Imorgon kommer det mer..

Idag har jag faktiskt tagit riktiga bilder!!  Men orkar inte hämta kameran   som ligger där uppe,så de kommer imorgon :) Efter att jag har spenderat dagen med att jobba. Ser verkligen fram emot det, så ska snart duscha och sova. Men lovar en större uppdatering om igår och idag imorgon! :)
 

Tiden bara flyger iväg..

Mest bara instagram bilder här just nu.. men har inte photoshop på den nya datorn och orkar inte start skoldatorn. Som jag förövrigt har planerat att lämna in imorgon..  Just nu håller jag på att trippa runt i mina skor till studenten och städar. De behövs gå in lite och det passar finfint att göra det idag. Mindre än en vecka kvar nu och tiden bara flyger iväg.Och jag längtar jättemycket!!
 
Ikväll kommer Josefi hit så ska vi laga middag och ha det trevligt hela kvällen och imorgon blir det en tur till danmark med klassen :) 

Att hålla kvar motivationen

Har flera gånger fått kommentarer hur jag orkar träna så mycket och att jag är träningsnarkoman och liknande. Och det skulle jag nog säga att jag är, jag har blivit beroende av att träna och har jag en vilodag eller en dag jag inte har tid att träna klättrar jag halvt på väggarna. men de senaste åren har det inte alltid varit såhär lätt. Detta för att jag inte har haft någonstanns att ta mig när jag ska träna. de gångerna jag har försökt hemma har jag tappat intresset efter någon vecka. Sen har jag inte haft några särskilda mål heller.
 
Mål är jag något jag tror man måste ha för att kunna hålla motivationen uppe, både kortsiktiga och långsiktiga. Som ett av de långsiktiga målen jag har är att kunna springa en mil utan att stanna. Det har jag som mål om ett halvår för jag vet att det är något jag måste jobba sakta med för att inte paja mina knän helt.
Ett kortsiktigt mål  (typ) jag har är att kunna göra 20 ordentliga armhävningar på tå. Det är något jag inte kunnat gör a innan och axlar är den muskelgrupp jag har mest jobb att göra med. men jag har blivit grymt mycket starkare där också så snart så. 
 
ett annat mål jag har haft är att musklerna på armarna ska kunna synas ordentligt och det lyckas jag snabbt med när jag kommer igång och hårdtränar. men när jag har haft diverse uppehåll detta halvåret så har det gått sisodär men det är på gång.  såhär såg det ut igår kväll, helt okej efter att ha varit igång att träna hårt i två veckor efter ett skadeuppehåll om jag får säga det själv ;) såg även idag att ryggmysklerna börjar synas, glad tjej! 
Sen att ha tålamod med sin träning, att vara medvetetn om att det tar tid och våga se de små förändringarna. KÄnner man sig lite starkare? Orkar man lite mer? Är magen lite plattare? även om det kanske inte syns så är det saker man känner av. Och man ska våga vara stolt över det man presterar, orkar man bara träna 30 min en dag så är det väldigt mycket bättre än att inte göra det alls. Även ett dåligt träningspass är bättre än inget träningspass alls.
 
Sen har man en dag man inte alls orkar, ta en kort promenad så slipper man känslan av besvikelse att man inte kom iväg. all träning måste inte ske på gymmet! :)
 
Så sätt upp mål och våga vara stolta över det ni klarar, vår kropp är fantastisk och ger man sig bara fan på det så kan den göra fantastiska saker! :)
 
(ber om ursäkt för eventuella stavfel, naglarna är lite jobbiga att skriva med...)

Rustning

En rustning som stog på slottet jag var på i fredags. otroligt fin bygnad och hade verkligen velat haft tid att bara gå runt och fota massor där!

Check

Ett kort ben pass - check
En timmes Pilates - Check
Kvarg och mango - Check
Hänge i soffan och kolla serier - Check
Body Pumpm - Check om några timmar
 
Kom på att detta är den sist slöis dagen jag kommer ha på en hel del dagar nu och jag utnyttjar den till fullo. För ett år sedan hade jag köpt choklad och frosst till det riktigt. men idag softar vi men litee nyttigare ätbara saker.
 
Firar även att jag lyckades får ett MVG på mitt projektarbete, var typ inställd på ett G kanske ett VG så blev ganska glad om man säger så när jag loggade in för att titta. Allt det slitet under trean var inte förjäves och jag är så jäkla nöjd med det! 

Too Much, Too young, Too Fast!

