För att jag mår så jäkla bra!

Hemma efter en timmes body pump och sen efter den en halvtimme på gymmet. Helt underbart! Känner mig så pigg och motiverad till allt som det finns inte. jag mår bra av att träna mycket och hårt. Jag koncentrerar mig bättre och prestrerar galet mycket bättre än innan. Jag sover bättre, jag äter bättre. Det mesta är bättre. Min lilleboro frågade mig för någon dag sedan varför jag har börjat träna så mycket och jag funderade lite på det. Det är för att jag mår så mycket bättre av det. Det finns inget härligare än att komma hem efter ett svettigt pass och känna sig helt slut och så nöjd med sig själv. Kännslan att kämpa på de sista minuterna för att bevisa för sig själv att man faktiskt orkar. Sen att se hur kroppen förändras och att man faktiskt tappar några kilo är ett pluss i kanten. Jag älskar att träna och gör det gärna mycket och ofta. 
 
Imorgon nalkas fotojobb och jag börjar bli lite nervös! Ett tag sedan jag gjorde en fotografering jag får betalt för så det är alltid lite extra press då. Men är även riktigt taggad på att ta asnajs bilder! 
 
 
Foto: Samantha Svensson

At the end of a smile, theres a laugh 'n' a half

Har precis kommit hem efter en tur på väla. Vi hade bara en timmes lektion i morse så sen tog vi en stund på väla. Hittade lite smycken och sen köpte jag en tröja och två linnen för 30kr styck! Sen blev det en hållare till telefonen som jag ska ha när jag tränar. Asbra! Smyckena är jag helt kär i, så galet snygga!! Mhm, jag gillar rea!
 
Ikväll står det plugg och träning på schemat. Ett pass body pump och sen en timme på gymmet. Sen ska jag även förbereda mig inför första riktiga fotojobbet på ett tag som är inbokat imorgon eftermiddag. Jag är riktigt taggad och hoppas på massor av fina bilder! 
 
 
 

Erbjudande


Lite sommar och festivaler hade inte varit helt fel..

Åh vad jag saknar sommar och festivaler. Ligger och längtar tillbaka till både rockstad falun och sweden rock. Behöver lite värme och bra musik nu!

En sådan där dag ni vet..

Gomorron Gomorron, eller ska man säga goförmiddag. Regnet droppar ner utanför och jag är bara allmänt trött idag. Det är en sådandär riktigt segar dag som bara inte riktigt blir som den ska. Men hade iaf en mycket mysig kväll hoss pojken igår, mycket pussar mys och massa kärlek. Satt även och spelade en del guild wars 2. Det var så länge sen sist och jag har saknat det! Så hemskt att min dator inte pallar att spela utan att bara stendö.
 
<E

Det där lilla extra!

Gomorgon solstålar. Idag ska bli en bra dag det! Gick upp tidigare för att fixa lite najs frukost. Det är något man sällan unnar sig. En god frukost man lägger ner lite mer tid på. Oftast blir det att man tar en macka eller lite torra flingor. Så idag tänkte jag slå på stort och koka ägg och göra Smoothie. Dock blev äggen långt från färdiga efter 13 minuter i kokande vatten så den idén fick slopas. Hackade lite gurka och tomat istället så det blev finfint i alla fall!
 
Smoothien blev riktigt riktigt god. Har jordgubbar, fil, mjöl och lite florsocker i den. Riktigt mums!
 

Some Days Are Just Not Quite Perfect

Dagen har la varit sådär, ganska dryg måndag som äntligen lider mot sitt slut. Men man måste väl ha sådanna dagar också, man hade inte uppskattat de bra lika mycket om man inte hade några halvkassa ibland. 
 
