Underbar torsdag!

En bild från dagens fotografering, även denna var ute i snön men idag med en häst. Älskar verkligen hästar, de är så otroligt vackra djur och gör sig otroligt bra på bild. Och har verkligen så många bra bilder från idag, är helt lär i dem. Men orkar inte redigera och lägga upp mer idag då jag känner mig ganska hängig och har gjort det hela dagen. Så ska bädda ner mig i sängen nu och ladda upp inför helgen!

In The Snow!

 
 
Så himla skoj fotografering idag! och har en riktigt rolig imorgon också, massor av vacker snö och härligt folk. Det går bra nu! Är verkligen astaggad på morgondagens fotografering, har sett fram emot denna länge nu och haft ideén hur länge som helst så det ska bli skoj att fota. 
 
 

Nothing Comes Easy

Onsdagens benpass är avklarat och det blev ett riktigt bra sådant!! Fick upp 150 kg i benpressen hyffsatt lätt, tror nog jag kan få upp 160kg nästa gång med lite vilja! Älskar att träningen går så jäkla bra som den gör nu. Känner mig riktigt stark och full med energi! Ska bli skoj att se vart man befinner sig om en månad, ett halvår och ett år! de dagarna man verkligen ser ett resultat är alltid extra roliga!
 
Nu ska jag bara ta det lugnt i en timme sen ska jag köra in till malmö där en riktigt rolig fotografering väntar!

Några av målen med årets träning!

Måndag och en helt ny träningsvecka framför mig och energin under dagens två pass har verkligen varit på topp! Ett riktigt grymt TRX pass imorse, smått spyfärdig efter det och det är precis så det ska vara. Sen ikväll hade jag bokat ett grit strenght pass men det blev inställt på grund av att instruktören satt fast i bilköer. Så fort det kommer det minsta lilla snö stannar hela skåne upp.. Tåg, bussar, bil, inget går som det ska. Men fint är det ute med all snö iaf!
 
Men tillbaka till träningssnacket! Det blev ett triceps/biceps/bröst pass istället för griten och det gick riktigt bra! Asmycket folk på gymmet men härligt pump i musklerna och riktigt bra kontakt med bröstmusklerna och det är skoj att se hur snabbt jag blir starkare i just den muskelgruppen! Jag behöver inte längre köra superlätt utan det går nästan att höja ett snäpp av det mesta för varje pass.  har som mål att när året är slut kunna köra bänkpress på 50 kg. Kanske inte mycket för många men för mig är det det. Vi har en bra bit kvar men är ganska säker på att det är ett rimligt mål, många bröstpass kvar på året lixoms! 
 
Mitt andra mål för året närmar sig också sakta men säkert, nämligen dibsen. Körde en del assisterade dibs med hjälpvikten 15 kg idag. Alltså är jag bara 15 kg från att orka köra hela kroppsvikten nu. Någon vecka till sen kan jag nog lyckas med några tunga ettor utan hjälp. Årets mål är att kunna köra 20 stycken utan vila mellan. även det är ett ganska stort mål för året men även det tror jag är rimligt! Sattsar på att kunna göra 5 stycken tills jag fyller år (26 april) Så även inför det är det hårt jäkla arbete som gäller!
 
När jag ändå skriver lite om årets mål kan jag dela med mig om ett annat, nämligen målet i bänkpress! Fixar just nu 10 reps på 130 kg men jag ska över 200 innan halva året har gått. Om det kommer gå? Klart som fan det ska, Har inget mål för slutet av året där utan ska se lite hur det har gått till sommaren och sen jobba utifrån det. Ett annat benmål är att fixa 10 djupa squats på 70 kg och även det till mitten av sommaren! Det går lite halvdant med dem nu så där är det definitivt mycket att jobba på men det är långt från omöjligt!
 
Nu jäklar kör vi!!
 
 
 
 

En tur i skogen!

I fredags fotade jag fina Anna och hennes valp Rex. En supermysig tur i skogen med massor av skratt. Älskar att  djur!
 
Har två fotograferingar denna veckan och jag ser verkligen fram emot båda.Det är verkligen så härligt att vara igång med fotandet igen, det är så skoj just nu och jag älskar varje minut av själva fotandet och sedan redigerandet! 

that's why they call me bad company

Då var det fredag och jag har en ganska välfyld dag och helg framför mig. Det känns lite ovant att faktiskt ha mycket planerat  men skoj också. Har en fotografering om någon timme och sen ikväll ska jag umgås med Linn. Imorgon förmiddag är det träning och sen till Danmark för att se Watain. 
 
