VFU

Dag ett på VFun är nu avklarad och det känns verkligen hur bra som helst, har hamnat på en kanonskola med riktigt bra handledare. Ser verkligen fram emot alla veckor vi ska spendera där under denna utbildningen, hade nog inte kunnat hamna på en bättre skola! Börjar även komma igång med hemtentan så det börjar kännas bättre nu också.. Är dock en del kvar och känner att jag behöver läsa på lite mer för att få rätt på det..Men det ska gå :)

Torsdags babbel!

Oj vad dålig jag har varit på att fota de senaste veckorna. Inte en endaste vardagsbild.. Bättring på det! Ska försöka i alla fall, det är så lätt att glömma.. Skulle kolla efter någon bild att ha med i ett inlägg men hittade verkligen inget nytt som passade.. Så fick bli en bild från valborg som spenderades i Lund med fina Josefi. 
 
Men vad jag faktiskt tänkte skriva har jag redan glömt. Imorgon ska vi ha orientering i Bulltofta och det kan gå lite hur som helst :))) Sedan ska jag möta upp Martin och ge mig ut på jakt efter en höstjacka (känner att jeansjacka börjar lite lite kallt) och sen bär det av till Kävlinge för lite fredagsmys och fix inför helgen. På lördag fyller nämligen mamma år och på söndag kommer släkten för att fira familjens tre födelsedagsgrisar som fått för sig att fylla år under september (eller Skräcktember som det går under i denna familjen.. alla fyller fan år..). Så änu en helg som är välfylld. Minns inte senast det var en helg då det inte stog något alls på schemat. Men inte ska jag klaga, jag gillar att ha mycket att göra! :) Speciellt när det är mycket man kan göra med en viss väldigt fin pojke ♥
 
Nu har jag babblat klart för idag, sängen kallar för veckans sista vardag!

Fina systern min!

Gratttis fina systern min♥

Redan onsdag kväll igen..

:)
Dagarna bara springer förbi och imorgon är det redan torsdag igen. Tänkte skriva om helgen som varit men kom på att det faktiskt är flera dagar sen det var helg haha. Men helgen spenderades i alla fall på två olika spelningar, en med ett tribue band av Kiss och sen Edguy i söndags. Det har även käkats tacos och kollats game of thrones. Helt underbar helg med andra ord. Vecka hittills har också varit riktigt bra. Är mer än hallvägs igenom den och allt flyter på så bra. Trivs så galet bra med mitt liv just nu, allt bara stämmer. :)

Tears Of A Mandrake

 

Dressed To Thrill

I lördags tog jag och Martin oss in till Lund och kulturnatten för att kolla på Dressed To Thrill, ett Kiss tribue band, riktigt bra och kamenran var så klart med! 

Life is pretty good

Oj vad veckorna springer förvbi. Redan torsdag och snart är tredje veckan på högskolan avklarad. Jag stormtrivs med valet jag gjort och tror verkligen jag har  5 kanonbra år framför mig. Vi ska ha våra första seminarium  redan imorgon och nästnästa vecka vankas fakiskt vår första VFU-vecka och jag är supertaggad. Ska vara på någon skola i Helsingborg, vet dock inte vilken än men Helsingborg passar mig fint. Älskar den staden och vi ska ha vår VFU på samma ställe alla fem åren så jag är verkligen så nöjd! :)
 
Känns verkligen som hela livet flyter på rätt bra nu faktisk, bara en rygg som bråkar och måste kollas upp snart tror jag. Men det tar lite emot, hatar att kolla upp saker men det är nog dags.. Hade varit trevligt om man kunde lösa det på ett eller annat sätt. Men nu ska jag återgå till att förbereda mig inför imorgon!:)
 
 

Kill Devil Hill

Lite bilder från Copenhell, har varit rätt dålig på att lägga ut bilder från sommarens festivaler faktiskt. Finns lite på min facebooksida om någon är intresserad!:) 

Måndag var det idag ja, dagens föreläsning är avklarad och ska snart ta och börja förbereda mig inför torsdagens seminarium. har lite artiklar att läsa igenom och lite anteckningar att göra. Ska även ta och lyssna på en bok jag aldrig trodde jag skulle ta mig an. Nämligen Zlatans biografi.. Den jag planerat att läsa och faktiskt läst var rätt värdelös i det samanhang som det ska användas så bara att gilla lägen och vidga mina vyer lite haha. Känns att det är dags att kanske ta in lite av fotbollen som faktiskt är en stor del av dagens idrott. 
Känns att skolan verkligen har kommit igång nu, känns rätt roligt att vara igång nu. 

Min Sol Och Min Måne

Livet är rätt ganska jäkla magiskt just nu får jag allt ta och säga. Att det finns en människa som är så underbart perfekt för mig och får mig att må som en prinsessa känns lite för bra för att vara sant. Men det är sant, att vakna med honom vid sin sida kan göra varje dag till den bästa. Att någon kan få en att mås bra bara genom att finnas är så fantastiskt. Han är så fin och så underbart snäll. Aldrig träffat någon jag passar så bra med, som är så perfekt för mig. Alla våra äventyr är så magiska och så många vi har som väntar oss. Stora och små äventyr och alla kommer bli så underbara.  Att kunna få drunkna i dina ögon och alla problem bara försvinner, allt blir så lätt. Tillsammans är vi oslagbara och kan klara av allt. Allt med honom är så fantastiskt, även om vi bara spenderar en lördagskväll sovandes på soffan eller ger oss ut på äventyr. Allt blir vackrare och allt smakar bättre. Så fort jag inte är med dig så längtar jag och så fort jag lämnar dig vill jag att tiden ska springa fram tills nästa gång vi ses.   Min sol och min måne ♥

Full Speed Ahead

Oj vad tyst det har varit här då.. Har nästan glömt bort att jag har en blogg.. Glömt och inte haft tid.. Är inne på andra veckan i skolan nu och det börjar bli lite grejer att göra och läsa. Ska snart sätta mig med kursliteraturen som kom igår och börja läsa lite.. är ju en del om man säger så, ska beställa några till ikväll också.
 
har som sagt varit ganska fullt i schemat den senaste veckan och även helgen var fullspäckade. I fredags var jag och Martin ute och käkade i Lund och sen ett besök på bio. I lördags var vi på hans brors bröllop och i söndags var det middag hos hans syster som väntade. En mycket trevlig och mysig helg med andra ord. 
 
Men nu kallar böckerna, laddar upp de senaste dagarna via instagram så det är lite bilder i inlägget iaf :)
 
 

Sepultura

Två bilder från Copenhell. Känns som en evighet sedan det var, helt fantastisk festival må jag säga. 
 
Idag väntar lek i skogen, eller teambuildning som det så fint kallas, med klassen. Efter det  så är planen att ta sig till Höör för lite tisdagsmys med en viss snygging. Ska bli en rätt skön dag, skönt att vara ute då solen faktiskt skiner. Igår satt vi mest inne och lyssnade i många timmar så ska bli trevligt att få göra något idag. 
men nu kallar nog tåget faktiskt, dags att plocka fram min orange springare och trampa iväg till stationen. 
 

Första dagen!

Första riktigt skoldagen på de kommande fem åren är nu avklarad. Är aningen seg i huvudet idag då det var en rätt lång dag. Tur att vi ska ut i skogen tre timmar imorgon.. Jag gillar att det är full rulle från början, det är skönt att komma igång ordentligt direkt. Det känns verkligen som det kommer bli superskoj, jobbigt men riktigt roligt.  Nu ska jag ta och beställa lite böcker och sen påbörja första uppgiften vi har fått.. Jaa, full ruller från början! 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0