Lite nya kläder tack!

Titta vilket fult collage jag kunde klippa ihop.. haha. Kan ju säga att orken inte riktigt fanns där efter en stund. Men i alla fall vill jag mest bara förnya hela garderoben, är så trött på alla tråkiga basplagg som är typ den enda som hänger där. Tråkiga linnen och en hel del av kläderna är helt urtvättade. Så är verkligen sugen på att förnya så mycket och bara byta ut. Inte lite man längtar tills man börjar jobba till hösten och drar in lite pengar haha. Vill ha in nya fräsha kläder som jag faktiskt trivs i. Ahja, ska i alla fall köpa den stickade uppe till vänster såg den i affären idag och blev helt förälskad! 

Torsdag

Godenmorgon alla fina! Humöret här är inte riktigt på topp men hoppas det vänder när jag får komma iväg från huset en stund. Är så trött på att bara gå hemma nu. Ska in till Lund en sväg om en stund och hämta ut pass och kolla lite klänningar till studenten. Hade hittat några fina igår på Nelly.se men när man kollade måtten på dem så var det bara att glömma bort. Så hoppas jag hittar något fint idag. 

På bättringsvägen, tror jag..

Just nu mår jag helt okej, mådde riktigt värdelöst imorse så valde att stanna hemma idag också men det börjar vända lite nu känner jag. Har sovit sjukt dåligt och legat och frusit under två täcken samtidigt som jag har svettats. Men gick upp vid sju och tog en värktablett och somnade om, mådde ganska kasst vid halv 11 när jag vaknade igen men som sagt det börjar släppa lite nu!
 
Idag ska jag: Kolla studentklänningar och skor. Sen ska jag försöka redigera lite bilder ovh göra mitt bästa med att få något gjort på hemtentan. Kan inte riktigt konsentrera mig.. Men först av allt ska jag ta en dusch så jag känner mig lite fräsch i alla fall!

Trött på att ha ont.

 
Några bilder från sälen!
 
Idag mår jag... ganska dåligt faktiskt. HUvudet gör ont, axle värker och jag känner mig febrig till och från. Så ingen skola för mig idag inte.. Får ser hur det blir imorgon för tydligen skulle vi ha lektioner då.. Mår jag som nu så är det ett stort nej på det. bara tanken  att ta mig till tåget gör mig rädd. Kroppen orkar inget och jag blir så fruktansvärt trött när jag gör något. Så idag har jag kollat 10 avsnitt av modern family. Thats it. Ska försöka göra en fråga på hemtentan så fort jag har bloggat klart men sen åter går jag nog till att kolla serier. Netflix är så toppen för jag behöver inte ens byta till nästa avsnitt det fortsätter av sig själv. Snart frågar den väl om jag lever eller inte.. Funderar även på om man ska lägga sig i ett bad och försöka få axlen att slappna av lite. Dock när jag känner mig så äckligt varm som jag gör nu lockar det inte så mycket..
 
Åhh förlåt för att jag är bitter men jag är så uttråkad. Jag vill till skolan, jag vill fota, jag vill träna. Längar något fruktansvärt till gymmet. Hatar att jag missar så mycket där. Känner bara hur allt jag jobbade för bara skiter sig nu. Snart tre veckor borta från träning, visst man tränade en del i skidbacken men det känns inte riktigt som samma sak. Jag trycker i mig massa choklad men längtar bara efter att köra ett hårt armpass på gymmet. Åh. Nää, nu ska jag sluta gnälla och börja må bra!

Whoop Whooopp!

Helloooo! Bilder från Kläppen ligger nu uppe på facebooksidan, kommer upp en del här senare också när jag orkar!:)  Men kolla in där vet jag!
 
Har en del bilder kvar att redigera men det blir nog morgondagens uppgift för är helt slut i huvudet. Underbara hjärnskakning. Hoppas på att kanske kunna träna på torsdag igen, kanske. Nu ska jag ta och leta efter en ny bikini! Om en månad är jag i värmen!

Ibland tar det bara stopp..

