Oktober, November och December

Dags för sista inlägget om mitt år nu då. Som förövrigt varit ett riktigt grymt och underbart år!
Så oktober först nu då!:)
Det blev en helt underbar höst, Scifiemässan, möhippa och fotade mitt första bröllop. 
November
Bakande, gosande och halloweenpartajande. Dock vääääldigt lite bilder från November.. 
 
December. Julmys, julafton mer julmys och party. Även lite bio då äntligen the hobbit hade börjat visas. 
 
 

Juli, Augusti och September

Juli. Ännu en superhärlig sommarmånad. En tur till Roskilde, Ven med den finaste som finns. Den turen bjöd på några finfina kyssar ♥ Sen en hel del grillande och festande.  Det blev även en fin tur till Berlin med familjen. Och sen såg jag Twisted Sister i svedala av alla ställen.
Augusti
Fotade en del familjefoton. Åkte till Kullaberg och Ales stenar med älsklingen. såg Rauntier, D-A-D och Sabaton i Ronneby. Åkte till Stockholm för Colorun och kollade på wresling.
 
September
Inte många bilder alls i september mappen. men var och såg Freedom Call och Edguy med familjen och Martin. Sen var vi på kulturnatten och kollade på Dressed to Thrill. Började även studera till idrottslärare.
 

Rygg och Ben

 rygg igår och ben idag. Avslutar årets träning med riktigt bra pass, massor av energi och det är kul att träna igen. Får se om det blir ett pass imorgon bitti innan nyårsfirandet börjar.  får dock se hur saftig träningsvärken är :) har en hel del från igår redan nu och misstänker att den inte kommer vara nådigare imorgon (:

April, Maj, Juni

April. våren slog till på stort. Jag fyllde 21 och firade storslaget med maskerad. Gjorde min första sittning på tattueringen. Hade mörkt hår och firade valborg med Josefi i stadsparken.
Maj
Fotade rätt lite men tränade mer, åt mycket god mat och bara njöt av den underbara våren.
Juni
En riktigt bra månad som var väldigt välfylld. 2 veckors semester som var proppade till fyllo. Sweden rock, copenhell, grillning på stranden, grillpartaj, midsommarfirande i stugan och massa massa annat.
 

Sockerfritt Januari

Motivationen till att komma igång och träna mycket är just nu på topp och jag ska iväg senare ikväll för ett härligt rygg pass. har lagt på mig en del nu över jul och ser precis vart all julmat har satt sig. Dock ångrar jag inte en enda matbit jag har stoppat i min mun. Men tänker starta på stort nästa år med att inte äta något socker alls under Januari. Och nu har jag skrivit det här så då får man ju inte fuska ;). Tänkte att en månads socker detox kan vara bra att börja året med och känner jag min kropp rätt så tappar jag rätt mycket av fuffigheten på den tiden. jag har lika lätt att tappa i vikt som jag har att lägga på mig igen. Men 2015 ska bli mitt träningsår. Det senaste halvåret har det inte alls gått som det ska. Motivationen har varit en bra bit bort och sedan har jag varit sjuk rätt så ofta. Men projekt ett för året är att komma tillbaka till formen jag hade i Juni/juli och sedan ska det byggas utav bara den.
 
 
 

Året som har gått Januari-Mars

Hade tänkt slänga ihop en liten årssamanfattning så tänkte börja med årets första tre månader :)
 
 
Så då börjar vi logiskt nog med Januari. Månaden jag klippte till en lugg, fotade rätt mycket, tränade flitigt och åt rätt bra.  Hade flera fotograferingar den månaden då jag stod utan jobb och något att göra om dagarna. Men en väldigt trevlig månad annars, minns inte så mycket av den såhär i efterhand men kollar man bilderna så ser den ut att varit helt okej!:)
 
Feburari kommer sedan. Hade fortfarande lugg, var på den blå planeten i Danmark, drack en hel del smoothisar och fotade även en del. Var i sälen och sedan kom våren till Skåne!
 Till sist för detta inlägget: Mars. Månaden då våren verkligen hittade hit, fotade väldigt mycket. Åkte en vecka till Österrike och jobbade och började även jobba halvtid som personlig assistent. Pluggade även Biologi, Fysik och Kemi på distans
 

Julafton

Lite sen uppdatering här men har haft så fullt med saker att göra. Men här kommer en del bilder från min julafton som förövrigt var en rikt

Myshelg med födelsedagsfirningar

Har haft några riktigt mysiga dagar i Höör med min älskling. Fyllda med födelsedagsfirningar av honom med först vänner, familj och sen bara han och jag. Har varit riktigt mysigt och härligt. Imorse tog vi en lite julfirning tillsammans och bytade julklappar då vi inte se förren efter jul igen.  Svårt att inte längta tillbaka när man sitter men anatomiböckerna uppslagna och pluggar lite. Börjar bli lite mosig i huvudet så är nog snart dags för en lite duschpaus.