 
Tisdag morgon. Ska gå ner till gymmet om en timme för pilates passet. Ikväll blir det body puuump! Taggad :D Dock har jag lite känningar i knäet.. Men vi får se hur det går!
 
Annars har jag inte mycket alls planerat idag, enda dagen på hela veckan som inte är fylld med något. Vädret är lite halv kasst så blir nog att ligga och kolla serier hela dagen!

Kortare hår och Längre naglar!

Då lider en välfylld måndag mot sitt slut. Håret är lite ljusare och lite kortre och naglarna är lite längre och glittrigare. Även om jag mest har suttit stilla hela dagen (och åkit tåg) så är jag helt slut. Så trött att jag väljer att hoppa över att träna idag. Men imorgon kör vi igång, full rulle :)
 

Älska livet!!

Idag tog vi en tur upp till stugan för att lämna lite saker inför sweden rock och vi tog även en snabb tur in på området för att kolla läget! Inte länga kvar nu och jag är taggad!!!
 
Imorgon ska jag till frissan och sen ska jag åka och fixa naglarna. Så full rulle imorgon och det fortsätter så hela veckan. Typ tisdag jag inte har något planerat och tror detta kan bli en grym vecka. Ska fota studentbilder och få mina egna tagna på onsdag. Och på torsdag ska jag träffa bästa Josefisen och laga middag och njuta av att vi snart är klara med skolan och att vi inte behöver klä upp oss i för långa klänningar och för höga skor och lägga alldeles för mycket pengar på håruppsättningar. Kommer bli en kanon kväll! På fredag ska vi till Danmark med klassen. Så mycket roligt! och nästa vecka så är det ju faktiskt dags!! :D

Mycket bra lördag!

Städat, tränat, duschat och klockan är snart ett. En mycket bra lördags förmiddag helt enkelt! Första gången på ett bra tag jag verkligen tog i och gymmade. Kör mest annars pass och många av dem har mycket styrka. men köttade benen idag och det var skoj att se hur mycket tyngre jag orkade än sist. Det börjar bli en hel del muskler där! :) Imorgon tänkte jag köra lite armar för missar body pump passet på kvällen då jag ska på en hejdå fest till en kompis. Körde även en del kondition idag. Riktigt härligt pass helt enkelt! :)
nu ska jag slöa en stund och sen iväg på syster vårkonsert! 

Fredag!

Första jobbtillfället avklarat och ska nog snart krypa ner i sängen och sova. Imorgon ska jag försöka städa och träna. Rummet ser förjävligt ut och det har inte blivit någon träning idag utan bara massa skräpmat och socker. Menmen, får ta någon timme på gymmet och fixa det helt enkelt!
Stället vi var och fota på idag var väldigt fint ska jag säga, både byggnaden och landskapet runt om. Lite synd att man inte hade tid/ork att gå runt och fota lite mer för sig själv!
 

Lite lite med inspiration just nu..

Jag har lite slut på blogginspiration. Känns som att det enda jag bloggar om är träning och det kan inte vara särkskilt skoj att läsa om hela tiden kan jag tänka mig.. Har inte så mycket annat att skriva om just nu dock, ska iväg och jobba i eftermiddag men det skrev jag ju igår. Nästa vecka kommer det kanske lite nya bilder då jag ska både fota studentbilder och få mina egna tagna. Och ska iväg till frissan på måndag och över till Danmark på fredag med klassen. Så det händer kanske lite mer spännande saker nästa vecka. Vi kan ju hoppas i alla fall! :)

Imorgon ska det jobbas!!

Veckans andra body pump pass och ett zumba pass avklarat! Feels good!
 
Imorgon ska jag göra mitt första jobb för fovea och jag ser verkligen fram emot det, jag ska vara värdinna på balen i Landskorna och det ska verkligen bli superskoj att få komma ut lite. Så klart är man lite nervös men tror det släpper när jag kommer dit och träffar på de två som ska fota under kvällen. Det hela ska vara på örnässlott utanför Glumslöv och tror inte det är så svårt att hitta dit i alla fall. 

Om två veckor..

Om 13 dagar tar jag studenten och om två veckor befinner jag mig på sweden rock. Och jag är så galet taggad nu, nästan så att jag spricker lite. Först en dag som kommer bli en av de bästa någonsinn och sen en underbar festival direkt efter det. Mhm. Gillar!
 
