Oproduktivdelux..

Oj jäklar vilken oproduktiv dag..Men det är la okej att ha sådana ibland också. Speciellt när man har haft fyra stycken i rad som verkligen var helt fullproppade.har lite som jag ska ta tag i nu men annars blir nog faktiskt resten av dagen ganska lugn också.  Nää men om man ska ta och fixa lite middag nu då.. Tjingeling.

Biologi, Fysik och Kettlebell

Oj vad blandad denna dagen har varit. En del riktigt bra och en helt värdelös grej. Fysikproven klara och godkända. Auditionen gick kanon och jag kommer bli instruktör i Kettlebell. Dock gick biologin åt helvette, fick verkligen totalt hjärnsläpp och fick inte fram mycket vettigt alls. Har aldrig känt mig så värdelös innan. Och grejen är att jag kan allt det där egentligen... Jävla mög. Jag försöker verkligen vara glad för det som har gått bra men det är svårt. Tur att man inte behöver betygen längre. men det är så jäkla surt ändå, har ju faktiskt gått okej på alla inlämningar och men detta drar ner skiten i bottnet. Ahja. Får hoppas att jag lyckas bättre med det muntliga i kemin och fysiken som ligger nästa vecka. För vill verkligen inte snubbla på mållinjen i de kurserna för där har jag verkligen kämpat.
 
Men lite positivt får ja la knäcka ur mig också.. Kommer få börja jobba som instruktör i Kettlebell och kommer få en utbildning. Det kommer bli superskoj och jag längtar (även om jag mest bara grubblar på bilogin just nu). 

Tisdag

har minst sagt en välfylld tisdag framför mig, sitter just nu och äter frukost och sen ska jag till gymmet för att nöta in kvällens program eller vad man nu ska säga.. sen ska jag iväg och fixa ett headset. Efter det ska det räknas fysik i några timmar. Muntlig eximination i Biologi 16.15 och 18.00 ska jag var på gymmet i Bjärred för auditionen. Sen efter det väntar två fysikprov och jag ska börja på uppdraget. Vill bara bli klar med skiten nu nu nu. Så det är la dags att ta tag i dagen nu, ska bli klar med fysiken idag så att jag kan träffa Josefisen imorgon, och det är ganska motivationshöjande att klara av det idag då.jag vill inte sitta och räkna imorgon också.. jag vill inte!

Outtrigger@The Tivoli

 
 
I lördags styrde jag bilen mot Helsingborg och the tivoli för att plåta lite konsert och det var outtrigger som stog på kvällens schema. Ett band jag hört väldigt lite av, visste inte mer än att de va med i melodifestivalen i år. Men jag var fotosugen så glad var jag ändå. Och lite trevligt ljus och en lugn publik (finns inget dike där) gjorde inte saken sämre. Så nu känner jag mig helt redo för Sweden Rock och copenhell, känner att jag helt kommit in i konsertfotandet igen efter ett litet uppehåll. Tänk att det redan är sweden rock nästa vecka.. Tiden har gått så snabbt och jag är supertaggad.

Somrig fotografering!

 

Ohhh sunny days!

Litet smakprov från gårdagens fotografering, behöver jag säga att jag är toknöjd?! har en hel del kvar att redigera och jag har även en hel del att plugga.. Och ska snart iväg för dagens fotografering.. Full rulle eller vad man nu ska säga.. Lyckades i alla fall blir klar med bilogin idag, har bara en labb jag ska hinna göra någon dag.. Fysiken är assvår men det ska  nog gå på något sätt.. Sedan är kemin lite småklurig också.. Men det ska gå, inte många dagar kvar nu!

Swingeliswingar!

Körde lite kettlebelltekning med systeryster för en stund sedan, passade på lite själv.. Dock ätit för dåligt under dagen så nu när mat har stoppats i magen ska jag iväg för att köra ett eget pass. 

En lördag i stugan

Hade en fantastisk dag i stugan i lördags och fick rastat kameran lite, utan press och bara gå runt och mysa av vårsolen.  Hade det helt underbart! Idag ska jag ha en fotografering och även imorgon. Ser verkligen fram emot båda då jag inte har fotat någon på över en månad nu haha. Så det ska bli superskoj, hoppas bara det kan titta fram lite mer sol så jag kan ta lite härliga motljusbilder.. Så vi håller tummarna nu!