Då sitter man vid en dator igen, första gången sen förra fredagen så det är ganska gött helt enkelt. Sitter just nu och redigerar bilder från resan så kommer kunna lägga upp en del om en stund. Förutom bildredigering står hemtenta och chokladätande på schemat. Det är sådan jäkla tur att vi har hemtenta idag för jag hade inte fixat att åka in till skolan då jag är ganska mörbultad om man säger så.. Varför undrar nu då så klart och det ska jag berätta.
Jag har kört in i ett träd. Med en skoter.
 
 
Det gjorde ont och det gör fortfarande ont. benen är gula, axlen är halvt värdelös och huvudet och nacken mår inte heller helt 100. Smidigt va? 

hemma igen



då var man hemma i skåneland igen! kommer ordentlig uppdatering imorron så tänkte mest bara skriva att jag är hemma!

helt underbart!!





idag är en riktigt skön dag i backen! så underbart vackert! när det har käkats våfflor ska kameran med och rastas en sväng!:)

instagram







önskas en mer regelbunden uppdarerig från mig under denna veckan föreslår jag att ni följer beexen där!:)

Baj Baj Skåne!

Om några timmar sitter jag i bilen påväg uppåt i landet. Detta betyder att uppdateringen här kommer bli en hel del sämre, kanske skriver nått inlägg från telefjongen mellan skidåkningen och varmchokladdrickandet. Vi får se! Om inte så hörs vi igen nästa sönda! :) ♥
 

Alla <3 Dag

Förstår inte hur så många hatar denna dagen, jag tycker det är ganska fint att man firar kärleken. Det behöver inte  vara kärlek till en partner utan att kan vara till familj, vänner ett husdjur osv osv. Visst högtiden har blivit ganska romantiskt av sig men vad gör det, om man verkligen inte kommer på någon annan att fira så fira er sjäva. Känner att alla måste ha något de älskar lite extra så varför inte fira det istället? 
Jag tycker det är en supermysig högtid som verkligen är värd att fira lite extra. Det finns inte mycket finare än kärlek och det förtjänas att firas. Att ha en dag då alla är lite mer omtänksamma är inte fel. Bara för att man inte har en partner så betyder det inte att man är ensam idag. Sprid lite kärlek gott folk. 
 
Tycker även om man älskar någon ska man ge den personen/personerna det lilla extra varje dag och inte bara på alla hjärtans dag. Det ska inte vara en dag om året då man ger extra kärlek och uppmärksamhet. 
 
Själv har man inte gjort så mycket idag, fick choklad och en supermysig mugg imorse och ett fint kort från farmor! Har varit en sväng till skolan, lämnat syster på flygplatsen och handlat mat inför skidresan. Imorgon åker vi!!! Fattar inte riktigt hur tiden har gått så snabbt. Men längtar verkligen dit. Snö, skidor allt allt allt. Tror det kommer bli en super härlig vecka!!
 

Frukt & Grönt!

'Idag är en extremt fin onsdag. Tänker inte skriva ut helt varför här än, så ni får vänta lite med att veta varför denna onsdagen är så fin! 
Här får ni i alla fall lite av bilderna jag tåg igår, de är tagna med ett vittpapper och ljuset från fönstret jämte. tyckte faktiskt reslutatet blev helt okej,  hade väldigt roligt i alla fall! 

Tjuvtitt på vad jag håller på med just nu


Rebecca Bendrén Photography på UF mässa

Skapade ett litet event för UF mässan jag ska stå på! :) Länk Tycker alla som kan får titta in på mässan och stötta mig, kommer behöva allt stöd jag kan få!:)
 

Dag nr 4

Dag nummer fyra som sjukling lider nu mot sitt slut. Tror febern är påväg bort men är inte helt säkert, hostan har blett värre. Vaknade flera gånger i typ hostattaker och knappt kunde andas. Skoj. Så blir att sova nästan sittandes idag, precis vad ryggen behöver. Jag är rastlös men bara att gå snabbt igenom ica tog helt slut på mig. Och duschen precis ska vi inte ens snacka om. Helt sjukt (haha...). Men tur att man har två lediga dagar nu så jag slipper sjukanmäla mig.
 
Imorgon kommer förhoppningsvis lite najs bilder då jag har en fotouppgift till på torsdag, fick pga sjuk som ett as ändra planerna lite till något som kan göras sittandes hemma. Därav den lilla turen till ica. Så hoppas på en drös awesome bilder att visa imorron!
 

Sjuk, Sjukare, Jag..