Så ska snart ta och fixa ihop det jag behöver och fixa iordning mig själv. Ska även försöka få upp mitt humör ganska mycket. Denna veckan har varit lite av en svacka. Så en helg med massor av saker är nog precis vad jag behöver. Sen en fotografering  idag och två stycken nästa vecka. Måste fylla tiden med saker som gör mig glad. Är inte helt förtjust att idag är en vilodag, hade verkligen behövt få kötta ur lite dåligt humör! Men sparar den energin till de dubbla passen imorgon bitti!
 
Nää om man ska ta och tag i dagen..
 
 
 

Sugen på lite urban exploration!

Var riktigt länge sedan jag var på något övergivet ställe och plåtade och jag är riktigt sugen på att göra det snart igen. Det är verkligen sjukt skoj och coolt att se hur mycket som bara blivit övergivet och gå runt och fundera på varför någon bara har lämnat allt och låtit stället förfalla!

Mellanmåååål!

Var ganska sötsugen efter dagens träningspass så körde in om ICA på vägen hem från gymmet och till min stora förtjusning sålde de jordgubbar för 19kr/ask. och de smakade faktiskt gott! Jordgubbar är en av sakerna jag saknar mest med sommaren.. Blev även en proteinbar som hackades tillsammans med jordgubbarna på Kvarg. perfekt att mätta efterträningshungernmenförtidigtattkäkalunchshungern! Nu börjar det dock snart bli dags för lunch och vet inte rikigt vad jag ska hitta på att äta då. Men det brukar lösa sig!:)
 
Dagens träning var 45 min PT cirkelpass som var cirkelträning med en PT, precis som det låter. Det gick bra men kände mig rikigt pigg och full med energi efter passet så det blev en tur bland vikterna och smälde av ett riktigt bra rygg och axelpass! Just axlarna är en muskelgrupp jag verkligen måste träna upp men glömmer faktiskt ganska ofta av det..Får mycket axelträning när jag kör kettlebell men behöver bli ännu starkare! Så ska verkligen bli bättre på att komma ihåg och träna dem!

Onsdag!

Lite mer bilder på fina Betty från i söndags! Har lite andra skoj fotograferingar på gång just nu och det känns helt underbart att äntligen ha tid till det egna fotandet. Både tid, ork och lust. Under hösten var det väldigt lite av alla tre av sakerna. Då jag jobbade och fotade massor av bilder på massor av barn så fastnade man helt i det tänket. Men det är skoj att igen kunna leka med kompisition och ljus lite hur man vill. Tänka och jobba lite utanför boxen om man säger så! 
 
Idag är det onsdag, har har alltid tyckt om onsdagar av någon anledningar. Mycket mer än tisdagar i alla fall.. Började dagen med en långpromenix med bästa kompisen och sen 1.5 timme på gymmet. Biceps/triceps/bröst stog på schemat och det var ett redigt bra pass. Superbra kontakt med musklerna och älskar att jag börjar bli stark i alla tre muskelgrupperna nu. Speciellt bröstmusklerna och triceps. De har alltid varit min svaga punkt ända sen jag började träna men de börjar komma ikapp nu! Fixar nästan dibs med hela min egna kroppsvikt nu, körde asisterade dibs idag med 10kg hjälp. Det är så lite kvar nu men den sista biten är trixig att komma förbi. men någon vecka till så fixar jag det!! Happy happy! Efter att ha styrketränat körde jag 12 tabbatha intervaller på löpbandet i 14km/h. Satan i gatan vad det var jobbigt.. Det tog ordentligt och det räcker med 7 minuter och sen är man nästan kräkfärdig.. Måste verkligen jobba upp konditionen haha! 
 
Nu ska jag bara ta det lugnt en timme och sen laga lite mat vi ska ha med oss på skidresan vecka 8! 

Träningstjat!

