Love Life!

Söndag kväll och jag är fylld med positivenergi efter ett kettlebell pass. Oh vad jag älskar de passen, de passar mig perfekt. Körde ett igår också och är helt kär. Har så mycket energi och mår så underbart bra efter att jag har varit iväg och tränat. har tränat 6 dagar denna veckan och har så mycket mer att ge. Underbart att känna att kroppen pallar det och att motivationen aldrig verkar försvinna. Helt underbart!
 
Imorgon är det ett body pump pass på morgonen och sen efter det bär det av för ett fotojobb. Ser verkligen fram emot både passet och jobbet så tror det kommer bli en kanonbra dag. På tisdag är det träning på morgonen och sen på kvällen blir det en tur till Helsingborg för att kolla på Def Leppard. Awesooome! På onsdag bär det av upp mot Halmstad för att spendera några dagar med pojkvännen så hoppas på lite fint sommarväder. 

Hittade liite Sol!

 
 
Solen tittar faktiskt fram lite idag och då blev det så klart en lite tur i trädgärden för att plåta lite med det nya objektivet. Blåser lite för mycket för att det ska vara helt enkelt men fick en del okej bilder. Är sugen på att åka in till botaniska i Lund men kollar man smhi dagarna framöver ser det inte lovande ut om man säger så..Är så fruktansvärt trött på den svenska sommaren nu. Hade velat ta en långpromenad nu men benen går inte riktigt med på det. Hade dödens träingsvärk igår och träningen igårkväll gjorde inte den bättre om man säger så. Har en vilodag idag och det är inte mina favoritdagar om man säger så. Är redan sjukt rastlös och är inte ens halvvägs genom dagen än.  Ahja, nu ska jag sluta klaga här och försöka hitta något vettigt att sysselsätta mig med!

When You Taste Blood It's Just A Warning

 
Gör inte mycket mer om dagarna än att träna och duscha känns det som. Men det är väl synd att klaga för jag mår så otroligt bra just nu. Så mycket energi och motivation till allt. Dagens första träningspass är avklarat och det blev ett svettigt ett. Ikväll nalkas body pump och jag är supertaggad även om träningsvärken gör sig konstant påmind så tror jag det kan bli ett bra pass. 
Älskar verkligen all energi jag får av att träna, man tycker det borde vara annorlunda men efter ett pass på morgonen orkar man göra hur mycket som helst under dagen. Man kommer igång ordentligt och man blir på så underbart bra humör. Love it!
 
 
Ska in till Helsingborg och unna mig lite glass och ta en sväng på stan med fina Josefi. 

Det där med att vila är inte min grej.

Bild från In Flames spelning på Copenhell
 

Onsdagen avklarad nu då. inte jättemycket som har hänt eller gjorts men har varit iväg en sväng på gymmet för en timmes zumba och sen en halvtimme med träning av biceps och triceps. Träningsvärken i rumpa och lår Och rygg från igår är inte nådig så hoppas den hinner släppa lite innan imorgon då det är två pass på schemat. PT cirkel på morgonen och Body Pump på kvällen. Funderar på om man ska ta en vilodag på fredag även om jag inte egentligen vill det, tror kroppen kommer behöva det. Får se hur det känns på fredag morgon helt enkelt haha..
 
Nu ska jag snart sova faktiskt, vila upp kroppen inför morgondagens träning och trippen till Helsingborg för att träffa på Josefi. Kommer bli en kanonbra dag imorogn med andra ord!:)

Kaktus

Är så sjukt sugen på att testa det nya objektivet helt men det regnar ute så att gå ut finns inte med på kartan. Så dår får man hitta något här hemma så det fick bli en kaktus som fick stå modell denna gången. 

Längtar tillbaka!

Nu är jag trött på det svenska sommarvädret. Jag vill ha sommar, sol och värme nu. Jag vill sola och jag vill bada men tittar man ut så regnar det och blåser. Idag igen. Och kollar man väderrapporterna så ser inte ut att bli mycket bättre imorgon. Så just nu är det svårt att inte längta tillbaka Egypten och den fina veckan man hade där. 
 