Spenderade två timmar på gymmet idag bara för att försöka få upp humöret idag. Ett pass body combat som gick sådär, kändes inte alls som det satt som det skulle och jag hade ont i benet. Dock svettades jag på som en gris och körde årt i alla fall så träningsvärken imorgon kommer ju vara fin.. Körde sen en timme på gymmet då jag körde lite armar, axlar, rygg, mage innan lår och ytterlår. Så ser fram emot lite fin träningsvärk av det imorgon också! Imorgon är med lugna dag från träning då jag vilar upp kroppen lite och det ska jag göra med en tur till Malmö och pojkvännen. 
 
 
Har börjat sakan det blonda håret lite faktiskt.. men mitt hår är just nu alldels för slitet för att ens fundera på att byta hårfärg..

Måndagsfunderingar

Mhm två timmars håla och träningsvärk i ben och bröstmusklerna. ♥ Dock är hålan ganska seg, ska försöka få lite projektarbete gjort. Kanske. Har lite text jag ska skriva till hemmsidan, ska även sätta ihop lite annat skit.
 
 Längtar  tills fredag/lördag då jag har två fotojobb. Ska bli skoj att rasta kameran lite och hoppas på många fina bilder. Känns gött att det äntligen trillar in lite jobb. Två denna veckan och sen ett i februari och sen några när det väl blir varmt ute igen. Tror jag kan få projektarbetet att gå runt trots allt, det har kännts som det har gått ganska dåligt till och från men tror det håller på att låtsna nu. Synd att det inte är jättemycket kvar nu då.. haha! Men blir att göra om mitt UF till ett riktigt företag sen! 
 
 
 
 
 
 
 

Kötta Kötta Kötta!

Hej snyggingar! Jag sitter och väntar på att toan ska bli ledig så jag kan ta en behövlig dusch efter dagens träning. Körde en timmes body pump idag, sen efter det tog jag 20 min på crosstrainern, 4 min rodd och sen tränade jag lite ben och mage på två masikner. Kommer må så kungligt imorron med andra ord haha! Imorron står Body Combat på schemat och efter det tänkte jag ta lite armar i gymmet. Ska även ta och skriva ihop ett träningschema så jag får så varierad träning som möjligt! Tror det kommer bli finfint! 
 

Ge mig sommar!!

Nu vill jag ha sommar, värme och nya vackra ställen att besöka. Bilderna är frå Kullaberg, något av de vackaraste ställena jag har varit på säger jag bara. Jag vill promenera runt med kameran i värmen och bara njuta. Är ganska trött på kylan nu kan jag säga..

Lördag!

Produktiv dag! Och klockan är bara tio över två. Feels awesome! Har varit två timmar på gymmet, en timme gymmades det och sen körde jag en time Shab'am! asskoj och riktigt härlig instruktör. Sen efter det har jag duschat, tvättat, skjutasat syster och dammsugat och nu ska jag sätta mig och skriva klart min uppgift i naturkunskap. 
 

Dags för fredagsmyyyys!

Hoppade gymmet ikväll och körde istället fradagsmys framför gladiatorerna med familjen. FinFint det också!Ska iväg till gymmet imorgon förmiddag och sen på söndag också så det kändes okej med en dag ledigt faktiskt! Ibland måste man låta kroppen vila sig också, även om man  bara vill köra på i full fart tills man når det resultatet man vill..
 
Men annars idag då? Åkte in till skolan för att sitta och klippa och klistra.. givande.. ja. eller nej. Sen blev det att ta tåget till Lund för att luncha med lö pojkvänn innan han skulle sätta sig på tåget mot Halmstad och efter det träffade jag en kompis som jag inte har träffat på ett år nästan. Helt sjukt vad tiden springer förbi!? Hur kan det gått ett år lixom. Träffade människan sist på min 19års fest.. Imorgon är det tre månader tills jag fyller 20. Hur sjukt är inte det?!?! Åldersnoja? nejdå inte alls.. 
 
