Det där med oredigerde bilder..

Har som jag kanske sagt inget redigeringsprogra för tillfället och jag har sjukt svårt att lägga upp oredigerade bilder, även om jag inte alls gör mycket med dem så känns det lite bättre. Måste lära mig ( i alla fall tills jag skaffar ett redigeringsprogram till denna datorn) att det är okej. Bilderna är bra och fina även om man inte har lagt på lite extra kontrast och skärpa. Men anstränger mig mer när jag vet att inte kan redigera dem i efterhand, annars blir det lätt så om bilden tex är lite ljus/mörk så tar man inte om den för man kan fixa det i efterhand. men nu går det ju inte riktigt. så dessa två bilder och bilderna från danmark är helt oredigerade och det känns helt ok faktiskt :)

Kommentarer
Postat av: Mawlejns photos

Ett tips är sidan pixlr.com. Det är den enda "redigeringsprogram" jag använder, och där finns nästan allt som finns i t ex photoshop. Att tänka på är väl bara att inte ladda upp alldeles för många jättestora bilder på en gång, för då brukar sidan inte vilja vara med längre :)

2013-06-03 @ 09:11:41
URL: http://wuddlesnookumhead.blogg.se/
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Jag lägger aldrig upp oredigerade bilder, det har blivit en vana att jag lägger till kontrast och skärpa och ibland lite djup i bilderna. Du kan ju redigera på pixlr.com, picmonkey.com eller ladda ner Photoscape gratis! :)

2013-06-03 @ 09:52:17
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: Amanda

Fina bilder! :)

2013-06-03 @ 10:39:43
URL: http://www.lesphotos.blogg.se
Postat av: Annster

Fina bilder :)

2013-06-03 @ 10:44:57
URL: http://annster.se
Postat av: M

Du kan ju alltid använda picmonkey.com och redigera dina foton i så länge :)

2013-06-03 @ 13:27:49
URL: http://Marinapalme.blogg.se
Postat av: minea

klarar ej av att ladda upp oredigerade bilder alls längre :( Men photoscape är ett bra program och gratis, testa det om du inte har tillgång till ps!!

2013-06-03 @ 18:39:31
URL: http://sjuhundrasex.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0