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och slö kolla film och serier hela dagen.
 
 

Bloodbound

Några bilder på Bloodbound från deras spelning på sweden rock!:)

Macro

Idag tog jag och min karl en tur till netonnet med planen att spendera lite studentpresentspengar. Jag har länge velat ha ett macroobjektiv så idag stog det och en ny externhåddisk på listan. Min andra externa blev helt fylld efter sweden rock så har varit i stort behöv av en ny sedan dess då jag inte vill ha bilderna endas i datorn. Så nu ska jag ta och sätta den i arbete och sen ska det lagas mat. och efter det tränas två tuffa pass. Så det är en bra tisdag med andra ord!

Min resa!

Hård träning igår och hård träning idag. Och det fortsätter så hela veckan, jag är otroligt taggad och ser fram emot fina resultat. För det vet jag att jag kan få om jag bara ger mig fan på det och det ska jag göra. har massa tid nu denna sommaren så nu ska det köttas järnet. Jag ska forma min kropp till den kroppen jag ser mig själv i. Ingen ska få ha något att säga till om. Vill jag träna galet mycket och skaffa mer och synligare muskler så tänker jag göra det. Min kropp och jag som bestämmer. Ingen ska få säga att jag spenderar för mycket tid på gymmet och att jag borde leva lite mer. jag gör det jag trivs med och jag ska för en gångs skull sätta mig själv i första hand. jag ska vara huvudperson i mitt eget liv. Min kropp, mitt liv och mina åsikter hur det ska levas är de som räknas. Jag har alltid lyssnat för mycket på andra och anpassat mig efter andra men det är slut med det. Jag tänker inte längre ändra åsikter för att någon annan anser något annat. Jag är jag och det ska visas. Jag ska inte längre vara en person som håller mig i bakgrunden utan som jag skrev innan, jag tänker ha huvudrollen i mitt eget liv och ingen ska få stoppa mig. Personer som inte får mig att trivas med mig själv och tro på mig själv har inget i mitt liv att göra. Ingen annans humör och åsikter ska få dra ner mitt humör. Nu börjar min resa mot att bli den personen jag vill vara.
 
 

You Are The King Of Fools

 

Midsommarhelgen via instagram!

Hemma efter en fin midsommarhelg i stugan. God mat, halvbra väder och en hel del målning. Här får ni en lite bildbomb med helgens instagram bilder, kommer så klart lite bättre bilder sen! :)
 
 

Det där med att vara ledig..

.. Verkar inte vara riktigt min grej. Andra dagen nu på ett bra tag då jag inte har några måsten och klättrar snart på väggarna. Tur att vädret har varit bättre idag så jag har kunnat lega ute i solen och steka några timmar i alla fall. Men nu känner jag att jag fått nog med sol idag och har ingen aning vad jag ska göra av tiden.. Som tur är nalkas snart en tur till stugan för att fira midsommar och käka litervis med jordgubbar. 
 
 

Ghost

Ghost. Ett band jag såg fram emot mycket att få se igen och plåta på copenhell. har plåtat dem innan i hopplöst ljus och från publik så man hade ju lite andra förutsättningar nu att få bra bilder om man säger så. Men det är nog ett band som egentligen skall ses i mörker men satan vad det var bra. 

En sådan dag :)

Idag ska jag ha en riktigt soft dag, ska snart bege mig ut i trädgården och lägga mig i solen och kolla på någon film. Eller det är lite smådisigt men tror det kan vara varmt och skönt i alla fall. Förutom det ska jag inte alls göra mycket idag, ska så klart träna ikväll men utöver det så lite som möjligt. Man behöver sådanna dagar också! :)
 
 

Sabaton

 
 
Älskade Sabaton. Bandet jag aldrig tröttnar på! Och bäst som vanligt var de även på copenhell!! grym spelning och hela bandet hade så underbart mycket energi! Helt underbart!