Här kommer dagens instagram bilder, är ganska aktiv där så vill ni ser lite mer uppdatering för mig så följ Beexen där!  (vet att det är lite tråkigt att det bara är instagrambilder just nu men jag ska bättra mig och motionera kameran lite mera. Har bara varit så jäkla kallt så har inte orkat ta en tur med kameran. Men har lite jobb på G så förhoppningsvis genererar det till lite spännande bilder. Bland annat lite bandbilder, inte helt planerat och så än men det blir nog sjukt awesome. Familjefotografering och i slutet av februari en studiofotografering som kommer bli sinnessjut häftig. )


full rulle...



tja tja bloggen. snabb uppdatring här via telefjongen! har haft en fin fin dag och håller nu på att fixa käk! sen blire fan en tur till gymmet. vet inte ifall det är bra eller bara sorgligt att det är så jag vill spendera min fredag...


Träningstjat!

Hemma efter två timmar på gymmet. Ett pass body pump och sen ett pass Zumba efter det. Har bokat in kettlebell men funderar på om jag ska avboka det och ta en timme på gymmet istället. Eller kanske bara ta en dag ledigt. Får se lite hur jag känner mig imorgon förmiddag. Body Pumpen kändes i alla fall riktigt bra idag. Ska lägga på lite mer vikt på söndag och utmana mig ännu mer. Körde ganska tungt på benen idag men känner att jag kan köra lite mer på bröst och rygg. Bicep och Tricep kanske lite mer bara för att utmana mig till fullo. Får se hur myckte träningsvärk jag har i benen imorgon, är det inte mycket kan vi slänga på lite mer där också. Känns så gött att man verkligen känner att man blir starkare. Har ju tränat aktivt i precis tre veckor idag. Det händer ganska mycket på tre veckor. Lite synd att jag inte tog några förebilder för det hade varit skoj att jämföra. Letade lite innan efter någon med det är dåligt med helkropsbilder på mig. Ska leta lite till för det hade varit skoj att lägga upp om några veckor..
 

Då var det avklarat.

Då var arbetsrpovet avklarat och postat. Tror det känns okej! Bara att vänta och se nu.
Det ska jag fira med att plugga naturkunskap och skriva om cancer. Skojsigt.. Har även lagt ut lite mat till fåglarna så hoppas på lite fina småfågelbilder idag! 

Printa Printa Printa...

Gomorron kära läsare. Jag sitter här och printar ut bilder. Har fortfarande inte bestämt vilka som ska skickas så tänkte att jag skriver ut flera och ser vilka som ser bäst ut när de är på papper. Trodde jag hade bestämt mig igår kväll men just nu tycker jag helt andra bilder. Stabilt jag vet.
 

Överkritiska jag..

Livet är fint, har några fotojobb på G. Träningen får askalasbra. Och det känns som det böjar dra ihop sig mot vår, sommar och student. Dock är jag halvt panikslagen över det. Ännu mer panikslagen är jag över att jag ska skriva ut de bilderna jag ska skicka som arbetsprov imorgon och jag har inte bestämt mig än. Stabilt va? Ska ta en tur nu och titta igenom allt jag har..Blörgh. Kommer ha assvårt att välja.. Hittar fel i alla och är sådär underbart överkritisk. Har två av de fem bestämda redan nu så har bara tre jag ska plocka ut. Lär lägga måånga timmar på det imorgon. 
 

Lite rosa i vardagen!

Det gäller att hitta de små sakerna som gör livet finare. Igår tog jag på mig favorit byxorna, rosa kängor och en stor mysig rosa halsduk. Kände mig riktigt tjusig, tänk att det kan räcka med något så litet för att livet ska flyta på lite lättare. Idag unnade jag mit två mangosar som jag sitter och knaprar på nu och det är såå gott. Älskar mango. Det räcker med så lite för att göra någons dag till något bra. Ett fint plagg, en god frukt, ett litet fint sms.  
Så kära läsare, glöm aldrig de små sakerna som gör era dagar bäst!:)

Askalasbra!

Härligt att se kommentarerna till förra inlägget! Jag blir så glad och det värmer verkligen i hjärtat när någon av er kommenterar något fint. Det betyder så mycket och sen att få respons på det man sysslar med och lägger ner en del tid på känns askalasbra!
 
