Alla <3 Dag

Förstår inte hur så många hatar denna dagen, jag tycker det är ganska fint att man firar kärleken. Det behöver inte  vara kärlek till en partner utan att kan vara till familj, vänner ett husdjur osv osv. Visst högtiden har blivit ganska romantiskt av sig men vad gör det, om man verkligen inte kommer på någon annan att fira så fira er sjäva. Känner att alla måste ha något de älskar lite extra så varför inte fira det istället? 
Jag tycker det är en supermysig högtid som verkligen är värd att fira lite extra. Det finns inte mycket finare än kärlek och det förtjänas att firas. Att ha en dag då alla är lite mer omtänksamma är inte fel. Bara för att man inte har en partner så betyder det inte att man är ensam idag. Sprid lite kärlek gott folk. 
 
Tycker även om man älskar någon ska man ge den personen/personerna det lilla extra varje dag och inte bara på alla hjärtans dag. Det ska inte vara en dag om året då man ger extra kärlek och uppmärksamhet. 
 
Själv har man inte gjort så mycket idag, fick choklad och en supermysig mugg imorse och ett fint kort från farmor! Har varit en sväng till skolan, lämnat syster på flygplatsen och handlat mat inför skidresan. Imorgon åker vi!!! Fattar inte riktigt hur tiden har gått så snabbt. Men längtar verkligen dit. Snö, skidor allt allt allt. Tror det kommer bli en super härlig vecka!!
 

Kommentarer
Postat av: Koffe

sv: Tack så mycket :)

2013-02-14 @ 22:25:42
URL: http://fotokoffe.blogg.se/
Postat av: Louise

Vacker bild!

Svar: tack!!:)
Rebecca Bendren

2013-02-15 @ 08:16:18
URL: http://louisedahl.blogg.se
Postat av: Matilda

Fin bild!

Svar: tackar!:)
Rebecca Bendren

2013-02-15 @ 09:07:36
URL: http://matildahoolmlund.blogg.se
Postat av: Sofia

Fin bild :-)

Svar: tack så jättemycket!:)
Rebecca Bendren

2013-02-15 @ 13:01:04
URL: http://lovejournal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0