Små avtryck

Lite bilder från idag. Blev en tur till Ica för att hämta ut paket och då passade jag på att ta lite bilder. Blev dock inte mycket att hänga i granen. Var även några skitungar som stog på en kulle och försökte kasta snöbollar på mig.. Man kan inte göra så mycket åt det när man har två hyfsatt ömtåliga paket i händerna.. Men lyckades ninja mig undan alla så bara de som såg dummat ut, hehe.. Är så jäkla glad att man inte går på högstadiet längre om man säger så..
Tog och gjorde lite varmchoklad när jag kom hem och blev riktigt förvånad över hur grym jag är på det. Kakao, socker och liiite vanlijsocker. Finfint. Satt och kollade alla nya avsnitt av serier som jag inte hunnit se än och bara tagit det lugnt. Ikväll ska jag plugga mer naturkunskap och fixa mer med projektarbetet.. skoj..

Kommentarer
Postat av: A N N N A I Z (Annis)

Hejsan! Jag har en tävling på min blogg där jag tävlar ut en praktiskt smyckes förvaring, Kanske en bra julklapp till någon du känner? Eller till dig själv? Kolla gärna in! :) - http://annnaiz.blogg.se/2012/december/tavling.html

2012-12-04 @ 18:50:42
URL: http://annnaiz.blogg.se/
Postat av: Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Åh älskar tassavtrycks-bilden! Himla fin! :)

2012-12-05 @ 10:53:57
URL: http://yohannafotograferar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0