Det där med att jag skulle bli frisk verkar inte min kropp vara helt med på. Känner att jag har några superroliga dagar framför mig nu.. Måste bara se till att bli helt 100 frisk innan det bär av upp mot sälen nästa helg. Så har några dagar på mig nu att bli frisk. Det känns dock ganska tungt idag, tredje sjukdan och det känns en hel del värre än igår.
 
Helgen har iaf spenderats med pojkvännen som trotsade mina baciller och kom hit för att ta hand om mig! Så har mest myst, tittat på dokumentärer om djur och försökt att inte feberyra för mycket. Har även brytit helt totalt mot mitt nyttiga liv, mår man så dåligt som jag har mått är det ok att trycka i sig skitsaker. Slätabullar med nutella, ostbågar, cheezharts, mer ostbågar, kladdkaka osv osv.
 
 
 

Sjuk tös checkar in

Jag har inte tid eller lust att vara sjuk. Febern kommer och går, halsen gör ont, snörvlar och nyser. tror det är en riktigt praktförkylning som har hittat hit. Ska om en lite stund krypa ner i sängen och sova, hoppas på att jag vaknar lite piggare imorgon. Som tur är lyckades jag hitta en vikarie nu i sista stund så jag slipper spendera 4 timmar i en kall bassäng. Har även bokat av helgens alla pass, hoppas jag mår okej till på måndag så jag kan ta lite Yoga för jag tror att body combaten är lite att ta i så snart. SUCK!
 
 

Någon som vill stå lite framför kameran?

Halsen gör ont och jag känner mig smått febrig.. Ingen träning för denna bruden idag med andra ord.. Åh, ska bädda ner mig  i sängen igen och försöka sova bort det onda för jag vill verkligen inte vara sjuk. Jag hatar att vara sjuk. Speciellt när jag har kommit igång att träna ordentligt. Blärgh.
 
Är även sinnessjukt sugen på att plåta! Studio, ute osv osv. Någon som har lust att stå modell någon dag nästa vecka? har tisdag förmiddag (går att fixa eftermiddag också), torsdag eftermiddag, fredag och söndag ledigt!
 
Ska snart ta tag i och leta upp folk jag vill ha framför kameran och skicka en fråga till dem om de vill ställa upp, men tänker att jag frågar er först om det finns någon här? :)
 

The book of pure evil

Gomorron, goddag och godafton gott folk. Dåligt med blogging idag men har haft annat för mig. Har fixat nytt pass inför egyptenresan, har ätit en hamburgare och sedan gymmat bort hamburgaren. Sen var jag ju så klart en tur till skolan i förmiddags, lite i onödan men ändå. Inte alls bitter att jag gick upp halv sju för inget alls.. nejdå..
 
Tänkte mest titta in här och tipsa om en serie jag har börjat kolla på, har länge tänkt göra ett inlägg med alla mina favoritserier men det får bli en annan dag. Idag tänkte jag tipsa om todd and the book of pure evil. Helt underbar serie som jag började kolla på för någon dag sedan. Verkligen min humor, riktigt dålig humor men helt underbar. sen att det då och då dyker upp en bra låt gör ju inte saken sämre!
 

It never gets any easier, you just get better.

Sådärja! Nu satt träningen som en smäck. Kommer ha en go träningsvärk i magen imorgon men det gillar vi bara! Imorgon står Body Pump på schemat (zumba också egentligen men tror jag ska avboka den) och jag är galet taggad! Mhm, back in track!
Nu kör vi.
 
Lite inspirationsbilder från we♥it!
 

En bra onsdag

Lite mer taggad på livet är man idag. Har spenderat någon timme i Malmö med pojkvännen och bara myst och tagit det lugnt. Det känns som jag har koll på provet jag har imorgon och jag ska iväg och träna dubbla pass ikväll.
 

Tisdag - Check

Ännu en dag av denna veckan avklarad. Imorgon får jag jobba hemifrån och det är guld värt just nu. Behöver den tiden till att dra mig upp igen.. Det är lite tufft just nu om man säger så men det är bara kortvarigt, hoppas jag. Imorgon ska jag dricka massa te, plugga jäkla massa genetik och sen bara försöka ta det lugnt. Ska även skicka iväg ett mail. Jag har även bokat in två träningspass på kvällen. Ett CX pass och sen SH'BAM. Hoppas imorgon blir en bra dag!
 