Idag tar jag en vilodag från träningen och känner att det behövs för har en hel del träningsvärk i hela kroppen haha. KÄnns dock supernajs att man verkligen känner att träningen tar och att man inte är helt ute och cyklar. Imorgon står det CX WORX och sh'abam på schemat och det ser jag verkligen fram emot. 
 
Jag ska snart sätta mig och plugga en timme innan jag ska göra mig i ordning för att sticka in till skolan och sitta med projektarbetet. Älskar mina tisdagar då det är ganska skönt att kunna ta en sovmorgon OCH hinna med och plugga innan man ska åka. Riktigt riktigt skönt. 
 

Gör om dina drömmar till mål.

Jag har alltid varit bra på att gå runt och drömma hur saker skulle kunna vara. Men efter ett tag går det inte att bara gå runt att drömma utan man måste ta tag i det för att det ska hända något. De senaste åren har jag uppfyllt några drömmar och är påväg att uppfylla andra. Men en tanke slog mig idag att det är dags att göra om drömmarna till mål som ska uppfyllas. Mål är drömmar med en deadline. Sätter man upp något som ett mål blir det inte lika lätt att skjuta upp det och fortsätta sitta där och drömma utan man måste ta tag i saken. Att göra om sakerna man vill till saker man ska lyckas med. 
 
Istället för att jag vill kunna jobba som fotograf och livnära mig på så ska jag i framtiden jobba som fotograf. Det är ett av mina mål och jag ska lyckas med det. Jag vill driva ett eget fungerande företag-jag ska driva ett eget fungerande företag. 
 
Har så mycket inspiration just nu till att lyckas med det mesta och jag vet att jag kan klara av allt jag vill klara av. Det är bara jag själv som sätter stopp för mig.
 

It feels so damn good!

Mhmm musklerna ömmar gött nu. 1.5 timmes hårdträning avklarad och det känns asskönt! Funderar på om jag ska hoppa gymmet imorgon förmiddag och faktiskt ta en vilodag då jag kom på att jag har pass inbokade alla andra dagar. Tror faktiskt det hade varit bäst så. Ta en sovmorgon innan jag ska in till skolan och sen bär det av till Malmö för att sova hos pojken min. Ska försöka plugga en timme innan jag drar in till skolan, ska försöka skriva en sida till på naturkunskapen. 
 
Nu ska jag slöa en stund innan det bär av till sängen för att vila upp kroppen helt!
 

Nu kör vi!!!

Nu jäklar kör vi. Är så taggad på att komma helt iform och känner att jag skulle kunna bosätta mig på gymmet helt haha. Har bokat in flera pass denna veckan och det lär bli så fram över också. Har även bestämmt mig för att ta en månad nu då jag inte äter något godis, ingen fika utan att jag bara kör det helt nyttigt. Mycket frukt och mycket vatten. Så nu kör vi full rulle nu i en månad och om jag nu skulle känna för de så fortsätter jag efter det. Jag ersätter småätandet som sker för att jag är uttråkad med träning. Mycket roligare att dra ner till gymmet i en timme. Ska även testa massa olika smothisar, gjorde en med jordgubb, fil, lite mjölk och honung för en stund sedan. Så mumsigt det är.
 
Idag står Body Combat på schemat och imorgon blir det en tur för att gymma på morgonen innan skolan. Onsdag CX Worx och shamaab. Torsdag body pump och zumba. Sen fredag/lördag har jag inte bestämmt än men på söndag är det dags för body pump igen. Körde det igår och det är ett perfekt sätt att avsluta en vecka på. Träningsvärken finns här idag men jag längatar bara tills ikväll. 
 
Köpte även nya skor igår, rosa och fina. De hade ett pris som var ganska nedsatt så behövde bara ge 500 spänn för dem och jag behövde verkligen nya skor så det var ett toppen kap. 
 
