Ont Ont Ont..

Har ont i ryggen och tycker ganska synd om mig själv. ska snart ta och laga lite mat och sen bädda ner mig resten av kvällen.

Snö Snö Snööö

 
 
 
 
En jobbdag kvar och sen helg. och känner verkligen att jag behöver en helg nu, känner mig ganska sleten. Längtar hem och så. Men bara en vecka kvar här uppe i Norrland nu, sen jäklar bär det av hem igen! och oh vad jag längtar!
 
 
 

Smiiiile

Tisdag avklarad. Härlig samisk förskola idag, massor av söta barn. Ska snart fixa iordning lite mat och sen knalla ner till gymmet. Känner mig dock ganska seg idag, men det är la då man behöver det som mest. Piggnar alltid till av att träna. Dock är vädret rätt tradigt där ute som promenaden dit lockar inte jättemycket. är även galet sötsugen såå chansen att det blir en tur in om konsum på vägen tillbaka är rätt stor..haha. men blir kanske lite bättre när man får i sig lite mat! :)
 
 
 

I Can And I Will!

Helgen i bilder. Mat, träning och en del promenarande. Tog bilen en bit men kom inte jättelångt innan vädret fick mig att vända tillbaka. Andra veckan är nu igång och hemlängtan börjar smyga sig på. Men bara 1.5 vecka kvar innan hemturen. Annars trivs jag väldigt bra här uppe, allt är så vackert och lugnt. Ett helt annat tempo.
 
Tänker även lägga om kosten lite, eller inte så mycket. utan bara kapa bort allt onödigt socker och annat skreeep. På lördag får jag frossa, det blir en ätar dag. Men fram tills des går vi helt tillbaka till nyttigt och bra mat. Behöver komma tillbaka på banan, tappade det lite efter värmlandsresan om man säger så haha. Vi gjorde ju inte mycket mer än att äta då.. Så nu kör vi igen. Die Fat Die. Ska se om vi kan få fram lite muskler! :))))

Legday!

dag två på gymmet i Kiruna avklarat. Idag körde vi ett tungt och härligt benpass. Nu jäklar ska vi bli stor och stark! Sitter nu med en ansiktsmask på och hårinpackning i håret och funderar vad jag ska hitta på imorgon. Funderar om man ska ut och åka lite med kameran och titta på omgivningen. Får se vilken dag det är bäst väder på! :)
Idag har varit en rikigt bra dag, mycket energi och en superhärlig förskola. Supertrevliga förskolor och urgullliga barn. Bra bilder och bra humör. Sen blev det att fixa mat till dagens middag, massa grönsaker och pepparbiffar, och sen promenix till gymmet. Ikväll blire lite godis och film. och unnar även mig sjäv julmust och pepparkakor. Bra fredag med andra ord haha!

Crossfit?

Ännu mer instagram bilder.. Men det får duga så länge! Idag är jag på samma skola som igår, nästa klass kommer om 1.5 timme.. menmen, har tid att jaga fatt i nästa veckas alla förskolor under tiden. Satt även om kollade runt lite och hittade ett crossfit center i Kiuruna, har varit sugen att testa det länge så ska nog ta mig dit och snacka med dem och se om man kan provträna där en gång. Kansken fastnar för det så har jag lite mer att göra om darna. Ska även ta mig till gymmet idag. är riktig taggad!!

Inte riktigt vad jag räknat med, men bra ändå!

instagrambilder från i fredags. Så mycket som har hänt asså. Sunne var galet najs, trevliga töser. Mycket mat. mer mat,, och lite till mat. Tre härliga dagar där, skulle egentligen varit fyra men fick åka hem en dag tidigare. För i måndags tog jag flyget till Kiruna för jobb i 2.5 vecka. Vilken omställning, åka från +8 grader till -10.. Och snö, snö i mängder. men jag gillar det, de timmarna de är ljust är här så galet vackert. Verkligen som ett julvykort. Har en paus just nu från jobbandet innan sista klassen för idag kommer. Sen ska jag leta mig till ett gym och köpa ett månadskort så man kan träna bort lite av dötiden man får här. Träna och åka runt och fota massor eget lär vara det jag gör om helgerna och eftermiddagarna. man får passa på at fota de få timmarna det faktiskt är ljust, Solen går inte rikigt övre krönen på fjällen om man säger så. Men är verkligen som en konstant soluppgång när det är ljust. Fiiiiint! Tänkte ge mig ut på lite äventyr på lördag och fota, får se vad för fint ställe man kan hitta på :) Igår var jag uppe i övre Soppero och fotade, en bit upp men när man körde hem där mitt på dagen njöt man av varenda minut i bilen som man bara kunde njuta av allt det vackra. Helt underbaart! Kommer så klart ordentliga bilder också från både turen till Sunne och kirunavistelsen.

Äntligen!!

Denna fina tösen beger jag mig till imorgon. Imorgonbitti, tidigare än tidigast, sätter jag mig på tåget. Många timnar på tåget framför mig men har sett fram emot denna helgen så länge nu, det kommer bli så bra så!:) BÄST!

Small You Are. Lift You Must.

Jobbat, lunchat och tränat. Bra onsdag med andra ord, imorgon är det en heldags jobb och sen Kettlebell på kvällen. och på fredag bär det av till Josefi :D Denna veckan är så kanonbra! Träningen och kosten lär bli aningen dålig under helgen men det tar vi igen nästa vecka bara!:)

It's Your Fucking Nightmare

Kvällen igår var.. Legendarisk. Avenged Sevenfold har varit ett av mina absoluta favoritband många år nu och många av deras låtar betyder så otroligt mycket för mig. fantastiska musiker och det var så fint. Bra låt efter bra låt. Kanon kväll helt enkelt. och båda förbanden förvånade och var riktigt bra, avatar och five finger death punch. 

Seize the day or die regretting the time you lost

Måndagen jag gått och längtat efter några månader nu. Ikväll Är det Avenged Sevenfold i damnark som gäller, om jag håller på att dö av att jag är så galet taggad nu? JA. Kommer bli den bästan kvällen på länge och ohh som jag har längtat. SÅ JÄKLA AWESOM!!!

Gör inte mycket annat..

Mitt liv just nu: Jobbar någon dag då och då. Tränar, tränar och tränar. Känns nästan som jag bor på gymmet.. Meen, mår så jäkla bra av det. Ska snart ner till gymmet och köra ett köttigt magpass. Muskelgruppen som jag innan hatade att träna men nu börjar uppskatta mer och mer. Börjar få upp styrkan där också och det känns så jäkla bra. Sen att magen börjar se ut som jag vill gör saken ännu bättre! :)

Tisdag

Dagens jobb avklarat och bäddar nu ner mig i soffan en stund. idag har vi stått i en galet kall lokal. men det blev bra ändå, lite väl kall bara. Men det är sådant man får leva med :) Ska ladda upp inför kvällens body pump.
 
 

TRX

Måndag. Inget jobb idag så jag gav mig av till gymmet imorse för att att testa på TRX. Sjukt skoj och jobbigt, tror allt jag ska försöka få in flera sådana pass! :)  Nu ska jag snart våga mig ut en sväng i regnet.. Riktigt pissäckligthöstväder idag..

Ghost

 
Saknaden efter att plåta festivaler börjar sakta men säkert infinna sig. Sitter och bläddrar igenom sommarens bilder och det blev mycket bra. Här är några bilder från Copenhell på Ghost. 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0