Helgen via instagram!

Min helg via instagram. I fredags var vi ute och käkade för att fira lillebror. Lördagen spenderades med att lyssna på Sabatons nya album, plugga kemi och njuta av solen i stugan. Söndagen började i stugan också sedan hem för att jobba 1,5h på badet.. De två sista kom aldrig så passade på att simma lite själv, har inte träningssimmat på typ fem år haha. men det satt kvar bättre än vad jag trodde. Lyckades avverka 2000m på 45 min och det ger jag ett helt klart godkänt. Det var skönt att ligga i bassängen och nöta fram och tillbaka igen. Många anser att det är lite enformigt att ligga och simma så men jag tycker det är döskönt. Hittar man ett bra tempo kan man ligga och gneta hur länge som helst. 
 
Veckan som kommer är fullspäckad som vanligt.. Idag ska det pluggas, tränas och jobbas. Fotografering och plugg imorgon och på onsdag. Och sedan jobb torsdag & fredag. Så ska ta och plugga en timme nu.. Örghh..! underbart!

Lördagskettelbellande!

Veckans åttonde träningspass avklarat och det blev ett underbart kettlebellpass, drog med syrran så hon också fick träffa på det. Lät mitt favoritsätt att träna och om allt går som jag vill så är jag snart instruktör i det också. Ska på audition nästa tisdag och jag är supertaggad! Nu ska jag och pappa en sväng till stugan och njuta av solen!Ke

En till blogg?

vet ni vad jag funderar på? Om det är dags att starta en till blogg.. För denna är ju faktiskt tänkt att vara en foto/vardagsblogg men det är ganska mycket träningssnack. Funderar på om jag har tid och ork att ha två eller... jaa.. kanske, ska fundera lite mer på det. Men ha en som är bara om tränings så slipper ni som har noll intresse av det läsa det!

I'm a superbeast!

Jävlar vad träningen går bra just nu, bad syrran ta en ny ryggbild och fasiken det har hänt en del på 4 månader faktiskt. Känns så skoj att se skillnaden själv, just ryggen är ganska svår att se själv..  Axlarna börjar komma fram nu också, happy happy! Kom även ett par nya träningsbrallor jag suktat efter ett bra tag nu med posten idag. De invigdes med ett kettlebellpass. Ett sådant innan middagen är sådär bra egentligen men gick fan över förväntan. Längtar redan till nästa träningspass trots att träningsvärken finns i varenda muskelgrupp och skoskaven på bara blir fler och fler. Men vad gör det!:)

Härlig dag i Malmö!

Härlig dag i Malmö med väder som har pendat en del om man säger så haha. Håret var helt tok när jag gick hem från tåget.. Min lille kamerakompis fick följa med idag och använde den lite i alla fall, helt underbara blommor mitt inne i Malmö. Hittade det jag letade efter och även lite rekvesita till nästa veckas fotografering och jag tror det kan bli kanonbra. Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, kanske plugga lite.. Vi får se!

Onsdagsträning!

Hittar inte en enda muskel där jag inte har träningsvärk haha. Men det går äntligen så underbart bra igen. Idag körde jag axlar och bröst för det var där jag hade minst ont.. Härligt pump i båda och fixade några reps på hantelpress med 14kg i varje. Sen körde jag 10*10 bänkpress med bara stången. Nästa vecka lägger jag 2kg och kör samma upplägg och sen ökar igen veckan efter. Ska testa och se hur det går, funkar det bra för bröst ska jag nog testa liknande upplägg för andra muskelgrupper också! 
 
Har precis tryckt i mig det på bilden ovan, kvarg, jordgubbar och en proteinbar. Mhmmm! gott. Ska snar ta och hoppa in i duschen och göra mig iording för en tur till Malmö för att träffa pojkvännen. Ska leta present till lillebror som fyller tonåring imorgon.. Ute i god tid som vanligt, men tror iaf jag vet vad jag vill köra nu iaf!
 

Lite mer sol tack!