Men nu är den stora frågan till er, hur mycket vill ni följa med på min resa mot en vältränad kropp? Är det ni vill läsa om. Vill ni ha recept på nytta saker och sådant? Jag skriver gärna om detta men det är ju om det finns ett intresse av det. Annars så fortsätter jag så klart som vanligt!
 

En bra dag på gång!

Solen skiner och humöret är på topp! Ska snart ta och gräva ner mig i den nya naturkunskapsuppgiften någon timme och sedan ska garderoben rensas. Lite ska säljas, en hel del ska skänkas bort och resten ska bara läggas fint tillbaka. 
 
Känner att idag kommer bli en riktigt fin dag. Det känns nästan lite vårigt när man tittar ut. Har ett skoj träningspass inbokat ikväll och efter det så har vi ett möte med en PT. Jag känner att jag kommer få en hel del plugg gjort idag. Detta kommer bli en kanon dag!
 

Bloggdesing

Råkade visst pilla ihop en ny design. Aningen mörkare en den förra men jag gillar't. Har lite småsaker som ska fixas men det tar jag nog imorgon för nu orkar jag inte mer!:)

Att fota en konsert!

Då tar jag mig äntligen i kragen och skriver ett litet inlägg om att fota konserter! Att fota konserter är något av det svåraste jag vet och det behövs en del övning för att bli duktig och ha helt koll på vad för inställningar man bör ha osv osv. Men jag tänkte inte snacka så mycket om inställningar utan andra saker man kan tänka på. 
 
 
Första är att ta många bilder så att man har många att välja på sen. Många gånger är ljuset klurigt och man får va på sin vakt hela tiden efter några sekunder med optimalt ljus. Men det kommer inte alltid så tar många bilder helt eneklt. Jag tar alltid extremt många bilder och ska jag vara helt ärlig så är det en hel del som åker ner i soptunnan direkt. 
 
Sen testa många olika vinklar, har du tillgång till ett dike så sätt dig ner på knä och ta några bilder nedifrån för det kan bli väldigt häftiga. Ta helkroppsbilde och närbilder på ansiktet och uttryck. Testa olika kompositioner på bildern och våga testa saker du inte testat innan. 
 
variera bilderna så att inte alla blir likadana. Nedanför är två bilder på sångaren i Amorphis som är ganska olika. Är alla bilder likadana bilr det ganska tråkigt att titta på sedan.
 
Var sedan uppmärksam hela tiden för det kan hända något spännande på scenen som man inte vill missa att få med på bild. Är man där som fotograf har man tre låtar på sig att få till låtarna så det blir lätt ganska stressigt att få bra bilder speciellt om ljuset inte är på ens sidan. men det är okej att inte alltid lyckas. Även de bästa har dåliga dagar och en dålig konsert. 
 
Bilden nedanför är från Katatonias spelning för någon månad sen. Ljuset var helt värdelöst, det fanns inget dike och kameran vägrade samarbeta. Inte min favoritkväll med andra ord. Bilderna blev ingen höjdare och allt som kunna gå fel gick fel, inget samarbetade. 
 
Bilderna nedanför är från sabatons spelning i Lund och här pekade han på mig för att han ville ha glittret jag hade på huvudet (det var Lucia). En fin bildserie som man är glad att man har på bild. Här hände det något spännande och hade man missat det så hade det redigt tråkigt. Som sagt det händer saker hela tiden och har man tre låtar på sig prioriterar man att plåta allt man kan då, att titta igenom bilder och annat har man tid till sen. Har man koll på inställningarna så koncentrera er på vad som händer på scen. ha man inte helt koll på vad som funkar så ska man så klart kolla bilderna för att se om det funkar. 
Sen ha skoj. Jag älskar de minuterna man har på sig att få de bra bilderna man behöver. Det är verkligen något av det roligaste jag vet. Bilderna nedanför är från Royal Republics konsert för några veckor sedan och det var helt klart en av de roligaste konserter jag plåtade. Bandet var så taggadem ljuset var klockrent och jag kände att jag bara fick en bra bild för varje bild jag tog.
Hmm, har inte så mycket annat jag kommer på om jag ska vara helt ärlig. Men det viktigaste är att testa sig fram, lära sig av sina misstag och testa nya saker!