 
 

*En mycket bra rubrik*

Träningsvärken imorgon kommer inte vara nådig om man säger så... Men det är ju så det ska vara! Body Pumpen gick mycket bättre än vad jag trodde den skulle göra, kunde ta nästan lika mycket på allt som jag gjorde innan jag skadade ryggen. tror bara det var en låt jag körde lättare på och det var squatsen. Tror nämligen det var den låten som pajade ryggen min så får ta det lite lugnt med det någon vecka till känner jag. 
Är verkligen helt slut nu, dagen har varit välfyld och har rört massor på mig. Två pass och blev det en del promenrande hit och dit. Enligt shape up club appen har jag förbränt 1221 kalaorier och det känns la helt okej för en dag haha. :)
 
Imorgon ska jag som sagt in till Malmö så risken för att det inte blir någon bloggning imorgon är ganska stor! Så vi hörs på torsdag! :)
 

Välfylld dag!! :)

Snart dags för dagens andra tur till gymmet. Känns som att det vissa dagar bara hade varit lättare att flytta in där haha. Men nu är det äntligen dags för ett av mina älskade body pump pass. Oh vad jag har längtat medans ryggen har varit mindre bra. Men nu är den helt bra igenom och nu är det dags att kötta på riktigt. Love Love Love!
Imorse var det en timmes pilates och det gick väl lite bättre än förra veckan i alla fall, men behöver fortfarande mer tid till det haha. Balansen och smidigheten är inte på topp än om man säger så..
 
Har även haft tid att träffa Fina Bettysen idag, vi har druckit te och kollat film. bara tagit det lugnt helt enkelt, mycket skönt med en sådan dag kan jag säga!:) Imorgon är det studentinfor mellan tio och två och sen bär det av till pojkvännen och Nisse. Nästan alla dagar denna veckan är välfylda och det gillar jag!:)
 
 

Träning och landskapsfoto

Ett Body Combat pass och ett stycker köttning av magen sitter jag nu i soffan. Är helt slut och träningen gick riktigt bra, köttade på och orkade ta i mer än vad jag brukar. Träningsvärken i ryggen från i lördags börjar släppa nu tack och lov. Den var inte att leka med kan jag säga. Men benen och magen lär inte må helt kung imorgon heller, och då står pilates på morgonen och body pump på kvällen på schemat. 
 
 
Lite naturbilder som jag tog idag under dagen fotografering. jag älskar det skånska landskapen med åkrar och all underbar färg. men jag måste bli bättre på att fånga det på bild, så ska öva massor på naturfotograferin och att fota landskap nu när jag har en del ledig tid! :)

Suck It Up Now..

Ska snart ta och dra mig mot gymmet. Body Combat först och sedan tänkte jag ta en sväng på gymmet. Är taggad och pigg och känner mig verkligen redo för att träna! Sprang en sväng innan men det var verkligen för kvavt för att det skulle gå någon längre stund. Sprang i alla fall de två kilometrarna en halv minut snabbare än för en vecka sedan och var lite mindre död så resultat är det helt klart. Har dock en helg med fika att träna bort så nu kör jag full rulle ikväll. Och imorgon. och resten av veckan.
 
Ska även ta och ge översta bilden en chans, även fast det är fel månad. De första  2 veckorna ska nog gå utan problem men sen börjar det bli jobbigt haha..

Årsredovisning...

Sitter och försöker skriva ihop en årsredovisning men det går sådär kan jag säga.. Förstår inte allt jag ska skriva och jag är riktigt rastlös. Funderar på om jag ska jogga en liten runda och sen fortsätta så jag blir klar med skiten. Hoppade btw över TRX passet imorse, kände igår kväll att det nog räckte med ett pass idag. Kroppen pallar nog inte riktigt med ännu ett nytt pass så snart. Så tar det nästa måndag istället!
 

En Väldigt Fin Människa!

Bild från lärarmiddagen jag snodde från Josefi. Älskar verkligen bilden och tycker en hel del om människan på bilden. En person som alltid finns där och betyder massor för mig. I snart tre år har jag känt dig och dessa åren har varit lite extra fina tack vara dig! Så tänkte bara tacka för att du är du och för att du finns! Fina underbara du!♥

Underbar helg!

Ohh sitter nu för  fösta gången på ett bra tag vid datorn. Har haft full rulle de senaste dagarna och det har varit riktigt fina dagar. Firade min lillebror i fredags, tränade och letade present igår, solade och träffade sen pojkvännen och idag har vi varit på firning av mostern min. Så är nu ganska välfylld på tårta, kanelbullar och kakor. 
 
Veckan framöver börjar också bli fylld med saker. Ska fota imorgon, kurs på onsdag och sen jobb. Love it! Ska även träna en hel del. Testade på kettlebell för första gången igår och satan vilken träningsvärk jag har nu haha. Rygg, ben, mage, axlar. Helt underbart. Ska helt klart köra det flera gånger. Imorgon väntar också ett nytt pass på morgonen nämligen TRX och sen på kvällen väntar så klart ett pass med body combat. 
 
