Scifie mässan!

I lördags blev det en tur till Helsingborg för att först ta en tur inom Ebbas för lite fika och sen fixa lite grejer inför lördagens halloweenpartaj. Sedan efter det rullade bilen bort till Sundspärlan och Scifi-mässan som höll hus där. Blev några timar av rundvandring där och det var verkligen superskoj att gå runt och titta på allt. Fotade tyvärr rätt lite då jag inte riktigt orkade men några bilder blev det i alla fall :)

Simnings eximination

Gissa vad?! Ännu en förkylning har tagit sin plats i min kropp och denna gången har det satt sig på halsen. Sådär lagom lägligt då jag har eximination i simning idag.. Så sitter just nu och fyller upp min kropp med vitaminer och koffein så detta ska gå någonlunda. Börjar bli riktigt nervös nu också.. Känns lite löjligt när man redan har gjort det så många gåner när jag jobbade som tränare. Det kommer gå bra och de där 6 minuterna kommer springa förbi. Ska bara lyckas hitta lite energi nu! 

Tisdags träningsvärk

Träningsvärken imorgon kommer då inte vara nådig.. Körde body combat för första gången på ett tag igår kväll och ben innan det. Sen imorse körde jag först ett kortare bröstpass och sedan 45 minuter CrossChallenche som är som ett cirkelpass. Grejen med var att jag var den enda som var där.  Full fokus på mig och jag fick nästan krypa ut därifrån efter haha.. Men det är så jag gillar det! Äntligen är glädjen för träning tillbaka och det känns så bra. Blir allmänt mycket piggare och mår så bra av det. Kan fokusera bättre när jag pluggar så nu ska det bara hålla i sig. Men lyckas jag med några veckor så har det blivit en del av vardagen igen så kommer det gå lätt som en plätt. Snart slank och fin igen! 
 
Har ett TRX-pass bokat imorgon bitti.. Kommer gå sådär lätt haha men det bästa sättet att bota träningsvärk är ju med mer träning. Efter det ska jag inte till Malmö för att simmar. Sista simningen innan eximinationen på fredag och det börjar faktiskt kännas helt okej. Det ska nog gå helt okej. 
 

Jenny ♥ Mattias


Skogspromenad, London och Examinationer.

Helgen har varit väldigt lugn men otroligt mysig. Lördagen bestod av en lång skogspromenad på några timmar och söndagen spenderades mestadels inne då det regnade rätt mycket. Vi satt och började kolla närmare på Londonresa och ska boka både flyg och hotell imorgon. I januari tar vi en weekend dit och jag längtar så otroligt mycket, att få upptäcka ett nytt ställe med min älskling, Att vandra runt och kolla på allt man bara sett på bild innan. Ska verkligen bli superspännande. 
 
Denna måndagen har spenderats med en föreläsning på förmiddagen och senan förberedelser inför eximinationerna som närmar sig. På fredag ligger den i simning och nästa vecka ligger frilufsliv och orientering och det börjar kännas helt okej faktiskt. har förberet mig rätt bra och har seminarium på det imorgon så hoppas på lite bra feedback om vad mer man kan behövas tänka på.Nu ska jag återgå till lite pluggande så jag kan komma iväg och träna senare ikväll! :)

Fit For Fight

Sitter nerbäddad i soffan och lyssnar på regnet som öser ner där ute. är verkligen höst på riktigt nu.. Ska snart ta tag i pluggandet, lämnade in en tenta igår ska börja förbereda mig för eximanationerna i simning, frilufsliv och orientering som närmar sig snabbt.. Har inte riktigt kommit på vad jag ska göra i någon del så det är verkligen dags att börja fundera. Känner dock mer för att ta en stor kopp te och kolla film resten av dagen..Eller sträckkolla Breaking Bad som är den senaste serien jag fastnat för och börjat ta mig igenom. 
 
Mitt liv är egentligen inte särksilt intressant att blogga om just nu då det inte händer otroligt mycket faktiskt. men imorgon ska det plåtas konsert och fikas i Helsingborg och detta är faktiskt den första lugna helgen i min kallender på väldigt länge. Det är otroligt skönt faktiskt, det måste pluggas lite men annars finns det faktiskt inga måsten. Ska ta och vila upp mig inför två tuffa veckor, är inne på slutet av två kurser nu såå det är en del nu. Men det är så jag gillar det och då jag presterar som bäst så det känns bra. Känns bra mycket mer hanterbart än fysiken och kemin jag pluggade i våras.. 
 
Hmmm.. något mer man ska berätta när man för en gångs skull har tid att sitta ner och skriva lite.. har kommit igång med träningen igen, fast det skrev jag nog i förra inlägget. Men var iaf iväg på veckans andra pass i förmiddags. Kändes riktigt bra! Tog och promenedera till gymmet när jag lämnat Martin på tåget och körde en timme av lite av det jag kände för. Blev en del armar och även en liten tur in till kettlebellsen. Sen avslutade jag med en liten sväng på crosstrainern. Såg att jag hade gått upp 5kg sen i början av sommaren då jag var i min bästa form och dit ska jag tillbaka. Här ska det inte vara några extra valkar inte :) Definitionen av musklerna ska fram igen.. Men är riktigt taggad och motiverad nu faktiskt. Så skönt att glädjen för träningen är tillbaka! 
 
Men nu har jag nog faktiskt babblat klart för idag.. Har lite annat att ta tag i, men först lunch!
 
 

Bröllop

Fotade mitt första bröllop i helgen, det var nämligen min moster som skulle gifta sig och oj vad underbart vackert det var ♥ Väldigt roligt att fota och har verkligen fått mersmak om man säger så. Att få fånga någons stora dag på bild är något helt fantastiskt roligt, den lyckan som de utstrålade är rätt oslagbar ♥

Nää nu räcker det faktiskt.

Har varit förkyld nästan konstanst sedan i mitten av augusti så har kunnat göra väldig få träningspass under dessa två månaderna och det börjar synas nu om man säger så. har lagt på mig en del och jag tokotrovis i min egen kropp nu. Känner mig rätt trött och hängig idag också men ska bane mig iväg till gymmet om en stund. Det får räcka med förkylning och ursökter nu. Ska gymma idag och ska springa imorgon bitti. Nu jäklar ska musklerna få fortsätta växa och fläsket ska bort igen, för såhär kan vi banne mig inte ha det. 
 
 

Höstfotografering

Hade en riktigt trevlig fotografering i stadsparken i Lund igår. Solen sken varmt och det var en riktigt härlig höstdag, ser ut att vara lika trevligt väder ute idag också men idag sitter jag med skolböckerna och läser om idrottsdidaktiska utmaningar. Spännande det också men hade varit skönt med en riktigt höstpromenad. Samla på sig det sista av D-vitaminerna man kan innan den svenska höst/vintern drar in med sina tio plussgrader och regn i några månader. Kanske blir en tur ut när jag börjar känna mig lite mer färdig med förberedelser inför nästa veckas alla uppgifter. Det märks att högskolestudierna verkligen är igång nu och kraven börjar bli högre. 
 

Äntligen klar

Äntligen är tattueringen klar, är så galet sjukligt nöjd :)  Slängde in lite andra instagram bilder här också, den senaste veckan har bestått av massor av mys och trevligheter! 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0