21 Til I Die

Gomorron alla pigga och glada! Hoppas er helg börjar bra. Min började igår kväll men en konsert som skulle plåtas. Ljuset va la sådär men blev en del bra bilder! Alla bilder strax upp på facebooken så är ni väldigt nyfikna och absolut inte kan hålla er med att se dem rekomenderar jag er till att titta in där om en liten stund!
 

En liten Favviiiis!

En favoritbild från dagens plåtning! 

En Alternativ Fotografering

Grymt nöjd brud lägger upp dessa bilder. Riktigt skoj fotografering som satt som en smäck på en gång. Kanombra modell som sköter sig helt själv och bara blir bäst på bild. 

Drottning Blankas modevisning

Här kommer lite bilder från gårdagens äventyr! Kanske inte de bästa bilderna men det är något i alla fall! För fler bilder kolla in facebooksidan!:)

Hej mitt vinterland

 
 
 
 

Förberedelser

Kan inte låta bli att vara lite spänd inför ikväll. Har precis plockat ihop utrustningen som ska med och blixtens batteri sitter på laddning. Inte säker på att jag behöver den men känns säkrast att plocka ner den. Ska ta tåget om någon timme för att kolla in genrepet så jag har full koll vad som gäller ikväll. Detta kommer bli så bra, hoppas jag i alla fall..
 
 
 

Imorgon: Modevisning.

Imorgon ska jag testa på något nytt, jag ska fotografera en modevisning och tror det kommer bli grymt skoj! Är även ganska nervös av någon anledning. Har i alla fall hela förmiddagen att förbereda mig på, ska åka in till 1400 då det är genrep och sen blir den hem för att ladda om för 2030 ska jag vara tillbaka på plats. Tror detta kommer bli grymt och hoppas på en hel drös bilder att visa er sedan. En ny typ av bilder som jag aldrig har visat innan!
 

Favoritbild i repris


Krånglande teknik..

Tjenare Hej alla. Idag är humöret inte alls på topp någonstanns. Är mest bara sugen på att krypa tillbaka ner i sängen. Men nej. Nu ska jag plugga någon timme innan jag drar till skolan och sen ska jag leta upp en bild på den externa hårddisken som tycks ha försvunnit. Bilden ska jag beställa en förstoring på för den jag har sparad på datorn är för liten så behöver hitta orginalet. Men verkar som flera av sommarens bilder är borta. Hittar ingen av sommarmånadernas bilder. Så det betyder att ganska många bilder är väck. De måste ju ligga någonstanns.. suck.
 Måste verkligen ta någon dag att rensa på den externa. Det är ganska kaos där och inget är organiserat. Och det lär vara ett helt dagsprojekt.
 
Fick förövrigt två fotojobb igår som bara ska planeras datum på och sen fanns det intresse till ett till idag. yey. Sen två förstoringar. Dock är jag även med detta låååångt från mitt mål. Men nu jäklar ska det kämpas så jag kommer dit. Bara någon månad kvar nu..
 

Det går både bra och dåligt just nu..

Hemma efter ett najs pass av body combat! Kommer ha en härligt träningsvärk imorgon kan jag säga redan nu. Underbart! Känns verkligen så bra att jag äntligen har kommit igång att träna igen efter några års uppehåll. 3-4 pass i veckan och jag älskar det! Den härliga träningsvärkskänslan, känslan man har när man tränar, att få svettas och ta i mer även fast man inte riktigt orkar. GÖTT!
 