Här är några bilder från torsdagens fotografering, resten finns på facebooksidan!:)
 

fredag



idag har vi firat lillebror och nu sitter jag halvt sovande i soffan. blir en tidig kväll då jag är helt slut och sen ska jag på ett kettlebel pass imorgon vid nio. det ser jag verkligen fram emot, har tänkt testa det ett bra tag nu men det har alltid kommit något ivägen. men trpr det kan vara träning som passar mig! :)

En liten löprunda!

Ska in till skolan imorgon och det känns faktiskt lite skumt. Har inte varit inne där sedan.. hmm.. innan valborg.. Oj, att det har gått så länge. Men äslkar när alls skriver om stressen att få klart allt innan studenten så kan jag ta det lugnt och glassa i solen. och det är precis vad jag har gjort idag. Kollat serier, solat, läst, städat och till och med sprungit en runda.  
Det var riktigt skönt att testa på och göra det utan att knäna började krångla. :) Har en tid nu velat börja springa men inte riktigt vågat då jag tidigare haft problem med knäna så fort jag har gjort det men idag tog jag mig i kragen och sprang en runda på 2 km. kanske inte den längsta rundan men för mig att kunna springa det utan att få ont var riktigt härligt. Så ska nog försöka mig på att ta en runda några gånger i veckan i alla fall bara för att jobba upp det. Tror det är något jag kan gilla starkt att göra om jag kommer igång helt!
Imorgon står spinning och Zumba på schemat och jag längtar redan nu. Har lite tårta från idag att kötta bort! Och på fredag blir det mer firande. och på söndag. Så det är bara att köra på full rulle så man kan fika med gott samvete! 
 

Lugnt och Skönt!

Gomorgon alla fina. Tog mig inte till gymmet imorse då kroppen kändes som om den behövde vila lite så det blir en vilodag idag. Kanske tar ne promenad om en stund om jag orkar. Annars tänkte jag nog mest lägga mig ute i solen och bara njuta av dagen. Känns så skumt att inte ha några måsten längre, inget skolarbete som måste göras utan jag kan ta det lugnt med gott samvete. I like. 
 

Fin Tisdag!

Helt okej tisdag har det varit. Tränat, kollat bones, lagat mat och träffat Linnsen. Imorgon ska bli ännu bättre! Brossan fyller år, jag ska träna, det ska vara strålande sol och 20 grader. Helt enkelt upplagt för att bli en kanon dag. Får bli att träna lite extra på morgonen så att man kan äta lite tårta med gott samvete haha. Föll för lite choklad som jag hade hemma idag.. Men nu har jag inget mer som ligger och kan locka så ska nog klara mig ganska bra! Det är svårt när man har saker hemma!
 

Modeller Sökes!

Det kliar i fotofingrarna nu. Känns som en evighets sen jag fotade ordentligt och det är någon vecka sen. Så är det någon som har tid och lust att stå lite framför kameran har jag ganska mycket fritid nu fram till studenten så är någon sugen så hör bara av er!

Mycket träningstjat!

Lite instagrambilder från idag. Sitter just nu och äter jordgubbar, helt klart bästa sättet att fira en väl genomförd träningsdag. Enligt shape up club appen har jag förbränt 1155 kalorier idag och det känns finfint. Trodde det skulle vara tyngre att komma igång men det har känts riktigt bra idag. Så då ska vi bara se till att göra en lika bra dag imorgon och köra på lika bra i 23 dagar fram. 
 
Ja, det lär vara mycket träningstjat här nu. Har inte riktigt några fotograferingar inplanerade atm men ska förska rasta kameran lite. Ta en power walk med kameran med och fota det fina vårvädret. Är ledig imorgon också så kanske blir att fota lite då. Får se hur vädret är, ikväll har det regnat lite till och från. 

Fullt Ös, Medvetlös

Första passet på ett bra tag om en timme. Body Combat är inbokad så en fet träningsvärk i axlar kan man räkna med imorgon Love it. Tog en timmes power walk imorse och ska snart knalla iväg den halvtimmen det tar till gymmet. Så två timmars promenixande på en dag känns helt OK faktist. Nu jävlar kör vi. Kommer vara så snygg till student och sweden rock!! :D

Nu jävlar kör vi!!!!

Klipptid/färgtid bokad. Naglar ska fixas. Klänning och skor klara. Inbjudningar nästan postade. Det närmar sig med stormsteg helt enkelt och jag är jättetaggad! 
 