Måndagen avklarad!

 
Bilderna klara och påväg upp, har tränat och ska nu slösurfa en liten stund innan sängen kallar. Imorgon ska det köttas på gymmet och sen jobbas på kvällen. Sista jobbet som är inbokat under sommare. Det ska bli jäkligt skoj att komma iväg lite mer. Älskar mitt jobb och de personerna jag jobbar med är helt underbara. Känner att fovea är ett företag jag kommer älska att arbeta för och vara stolt att arbeta för. :)

rastlööös..

sakta men säkert går redigeringen framåt, ska snart ta en paus och dra ner till gymmet för jag är så sinnesjukt rastlös. Kan inte riktigt sitta still och har så extremt mycket överskottsenergi jag behöver göra mig av med. Så förhoppningsvis har jag mer tålamod med att sitta och redigera när jag kommer hem sen igen!:)ras

Stand Up For Rock 'N' Roll

Idag mår man aningen bättre! 9 timmars sömn i sin egen säng gjorde susen. Så nu ska det redigeras bilder hela dagen lång och ikväll blir det en tur till gymmet. Ska kötta igång träningen ordentligt nu igen. Nu när jag faktiskt har tid några veckor framöver. Förra veckan var kvällarna fyllda med jobb men denna veckan är det bara imorgon kväll som är inbokad. Så känner att det blir lite att man kan flytta in till gymmet igen haha. Väcka liv i musklerna som har fått vila aldeles för länge nu. Lite festimal mat som ska köttas bort. 

Hemma i Sverige igen!

 
Lite instagrambilder från helgen som varit. Det har förövrigt varit en sjukt najs helg. Bra musik, trevligt folk och har en drös med bra bilder.
 
 
Har precis tagit mig i kragen och redigerat klart första bandet, resten får faktiskt ta och vänta till imorgon då kroppen skriker efter mer sömn. Dagen efter en festival är aldrig skoj, lite som en seg bakfylla. Kroppen är tömd på energi och musklerna värker. Denna gånge har jag också ett par fötter som inte alls vill vara med längre och en axel som helt har krånglat till sig.. men det är smällar man får ta för bra musik och najs bilder! 
 

Mot Copenhell

Ska snart knalla ner till tåget som ska ta mig över till grannlandet och copenhell. Vädret ser sådär ut och kroppen känns trött och sleten. Men det ska nog bli bra ändå! Två dagar festival och sen har jag två dagar ledigt innan det ska jobbas en dag.
Lär inte uppdatera förren på söndag så ni får ha det bäst!
 
 

Studentbilder!

 
Lite bilder från bästa dagen för en vecka sedan. Har inte riktigt haft tid innan att kolla igenom och ladda upp så här kommer en lite sen bildbomb från studentdagen!!:)

Lite trött och sliten..

Känner mig riktigt slö idag.. Men ska köra mot Sjöbo om två timmar för att jobba så får försöka rycka upp mig lite, kanske ta och baka något och få i sig lite socker eller nått.. Är inne i en liten svacka både när det gäller mat och träning, denna veckan har det inte funnits tid eller ork. Men nästa vecka drar jag igång igen!
 
 

Lite bilder från Sweden Rock!

Så nu kommer här lite blandade bilder från sweden rock, lär komma inlägg med spesifika band senare men börjar så här med lite blandat. Sjukt bra festival för övrigt, så mycket bra musik och härligt folk. Älskar verkligen den festivalen, härligaste stämmningen där.  
 
Önskas mer bilder så klicka in till höger på facebook sidan, uppdaterar med nya bilder lite då och då!:)
 
 

Copen Hell!