Imorgon står zumba på schemat och sen har jag inte kunnat boka in mer för jag vet inte om det är onsdag eller torsdag jag ska fota en modevisning som drottning blanca ska ha. Det ska förövrigt bli sjukt skoj! Sen har jag en annan fotografering med Malin inplanerad i veckan som också kommer bli awesome, lite anorlunda med ritkigt häftigt tror jag allt!
 
Förutom fotandet och tränadet har jag lite pluggande som måste göras denna veckan. Morgones förmiddag ska spenderas åt att skriva en text som vi har i uppgift i fotoC. Sen är det även en hel del projektarbete som måste göras och det känns sådär just nu. Det har stått stilla så länge och det händer inte riktigt något. Och det suger ganska hårt.. Slänger in kvällens facebookstatus här också för det finns kanske någon läsare som kan hjälpa till lite också!
 

underbara dator..

min dator segar något hemskt så slänger in ett inlägg från telefonen istället! lyckades svara på några kommentarer innan lusten att slänga datorn genom fönstrett infann sig. svarar på resten när datorn är lite snällare..



Ge mig lite inspiration kära läsare!!

Den kommande veckan hoppas jag att det blir en hel del fotande. Har en modevisning och sen förhoppningsvis en konsert på fredag. Förutom det vet jag inte riktigt vad jag ska uppdatera med. Kan ju skriva om mitt liv men det händer inte supermycket, jag går i skolan, jag tränar och sover typ. haha! Nä men vad vill ni läsa om? Något önskeinlägg som jag ska fixa? (förutom konsertfototipsinlägget som jag fortfarande inte haft ork/lust att skriva, men lovar verkligen nu att det kommer under veckan..) Vill ni läsa mer vardag? Fototips? Något annat som fattas? 
 

Första högskoleansökan skickad..

Gjorde precis min första anmälan till högskolan. Åhhherrejävlar vad skumt det känns. Nu ska jag bara välja ut fem bilder till arbetsprovet och har verkligen ingen aning vilka jag ska ha. Känner att jag vill ha fem bilder som är ganska olika och visar en bredd av det jag kan. Detta kommer bli tufft kan jag säga! Kommer ha sådan sinnessjuk panik och vara överkritiskt mot alla bilder jag någonsinn har tagit. Ahja, är det någon bild ni minns som ni  tycker jag ska ha? Någon som verkligen har slagit er att fy fan vad denna va snygg? Hjäälp mig!!
 

Snart hemma igen..

Tjenare hej! Snart är jag hemma och har tillgång till internet oftare så då blir det nog mer uppdatering här! Ska lämna av vovven ikväll och sen bär det av hemåt igen. Imorgon drar jobbet igång med 4 timmar i simmhallen. Skoj.. är dock nästan helt 100 på att detta blir min sista termin. En sista termin då vi jobbar lite mer än vad vi egentligen orkar för att dra in lite mer pengar. Känner att jag kommer behöva dessa tusenlappar nästa sommar. 
 

30-tal

Fina kusinen fick ställa upp som modell till denna fotouppgiften! Tycker hon blev mycket fin på bilderna!:)

Ett litet snabbt inlägg

Just nu är det planering av mässan som står på schmeat. Det ska bli så jäkla bra att jag drar in alla pengar jag har lagt på företaget/Projektarbetet. Är ganska taggad på detta just nu faktiskt! Tror det kommer bli döbra om jag får till allt och klarar av att sälja! 
 
Som jag skrev innan kommer uppdateringen inte vara den bästa då jag inte riktigt befinner mig hemma förren på fredag. Sitter i skolan just nu så tänkte slänga in något lite snabbt! 
 
Imorgon står fotografering med 30tals tema på planeringen! Hoppas verkligen det blir bra!!
 

Mycket på gång!!

Tjenare alla fina! Har precis plockat fram en hög med kläder som ska packas ner och om en och en halv timme bär det av mot helsingborg för att hämta upp mysvovven! Ska bli ganska skönt att inte behöva pendla till och från skolan! Dock kommer jag få pendla till Kävlinge för träningspass idag, imorgon och på torsdag. Men det får det va värt!:) Nu när man äntligen har kommit igång att röra på fläsket så kan man ju inte ta en veckas ledigt..
 
