att boka en tattueringstid, den 7e april. Behöver jag säga att jag längtar? Mycket. Kommer bli så bra så. 

Step By Step

Det går bra nu. Tuft benpass igår och idag köttade jag rygg och biceps när jag slutat jobba. Sen efter middagen blev det tillbaka till gymmet för ett sh'bam pass. Måste ju få in lite kondition också haha.  Imorgon blir det dock ingen träning då jag jobbar heldag och sen ska jag till Lockarp för käka pizza med skånefotograferna. Ska bli skoj att träffa alla igen. 
 
Men iaf, känns verkligen som man börjar bli stark nu. Sakta men säkert, nu har vi bara lite fläsk som ska bort så man ser musklerna lite bättre! :) Så nu ska vi se hur många dagar vi klara utan socker. Idag är dag 1. Fullt ös. Ska bli lite starkare, lite smalare och lite snyggare. Har redan kommit långt från där jag började men har en lång resa kvar :) 

Hittade lite höst i trädgården

Igår var en riktigt fin höstdag så tog en liten tur med kameran i trädgården, man får passa på medans allt är så vackert och innan det blir grått och trist.  Älskar alla vackra färger som är ute nu. Kör ju en del med jobbet så blir att man får se mycket vacker natur, är så sugen på att stanna bilen konstant och bara fota. Får nog börja ha min egna kamera liggandes i bilen haha.
 
Sitter just nu och försöker få upp värmen efter dagens förmiddag med gruppbilder ute. Börjar verkligen bli kyligt ute nu. Men tror jag äntligen har övertalat mig själv om att det är okej att det inte blir mer sommar. Börjar längta lite efter julen och allt mysigt då. Få köpa julklappar och pynta. 

En resa rikare!

Fotade lite kusiner i höstfärgerna igår, underbar miljö och jag vill bara fota mer höstbilder. Har några fotograferingar under planering och tror det kommer bli hur bra som helst!
 
Bokade precis biljetter upp Josefi, och ohh vad jag längtar. Äntligen få träffa den fina människan igen, inte okej att hon flyttat så långt bort. Men blir en weekend hos henne och det kommer bli så bra så. Längtar så galet mycket, snart bara en månad kvar!

Some Me time!

En ledig fredag. En fredag jag inte behövde gå upp ohälsosamt tidigt och köra en bra bit för att jobba. Det behövde jag idag. Har städat och fixat lite, bara tar det lugnt och spenderar tid med mig själv. Det behöver man ibland. Springer runt i mjukisbyxor och uppsatt ruffsigt hår och ser allmänt lat ut haha. Men detta är en bra fredag. Förkylningne har inte blett värre, är bara lite snuvig så tänkte nog köra strip-aerobicen ikväll i alla fall, tror jag behöver komma iväg och skaka lite på rumpan en sväng. Helgen känns ganska fullspäckad och det är den också, finns inte riktigt tid att vila upp sig på. 
 
Nu ska jag sätta mig och kolla på säsongstarten av american horror story, tror det kan bli en kanonsäsong :D
 
 

10/10-2013

Och där var denna veckan avklarad. Idag blev det en låång tur och är ganska slut nu. men det känndes bra idag, härliga förskola och det kändes bara riktigt bra idag. Dock börjar jag bli förkyld. IGEN. Sämsta med att förskolesäsongen är igågn, denna konstanta förkylning. är frisk någon vecka och så åker man på något förkylning igen.. Helt underbart. Not. Hoppas bara denna inte blir värre eller långvarig. Mööög..

Sakta men säkert!

Hej jag är ganska duktig på att stå och fula mig i speglen efter jag har tränat. Men det är skoj att se att det går framåt. det är skoj att se varenda lite förändring. Tror det är skoj att kunna se ädlre bilder om tex ett halvår och se hur mycket som har förändrats. Detta kommer bli så bra så. Ikväll ska jag på grit och sedan sh'bam. Känner mig lite trött i kroppen så imorgon får det bli en vilodag, om man inte mot all förmodan får massor av extra energi. Men tror det kan vara bra att vila kroppen lite. Ska riktigt långt iväg och jobba imorgon. Ska köra 2.5 timme för att komma till skolan och ska vara där halv åtta. Helt underbart. Men vad gör man inte för ett jobb man gillar!

Royal Ruckus

Lite bilder från söndagens plåtande. Jag är riktigt nöjd med bilderna och hade sjukt skoj, detta vill jag verkligen göra mer av!!

grit strength

 
30 minuter från helvettet. 30 helt underbara minuter, älskar varenda minut. all mjölksyra och att känna hur långt man orkar pressa sig. Nu tar vi detta steget längre och shit vad bra det ska bli.  Imorgon kör vi body pump. Slutar jag tidigt så kör jag kanske ett pass kondition också, känner att jag borde få in mer sådant. Astråkigt men illa tvunget tror jag om vi ska ta oss sista biten nu.
 
 
 

Nu jäklar kör vi!!

Träningen går sjukt bra just nu. Flera dagar i veckan ch strykan bara ökar och ökar. Nu jäklar ska vi nå hela vägen, tänker inte bli sjuk eller skada mig så jag får pausa igen. TÄNKER INTE! 
Nu ska man bara få rätt på maten igen också, vill göra om fettet till muskler. jag vill kunna se vad som finns där under. Så det är bara att tjuta och köra. måndag-fredag ska vara helnyttiga, inget fusk här inte. Sockersuget och beroendet ska bort igen. Detta kommer bli så bra så, bara första veckan som blir tuff. Ställa om kroppen igen. Men det ska gå och det ska gå bra. Nu jäklar kör vi!!
 
 
 

Söndagen!

En riktigt strålande höst dag, gick till och med att gå i linne en bra del av dagen. Asskönt! Är nog sista värmen innan vi går mot kalla årstider.. Så det var härligt att vara ute och njuta av det. Idag har jag varit i Landskrona och plåtat promobilder till ett band, royal ruckus! Asnajs, bra bilder och en bra dag. 
 
Nu laddar vi upp inför en vecka med en hel del körning. men det ska bli en kanonbra vecka endå!

Fredag

Ännu en fredag. Ännu en jobbvecka har flutit förbi. ser nu fram emot en välförtjänt helg att vila upp mig på. Kommande vecka innebär en del körande men det ska nog bli bra! Ska iväg på strip aerobics om en stund och imorgon väntar dubbla pass. Kettlebell och sen body pump med mamma efter det. Om jag kommer vara heldöd efter det? Jajamensan! Helt perfekt. Älskar att träningen äntligen flyter på igen!

Awesoome!!

Lite bilder från igår, ganska kasst ljus men sjukt bra ändå.! 

Marduk

Taggad brud beger sig snart mo KB! kommer bli så galet najs!
 

En tur till Falkenberg

Kom precis hem från en tur till falkenberg,  blev att åka dit istället för till Elsöv och jobba idag. Skiljer lite mer än en timme i resväg. Så klockan fem imorse satt jag i bilen redo för en tisdag ovanför hallandsåsen. Är just nu ganska trött men det var en bra dag, härliga kids och överbra schema. Nu kör vi förskolor de sista tre dagarna på veckan. Förskolor och massor av träning. och Marduk imorgon kväll!

Follow on Bloglovin
RSS 2.0