Träningsabstinens utan dess like

Ligger just nu supersnuvig i soffan längtar till allt jag inte kan göra nu.. Vill till gymmet och riva ett riktigt tungt ryggpass. jag vill hälsa på mina kettlebells och jag vill springa. Men som sagt så ligger förkylningen och jävlas med mig.. Så Ska dricka te i mängder och inta vitaminer så skiten släpper snart. Nu när ryggen äntligen börjar må bra igen så ska man så klart bli sjuk. Min vanliga tur..  Har inte blivit så mycke träning i sommar som jag hade önskat av olika anledningar. Hade en hanled som krångade i början av sommaren så jag inte kunde lyfta något tungt och sen har ryggen krånglat ovanligt mycket.. Sen att jag gått och träffat världens finnaste person och blivit tokkär har inte hjälpt heller haha. Har spenderat väldigt mycket tid med honom och prioriterat bort träningen för mys och fika. Och det klagar jag då inte på för det har varit så galet bäst hihi. men Sockret ska det dras ner på från och med måndag! Träningen ska även komma igång så fort förkylningen släpper så man blir en människa igen. Ska sätta mig och fixa ihopa ett träningschema så fort jag skrivit klart här.. Nu när jag har mitt schema kan det nog bli lite lättare att planera! 

Sommaren jag aldrig glömmer

Denna sommaren börjar sakta men säkert lida mot sitt slut och det känns både lite vemodigt men samtigt väldigt spännande. Denna sommaren har varit helt oförglömlig och jag har aldrig varit såhär aktiv och gjort så mycket saker. Fyra festivaler, Berlin, massor av utflyckter tvärs över Skåne och en tripp till Stockholm. Detta varvat med en det jobb. Men det är inte många dagar jag suttit hemma utan att göra något och de kan nog räknas på en hand. Så många fina dagar med trevligt sällskap! <3
 
Men som sagt, sommaren börjar glida mot sitt slut och jag ser verkligen fram emot alla äventyr som väntar i höst. På måndag börjar jag plugga på Mamö högskola och jag är så förväntansfull. Tror jag har några riktigt bra och roliga år framför mig. jobbiga en väldigt roliga! Känner att jag kommer gå in i denna hösten med alla förutsättningar med mig. Jag är lyckligare än vad jag någonsin varit och det känns som att allt kommer gå så bra. Jag vet att det kommer bli en bra höst fylld med så mycket spännande!:)
 
 

Color Run

Kom hem från Stockholm igårkväll efter att spenderat tre dagar i huvudstaden. Color Run var verkligen helt galet roligt, alla var så glada och stämningen var verkligen på topp. Väldigt roligt och något som antagligen görs om nästa år :)

Kärlek och tripp till Huvudstaden

Har spendert hela denna veckan med min fina älskling, mest bara tagit det lugnt faktist. Fikat en del, sträckkollat game of thrones och myst. En väldigt fin vecka med andra ord, lite svårt att förstå hur bra man man kan fungera med en annan person. Allr vi gör tillsammans blir helt magiskt. 
 
Men nu ska jag snart ge mig iväg på lite andra äventyr, nämligen en tripp till Stockholm med några kompisar. Där ska vi nämlige springa Color Run imorgon och det kommer bli riktigt najs. Ska snart ta mig ner till tåget till Malmö för att möta upp de andra :) :)

Berlin del 3

 

Kåseberga

Igår var det dags för ännu ett äventyr, vi tog bilen och körde till Kåseberga och Ale Stenara. Där är verkligen helt galet vackert och vi hade en mycket fin dag. Fotade en del, mös i solen och kände på blåsten haha. Blåste ganska mycket om man säger så.. Men en mycket trevig utflykt. När vi var klara där så bar bilen av in till Malmö för lite middag på festivalen och sedan ett besök på bion. 

Kopparhatten

Igår var jag och Martin en sväng till Kopparhatten och vandrade runt i den otroligt vackra naturen där. Så underbart att bara kunna andas frisk luft och bara hämta massor av ny energi från naturen. Imorgon blir det ännu ett fint resmål då alesstenar står på schemat så hoppas på fler fina naturbilder därifrån också. Något jag tycker är superskoj att ta men verkligen behöver träna mer på!:)  Vi passar verkligen på att ta vara på det sista av denna sommaren som förövrigt slår alla andra sommrar med hästlängder. har gjort så otroligt mycket och har samlat massor av nya fina minnen. 

Berlin del 2

Lite blandat med bilder från Berlin Zoo :)

Berlin del 1

 

Fullt med äventyr och annat

 Dag ett av tre av veckans arbetsdagar avklarad, på torsdag tar det sedan slut. Onsdag och torsdag kvar nu och sen tar jag ledigt fram tills det ska börjas plugga. Ska mjölka skiten ur sommarkortet nästa vecka, ha några fotograferingar och bara njuta av att vara nykär och fnittrig. Livet är rätt fint just nu om jag får säga det själv. Ska även komma igång med lite stenhårdträning igen. har gått sådär under sommaren om man säger så av ganska många anledningar. En handled som spökade ett tag, lite sjukhet och sedan bara almänt fullet schema med äventyr. Ska snart ta och dra på mig träningskläderna för en sväng till gymmet och är ganska jäkla taggad faktiskt! Dags att bygga lite mer muskler!

Black And White från Berlin Zoo

 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0