Köpte förrästen domänen rebeccabendren.se igår! yey! Så förhoppningsvis finns det snart en tjusigt hemsida där! Anmälde mig även till UF-mässan som ska vara på helsingborgs arena. Spännande säger jag bara. inte alls dönervös.. nej då!
 
EN annan sak som gör mig mer nervös är att en av högskolenaälningarna ska vara gjord den 15e och arbetsprovet inne den 29e. Så ska väla ut fem bilder och skriva en halv A4.. Den andra skolan har jag fram till april på mig men där är mer bilder som ska vara med i arbetsprovet. Två teman som är "ett rum" och "ung" och sen utöver det ska det vara fem fria bilder. Känns som man får panik dra ihop någon fotograferin snart..
 

En liten söndag

Lovet glider sakta men säkert mot sitt slut och imorgon är sista dagen då jag är ledig. Känns både bra och dåligt, jag vet att denna sista terminen kommer springa förbi och snart står man där på studenten. Paniken att inte va helt 100 på vad man vill göra efter och att veta att man snart måste bestämma sig gör mig så stressad. Men det blir nog bra...
 
Imorgon åker jag in till Helsingborg för att hämta upp en lite sötnos som jag ska passa tills på fredag.  Vet inte riktigt hur bra uppdateringen här kommer vara under kommande veckan så vi får se lite där. Ska i alla fall försöka skriva ihop den där texten med konsertfotograferingstipsen som jag lovade för några dagar! :)
 
 
 

Dirty Passion

För fler bilder kolla in facebooksidan!:)

litet smakprov från kvällen


En liten fredag!

Gomiddag alla läsare. Sitter och boka träningspass till nästa vecka, kommer dock bli lite jobbigt då jag är hundvakt i Helsingborg måndag-fredag. Så får penda lite för träna hemma i Kävlinge men det får de va värt. Är sjukt taggad på alla tre pass som är inbokade! Har sådan galen träningsvärk sedan igår, men jäklar vad gött det känns att äntligen ha kommit igång! 
 
Ikväll ska jag fota Dirty Passin på Debaser! Det bandet var ett av de första jag fotade när ja hade börjat intressera mig för att fota konserter så ska bli skoj att se hur mycket bättre bilderna blir ikväll! Lägger kanske upp lite bilder att jämföra mer imorgon bara för att det är skoj att se! de bilderna är mer än två år gamla så det har hänt en hel del sedan dess!
 
 
 

Liten uppdatering! :)

Ber om ursäkt för en ganska kass uppdatering men det blir nog bättre! Idag stog ett besök optikern för en lite undersökning och beställa nya glasögon. Hittade ett par helt klockrena och längtar verkligen tills de kommer. Sen efter det blev det en tur till gymmet i kävlinge för att kolla in läget och se om det var något att hänga i granen och det var det verkligen. Superfräsha lokaler och för någon timme sen körde jag mitt första body pump pass där. Nu värker kroppen och jag riktigt känner hur ont jag kommer ha imorron. Men skoj och jäkligt skönt va det!
 
Nu ska jag och pojken min sitta med hemsidan åt mig! Så förhoppningsvis kommer den upp om några dagar!

Årets första fotografering

Såhär inledde jag den första dagen på detta året. Men en ganska snabb fotografering i regn och rusk. Men guu va snygg hon är den där! 

Mitt Nyår!

Vilket prefekt avslut på 2012 och perfekt start på 2013 jag fick Hela kvällen var verkligen helt toppe. Humöret på topp, trevligt folk och bra musik. Det var en kväll värd att minnas! skrattade så hysteriskt mycket, sjöng högt och fint (eheheh) med Louise och bara njöt! :) Mycket bra kväll!
 
På tal om Louise fotade jag henne innan idag, bilder lär dyka upp senare

Follow on Bloglovin
RSS 2.0