Lite våriga och härliga bider på Elena att liva upp denna regninga tisdag med. Vädret har verkligen varit galet tradigt de senaste dagarna.. Ush.. Har en riktigt vårig och härlig fotografering nästa vecka så hoppas på sol och värme! Känner för riktigt somriga motljusbilder!

Fullt Ös, Medvetslös!

Veckans andra pass avklarad och det blev rygg och sen en mil på crosstrainern. har inte stått på en sådan på typ ett år och då klarade jag en mil på cirkus 40 min så kändes ganska gött att jag fixade det under en halvtimme idag. även ryggpasset gick riktigt bra idag, blir sakta men säkert starkare och det känns verkligen fantastiskt. Ikväll väntar ett kettlebellpass och jag är galet taggad. Som vanligt haha. Men innan dess väntar några mål mat och en hel del plugg. Men jag klagar inte, humöret är på topp och livet känns ganska fint igen. Semester i sommar är planerad och sommarschemat är under planering. Och det är tre veckor kvar till mina första två semesterveckor som ligger samtidigt som sweden rock och copenhell. Sen ligger det två veckor i juli också. Sen är det jobb i Augusti och i september börjar jag förhoppningsvis på MalmöHögskola och läser till idrottslärare i 5 år. Håller verkligen alla tummar och tår jag har för att jag kommer in där.

Det där med att ta tag i saker.

Bilder från Electric Boys spelning på the tivoli för någon vecka sedan. 
 
Då är det måndag igen och veckans första träningspass är avklarat. Ben och axlar fick jobba idag och det kändes helt okej! Klarade 2 squats med vikten 60kg på och militärpressen gick väldigt lätt. I början av året kunde jag inte göra 10 i rad med 20kgs stången utan att ta hjälp av benen men idag flög den bara upp. Har som mål att klara göra squats på 80kg innan året är slut och det känns ju inte alls helt omöjligt alls faktiskt. Det borde sitta till och med innan dess. Har inte haft en riktigt benpass sedan i slutet av mars och jag kände mig mycket starkare än då så om jag kommer igång ordentligt med benträningen igen kommer det nog gå snabbt. 
 
Förövrigt har jag haft en obehagskänsla hela dagen, känner mig nästan nervös och obekväm. rastlös.  Måste få in fysiken och sen ska jag jobba några timmar ikväll och tror det tyvärr kan vara där skon klämmer. Jag tror mycket på det här med att om man inte är nöjd med sin tillvara så får man göra något åt det. Det funkar inte att gå runt och vara olycklig om det finns en lösning. Ibland  måste man tänka på sig själv och vad man behöver för att må bra och just nu gör jag inte det. Jag har alltid haft svårt för människor som bara klagar hela tiden men inte orkar göra något åt problemet och jag känner att jag lite själv har hamnat i den sitsen nu.  Jag måste sätta mig själv först och det är dags för det nu. Ska bara samla mod till mig för att ha samtalet som krävs. 
 

Inte helt på topp om man säger så..

Det är ganska mycket som pågår just nu om man säger så och jag är ganska slutkörd.. det tar på krafteran att jobba halvtid och läsa kurser på typ heltid, tiden tar slut ibland. Men kurserna börjar nästan lida mot slutet så bara cirkus 20 dagar kvar på det nu. Det ska gå.. Helgen har spenderats med mycket fysikplugg och har lite kvar innan jag kan lämna in det.. Sen har vi firat lillebror som fyller tonåring i veckan. Har varit en bra helg om man bortser från att jag är överstressad och helt utmattad.. Men veckan som kommer bör bli aningen lättare. Måste dock fundera lite på vad jag behöver ändra på för att inte köra slut på mig själv mentalt, för jag är verkligen helt slut nu och det känns inte bra. Kan inte prestera någonstans då och det känns förjävligt. Tålamodet är lika med noll och humöret är då inte på topp hela tiden.. är nog dags att göra något åt saken!
 
 

Matvrak!

Kände för att laga pannkakor idag men då det inte fanns någon mjölk hemma fick det bli rotfruktsomelett istället. Lika gott det, ser inte mycket ut för världen men satan i gatan vad det är gott.  Ska snart ta mig i kragen och räkna en jäkla massa fysik men det går sådär bra just nu.. eh. Men är bara till slutet av månaden kvar med skiten nu, bara att bita ihop!