Idag har jag (förutom längtat till studenten) fått en hel del gjort. En uppgift är klar och inlämnad, en PW gjord och en del dekorationer inför tårtorna på studenten är också fixade. Kan inte riktigt fatta hur lite tid det är kvar nu. Har även tagit en tur till Linn och fikat lite. Imorgon drar jag igång full rulle med mat och träning. ska lyckas med så mycket jag bara kan på de 23 dagar som då är kvar till student och sweden rock. Ska vara så snygg jag bara kan. Så imorgon står en PW på schemat på morgonen innan jag åker till Malmö och sen Body Combat på kvällen. Har bokat in en del pass resten av veckan och ska utöver det försöka promenera en runda om dagen om jag orkar/hinner. Är även sugen på att ta mig iväg och simma lite men badet i Kävlinge är så fruktansvärt dyrt. Får kolla priser på lite andra ställen. Mhmm. är så taggad på att få träna och röra på mig ordentligt igen!!
 
 
 

Fin söndag!

Dagens planering: Fixa sweden rock spellista. Ta en timmes PW. Skriva klart geografin. Käka lunch. Städa rum. Och sist men inte minst gymma. En bra och härligt välfylld söndag med andra ord. Vissa har dock tur och är ledig imorgon och på tisdag också. Älskar att vara klar med nästan alla kurser!
 

25 dagar kvar

Just nu är självförtroendet verkligen på topp. jag är nöjd med det jag gör och åstakommer. 25 dagar till studenten och endast en större uppgift man ska plöja sig igenom. jag är så nöjd med dessa tre åren och allt jag har lyckats. med. Valet att byta från NV efter ett år är ett av de bästa jag har fattat. Jag trivs som handen i hansken men det jag gör nu och att jag har lärt mig så otroligt mycket dessa åren är helt fantastiskt. har fått så fina vänner och det har verkligen varit mina tre bästa år någonsinn. Men just nu längtar jag massor till 25 dagar fram. vill ha hatten, skorna och dne vita klänningen på mig och veta att jag har gjort det bästa jag bara har kunnat. Och det kommer jag känna. Har betyg jag är riktigt nöjd med och allt känns bara så bra. Jag längtar otroligt mycket nu. Tror det kommer bli en av de bästa dagarna hittills. 

Sista dagen

Sista jobbdagen på badet är nu gjort. Sista dagen av åtta terminer med små simmare. Om jag kommer sakna det? Ja. Jag kommer sakna allt skratt och se hur de utvecklas och alla härliga kommentarer. Barn är så underbart ärliga. men jag kommer inte sakna fyra timmar i kallt vatten och inte kunna göra något på helgerna. Kommer kunna åka iväg nu. Orka göra något på lördagskvällarna och kunna göra något på fredagen  utan att vara nojjig att man ska vara trött dagen efter. Ska bli skönt att första gången på fyra år ha alla helger till vad man vill. Att ha en hel helg till vad man vill kommer bli skönt.

Jag älskar livet.

Jag älskar livet är en tanke som har flytig igenom mitt huvud så många gånger de senaste dagarna. Jag har haft några helt underbara dagar i göteborg och träffat helt fantastiska människor. Jag har lärt mig så mycket och jag har fått skratta så mycket. Jag har förälskat mig i Göteborg och mitt jobb. Jag länktar så otroligt  mycket efter att få börja jobba i höst. känner att detta kommer passa mig så bra. 
 
 
Har varit hemma två dagar och saknar redan alla. Att man kan klicka med så många så snabbt trodde jag verkligen inte. Härliga männsikor som så snabbt blev vänner. Även om dagarna var jobbiga och intensiva så var det så roligt och gav så mycket. Just nu är man mest korvstoppad på information och behöver några dagar till att smälta det innan man kan börja fundera mer över det. 
 
Men som ni kanske har förstått så har mina dagar i göteborg varit riktigt bra. Mycket spännande information och så mycket nya kunskaper. tog inte jättemycket bilder med systemkameran men här kommer några från telefjongen. jag har så mycket jag ville skriva i detta inlägget men får inte ur mig så mycket vettigt atm. Sitter och är förbannad för att jag inte fick med hela sladden till den nya datorn som kom idag.. hur glömmer man en sladd lixom? eller, halva sladden är det ju..
 
 

snart tillbaka!

snart har jag tid att uppdatera ordentligt här! :) har iaf haft en underbart bra vecka i göteborg!




Follow on Bloglovin
RSS 2.0