Att starta eget!

Beställde precis en bok som jag hoppas kan ge mig lite mer inspriration till allt. Inspiration till det sista som är kvar på projektarbetet och sedan inspiration till framtiden. Planen är att göra om mitt UF till ett riktigt företag under sommaren men då känner jag att jag vill att det ska släppa lite mer. Behöver fota mer och jag behöver bli mer motiverad. Just nu är det helt nere i botten. Tror jag ska boka in lite fotograferingar bara för skojskull. Har ju en portfolio som behövs fyllas på med massor av bilder. Någon som känner för att stå framför kameran liten?:)

Baka Baka liten kaka!

Vaknade imorse med ett sug efter att baka, inte att äta det men just att baka. Lite terapiarbete helt enkelt. Tur att man har en långt  sovmorgon på tisdagar och inte börjar förran halv två. Så klockan halv tio imorse plockade jag fram massa ingridienser och började vispa ihop saker. Tänkte att jag skulle testa att göra smulpajsmuffins. Meeen, blev inte riktigt som det såg ut på bilden om man säger så. Smulpajsdegen försvann helt i ugnen. Putsväck. Vet inte riktigt vad som blev fel haha.
 

Åhhh vad jag älskar måndagar.. NOT!

Well Well, såhär ser jag ut idag. Eller jag gjorde iaf det innan jag begav mig ut i regnet/snöblasket. Just nu sitter jag nerbäddad i soffan med mjukisbyxor..Humöret är ganska dåligt och jag känner mest för att bara gå och lägga mig igen. Var trött på denna dagen innan jag hade hunnit vakna. Ska snart sätta mig och plugga genetik så räknar inte med att bli på bättre humör heller..
 

Inte helt 100...

Träningen idag kändes sådär faktist.. Satt inte helt som den skulle. Får ta det lungt och se hur det känns imorgon. Vill inte överanstränga mig så jag får pausa helt från träningen. Men känner att ett muskelfäste inte mår helt som det ska så kommer ta det ganska lungt med träningen av armarna några dagar nu. Sen kände jag även av knäna idag, va ett tag sedan de gjorde ont men idag var det tydligen en bra idé att krångla. Hoppas bara på en bättre morgondag helt enkelt!
 
bild får fina Frida stå för!
 

Lite twisted sister sådär på söndagsförmiddagen!

 

Yesterday!


Imorgon köttar vi bort fredagsmyset

Sitter och försöker planera morgondagens förmiddagspass på gymmet. Det blir såklart veckans favoritpass sh'bam. det var si galet skoj förra lördagen så det är en självklarhet. Har nog aldrig svettats så mycket under ett pass innan. Superhärlig instruktör. Men funderar på om man ska ta en timme innan på gymmet också, kondition behöver jag inte köra för det får jag i passet. Funderar på om jag faktiskt orkar både armar och ben, kanske till och med lite axlar och mage. Har faktiskt tagit en dag ledigt idag och tryckt i mig lite mycket fredagsmys så det kan ju inte skada med lite träning. Ska ju jobba 4 timmar sen på eftermiddagen så borde kanske ta det liite lugnt. eller vafaan, vila kan man göra sen! 
 
Bild på fiiiina Louise, min favoritmodell!
 

Inspirationen bara sprudlar!

Då var bilderna färdigredigerade och ska snart ta och skicka iväg dem. Ska även fråga om jag får visa upp dem så de kommer kanske när jag har fått svar! Ska även ta och försöka hitta någon som kan stå modell till en idé jag har, eller har många men ser en bild framför mig som jag verkligen vill ta. Älskar att jag äntligen har fått tillbaka min inspiration och känner för att fota massor igen. Nu vill jag bara ha vår så man kan ta massa bilder ute utan att det är svinkallt!
 
Så länge får ni en bild på Malin från en av mina favoritfotograferingar! Nu ska jag fredagsmysa framför gladiatorerna. 
 

fotografering avklarad!

då var man på bussen hem efter dagens fotografering. tror det blev en hel del bra bilder! så nu tar jag
helg!! en helg som är fylld med
jobb imorron och träning på söndag! och bildredigerande så klart!





Follow on Bloglovin
RSS 2.0