Morbid Angel

Jäklar i satan vad bra det var igår. Kan inte tänka mig ett mer perfekt avslut på årets konserter. Tungt, köttigt, bra ljud och oförskämt trevligt ljus att plåta i. Sedan är jag nu officiellt en del av Crankitup crewet och det är jag extramt taggad och glad för. Kommer bli grymt!

I Am Morbid

Saknar det ljusare håret en del faktiskt.. synd att jag inte har pengar att fixa det så igen just nu.. utväxten jag har nu är då inte nådig..
 
Sitter här den första dagen på mitt så kallade jullov med antomi.. Känner mig rätt trött idag och ute öser regnet ner.. Så juligt och mysigt.. Men ska snart ta och rycka upp mig lite och ta en sväng i duschen. Ikväll ska Morbid Angel plåtas och är riktigt taggad. Länge sedan jag plåtade konsert och väldigt länge sedan jag var på en med lite tyngre musik så det ska bli skitskoj. 

Det enda som fattas nu är snö

Julkänslorna fyller hela mig men saknar verkligen lite snö. Satt och kollade ingenom bilderna från Sälen i början av året, och oj vad mycket jag längtar dit. Snö och skidåkning, blir inte mycket bättre. 

Julstök

Julafton närmar sig med stormsteg och här hemma blir det sakta men säkert mer och mer juligt. Min nyaste tillkomst i julpyntet är en lite guldig gran som jag är tokkär i. Passade perfekt med de nya kylorna jag köpte!:) Kanske inte det mest juliga, men ack så fint ändå! :)

Bakningsmys

 I lördags tog jag tåget till Ängelholm för lite bakmys med två fina flickor. En riktigt trevlig kväll slutade som vanligt när vi ses i matkoma och med en överdos av socker. 

Dear Santa!

I år har jag faktiskt varit rätt så snäll av mig, så här är lite småtips! 
 
 
 
Har extrem brist på fina smycken, och glitter har ganska mycket fint inne just nu!
 
En mugg till tidiga mornar som inte läcker kaffe över hela mig hade varit trevligt. denna är från idiska. Samma är det med ljusstacken, de har väldigt många fina som hade passat fint hos mig!
 
 
 
 
 
Sen lite böcker jag trånat efter, hade varit trevligt att kunna läsa lite annat är kursliteratur ibland! 
:)

Åttonde December

Livet rullar på i full fart just nu, om en vecka har jag sista seminariet och obligigatoriska saken i skolan för iår. Sedan är första halvåret avklarat och bara 4.5 år kvar att ta sig igenom. Känner redan nu att det kommer gå så mycket snabbare än vad man troddde från början. Känner att jag har lärt mig så otroligt mycket redan nu och ser fram emot allt som komma skall. Men först ska denna kursen klaras av, en tenta imorgon och en på torsdag. Sedan ett seminarie och en inlämning. Veckorna efter jul har jag fyra tentor så ingen rast och ro under julen heller. Bara att nöta på.  Men det ska bli skönt och välbehövt med lite uppehåll! :) 
 
Slänger in de senaste dagarna via instagram här också, använder ingen av mina kameror särskilt mycket men det ska bli bättring. I alla fall med den lilla. Har varit så duktig på att ta mycket vardagsbilder tidigare i år så får rycka upp mig nu under december!:) Men mina dagar består mest och skola, mys med älsklingen och träning just nu. Eller tränar så ofta jag hinner/orkar i alla fall. Hoppas på en jul med lite bättre träning i alla fall. Är la ett måste om man ska hålla tempo med all julmat och allt bakande som skall göras. På tal om bakning har jag ett recept till som ska upp någon gång..
 
 

Julmys!

Har haft en riktigt härlig och välbehövd långhelg. Den har varit härligt fylld med juliga saker och mys. Även lite festande och mycket bakande, har börjat testbaket inför julaftom. Har planerat att testa en hel del nya saker i år då jag lusten för att baka har kommit tillbaka. Därav den nya katogorin. Så lär komma upp en hel del recept här, bra sätt att få använt kameran lite också. har väldigt lite tid för fotande. 
 
Var på två julskytningar i går, först en tur i Lund då kalaset vi skulle gått på blev inställt. Och sedan en snabb sväng på den i Höör på kvällen. väldigt mysigt och julkännslorna har verkligen börjat infinna sig nu.  Alla julklappar är inhandlade och julpyntet är uppe. Nu ska bara de sista tentorna innan jul klaras så man kan slappna av lite över julen i alla fall, dock ligger det fyra tentor veckorna efter.. Men det blir ett senare projekt!
 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0