Börjar se slutet på bildredigerandet nu, ikväll kommer bilderna från sweden rock bli klara. Kommer inte hinna mer nu (har suttit 2 timmar redan idag) så får ta det sista när jag kommer hem ikväll från jobbet. Ska gå ner till tåget om en timme så måste ta och byta om och fixa till mig lite. Älskar hur fullspäckad denna veckan är och den bliv ännu lite fullare innan då jag fick beviljat fotopasset till copenhell. Glad och taggad tös. Men först några dagars jobb till först!Co

Nuu kör vi!!

Då var man hemma från dagens jobb i Trelleborg, spexfotografering på söderslätt var det idag. och nu ska evighetsarbetet med att redigera bilderna fortsätta. Lär bli några timmar nu med förhoppningsvis effektivt redigerande!

Hemma igen!!

Hemma igen efter tre underbara dagar på sweden rock och innan det stog studeten på schemat. Just nu är jag helt slut med en kropp som ömmar.. Håller på att flytta över de sista bilderna från sweden rock för att börja sortera ut vilka som ska användas och laddas upp. Det slutade med att jag fick en väst i alla fall så det ligger många gig bilder och väntar på att jag ska hugga in nu..

Det där med oredigerde bilder..

Har som jag kanske sagt inget redigeringsprogra för tillfället och jag har sjukt svårt att lägga upp oredigerade bilder, även om jag inte alls gör mycket med dem så känns det lite bättre. Måste lära mig ( i alla fall tills jag skaffar ett redigeringsprogram till denna datorn) att det är okej. Bilderna är bra och fina även om man inte har lagt på lite extra kontrast och skärpa. Men anstränger mig mer när jag vet att inte kan redigera dem i efterhand, annars blir det lätt så om bilden tex är lite ljus/mörk så tar man inte om den för man kan fixa det i efterhand. men nu går det ju inte riktigt. så dessa två bilder och bilderna från danmark är helt oredigerade och det känns helt ok faktiskt :)

Gött träningspass!!

Sista träningspasset innan studenten och sweden rock avklarat. Kändes riktigt bra idag och jag hade mycket energi! körde igenom hela kroppen och köttade järnet. Började med att värma upp på roddmaskinen och sen blev det rygg, bröst, axlar, biceps, triceps, rumpa och sist mage. Körde även en del med en kettlebell för att jag inte hinner gå på det passet ikväll. Men det kändes som sagt riktigt bra idag, mycker energi och jag kände mig starkt. Hade jag haft tid hade jag kunnat fortsätta lite mer. Avslutade med att springa så snabbt jag bara kunde i fem minuter och sen rann det om mig.helt underbart.
Det börjar synas på armarna att det finns en del muskler där även när jag inte spänner mig och det gillar jag, samma sak på benen. I like.  Nu ska bara magen och ryggen fixas till. Men det får vi ta om en vecka när vi är hemma från sweden rock. Lär bostätta mig nere på gymmet under stor del av sommarne haha. Får passa på när man har tiden till det :)

Full Speed Ahead

Trött tröttare jag. Är helt slut nu och ska snart sova, även fast klockan är tio en lördag. Som jag skrev igår har jag varit iväg och jobbad idag. idag hade vi atalje på plats och vi var i en barn affär inne i malmö och det har varit en riktigt rolig dag! :) 
Imorgon ska det fixas och donas inför studenten och sen ska jag klämma in ett träningspass under kvällen också. det lär vara det sist på en vecka så känns viktigt att komma iväg. Dock har jag lite beslutsångest om jag ska köra body pump i kävlinge eller kettlebell i lödde.. Får fundera lite på det, det är ju roligt med lite omväxling men det är lite längre att köra dit.. Vi får se vad som känns mest lockande imorgon förmiddag helt enkelt :)

Vad är en bal på slottet?

I torsdags hade helsingborgs studenter bal men jag och Josefi hade sedan länge planert att vi skulle hoppa över den och träffas och laga mat tillsammans istället. Så vi hade en fin kväll flylld med god mat och trevligt sällskap. Dagen efter bar det över sundet till Helsingör med klassen för att äta glass och njuta av sommarvärmen. Två fina dagar helt enkelt! :)
 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0