Örrrghh

Regnet faller utanför och fysikboken bara väntar på mig. Orken till något alls idag är nästan obefintlig och den ända som hindrar mig från att åka till ica och köpa en stor påse godis är just att det regnar. Jag känner mig trött och hängig och almänt blää. Försöker alltid tänka så positivt som det går men vissa dagar är tuffare. Jag har ganska svårt att hantera när jag inte förstår saker så fysiken är verkligen pest och pina just nu. Sen att jag inte behöver kurserna längre för det jag har sökt in till gör inte saken lättare när motivationen försvinner. Men jag ska klara det bara för att bevisa för mig själv att jag kan.. 
 
 

Jag älskar mat.

Mat mat mat ♥ Två av dagens mål är avklarade och jag sitter och längtar till nästa. De två översta är från frullen och smoothisen i objektivmuggen är gårdagens mellanmål. Blir nog ett liknande om en timme eller så. Han inte ta bild på lunchen innan den var slut haha.. Bästa med att träna mycket = man kan äta mycket. Och det gör jag. Och har äntligen kommit igång med att mata kroppen med bra mat också. På fredag ska jag äta ett choklad men förutom det så ska det vara jäkligt bra och hälsosam mat. Det går att göra så mycket och göra det förbannat gott också. 
 
 

1 veckas skillnad!

Jag märker så snabbt på min kropp när jag har kommit igång med träningen igen, jag är piggare och ryggen på så mycket bättre. har en riktigt tuff träningsvecka framför mig med både strykepass och konditionspass. Imorse kördes det 45min TRX och sen blev det ett kortare pass bröst. Känner att jag har tappat lite styrka där, men det kommer snart ikapp! Imorgon ska jag springa på morgonen och body combat på kvällen och jag är riktigt taggad. Ska även ta och dra ner väldigt mycket på socker. Det är också något jag märker av väldigt snabbt när jag väl gör. Vi håller godiset och fikan till fredagsmyset.  Ska nog börja göra massa smoothisar igen istället. Mycket bättre, och nästan godare faktiskt.  Bilderna nedan är med en vecka imellan, en del har det ju faktiskt hänt. Några veckor till så tittar det kanske fram lite fler muskelkonturer!  Och förhoppningsvis aningen brunare, var ju faktisk lite skilland på det också haha
 
 

De senaste dagarna ur Fujifilm FinePix X20 Silver

Nämde jag att jag fick en dösnygg kompaktkamera när jag fyllde år? Nämligen en Fujifilm FinePix
x20, kommer bli mycker mer vardagsbilder tagna nu och det är något jag länge har velat bli bättre på. Sen att kvaliten på bilderna blir kanonbra gör ju inte det hela sämre! 
Så här är lite blandat från helgen som har gått och det har varit en riktigt bra sådan. Konsert i fredags, plugg och mys hela lördagen och jobb, plugg och grillning på söndagen. Helt kanon med andra ord haha!:) Är nu laddad för en ny vecka och jag tror det kan bli en bra, men jobbig, sådan!
 
 
 
 
 

Skossor!

Hittade ett par dösköna skor idag, och på rea dessutom. Så hade pengar till både dem och en foamroller som jag länge velat ha för samma kostnad jag tänkt lägga på ett par skor. Är sugen på att komma ut och inviga dem nuu, men blir kanske en runda imorgon då jag snart ska köra in till HGB för att plåta electric boys. 

Äntligen tillbaka på gymmet!

Jag är äntligen igång med att träna igen och satan i gatan vad jag har saknat det. Hela April har varit en svacka med sjukhet och bara almän lathet. Men nu jäklar.Igår var det 50min avancerad kettlebell och det känns idag. Men det var så underbart skoj. Ska iväg idag och köpa nya löparskor då mina fötter blir helt misshandlade av de jag har nu, sen ska det nog bli skoj att springa igen.  Men först ska jag bli klar med en bilogiuppgift!

Follow on Bloglovin
RSS 2.0