Skoj med så många besökare idag, hoppas ni stannar kvar här i fortsättningen också! :)
 
Idag har motivationen inte varit på topp alls. Vaknade imorse och kände verkligen bara mig "blääärgh..". Men jag tog mig upp och genomförde 2 timmar av riktigt bra träning och det var verkligen hur skoj som helst. men så fort jag kom hem igen så stendog humöret igen och har spenderat en stor del av dagen med att kolla serier och bara slöa. Men imorgon tar vi  nya tag igen. Ska fylla morgondagen med massor av saker och se till att det blir en bra dag. Stenhårdträning, bra mat och mycket skratt ska morgondagen bjuda på. Det har jag bestämt nu så nu ska det bli så.
 
Har även känt idag att jag saknar någon att träna med, någon att bolla idéer med och så. En träningspolare hade inte varit helt fel det.. men det jag känner som tränar mycket bor och tränar inte på samma ställe som jag.. Ahja, har klarat mig fint med att träna själv i ett år nu så det får väl fortsätta gå bra så ett tag till!
 
 

Projekt äta bättre och dricka mer!

Detta projektet går riktigt bra kan jag säga. Har så mycket mer energi och känner mig fräshare. Sen att det börjar synas att jag tappat lite i fett är bara ett stort pluss. Börjar äntligen närma mig en form jag kan känna mig nöjd med, sen ska det så klart komma på massor med mer muskler! Och även på den fronten börjar det kännas riktigt bra,börjar närma mig några av delmålen jag har för iår och det känns helt underbart att man redan börjar komma dit. 
 
Dagens träning gick riktigt bra! idag stog det en timmes benträning och sen yoga på schemat och båda känndes riktigt bra. Benen växer och blir starkare och rörligheten i kroppen blir bara bättre och bättre. Det mesta går åt rätt håll om man säger så! Är redan taggad på morgondagens bröst/biceps/triceps pass som har kommit att bli ett av mina favoritpass då styrkan i både bröst och triceps börjar infinna sig. 
 
Måste dock bli bättre på att få in cardioträningnen jag ska ha.. Men det är så jäkla tradigt haha.. Men imorgonkväll blir det grit plyo och sen en stund på löpbandet efter det!
 
 

Lite pastelligt!

Lite av det som köptes på IKEA i lördags, är just nu ganska inne på pastellfärger och har varit det ett tag nu.. Så kunde inte låta bli blommkrukorna och då behövdes ju såklart något att sätta i dem. Får se om jag lyckas hålla plantorna vid liv bara.. Men det är mysigt med lite levande växter. 
Köpte även en del förvaringslådor då jag har väldigt mycket saker som bara står och ser stökiga ut så har fått undan en del nu! Hade nog dock behövt några till nu när jag har fixat lite men det får bli ett senare projket. Jag har fått undan en del nu och det ser lite bättre och ljusare ut här nu. är ganska trött på det svarta och röda jag har haft innan så det är skoj med lite ny färg! 
 
Nu ska jag snart ta och fixa lunch och sen nog ta mitt andra pass på gymmet. Hade egentligen tänkt att köra rygg direkt efter TRX passet imorse men jag orkade verkligen inte då, var helt slut. Rikigt bra pass men känner att energin börjar komma tillbaka nu haha. Så ska snart ner i köket och fixa lite mat och sen jävlar i det ska det tränas!

En fin tös i svartvitt!

Igår hade jag årets andra fotografering med Betty. Vädret var inte helt med oss men blev massor av fina bilder ändå! hade en fotografering inplanerad idag också men vi får skjuta upp den på grund av vädret.. Supersynd då jag verkligen var taggad på den. Men det blir bättre om det inte blåser storm. Så istället ska jag fixa lite på rummet, köpte en del nytt i lördags på IKEA, och ta det lugnt hemma. Ska söka ett jobb också. Så lite smått fix som ska göras idag. 

Torsdags babbel!

Sitter och funderar på om man ska ta tag i och fixa en liten ny design till bloggen men orken finns inte riktigt här än. Men det börjar komma en tanke och plan på det nu i alla fall. Eftersom bloggen inte bara är inriktad mot foto nu så känner jag att jag kanske ska ha en desig (eller i alla fall header) som visar lite mer vad som det skrivs om. Men ska fundera lite mer på hur jag vill ha det och så får vi se!:)
 
Denna torsdagen har varit bra, drivs ännu inte till vansinne av att gå hemma och vänta på besked. Men ska snacka med min lärare imorgon då hon ska ringa och berätta hur vi ska lägga upp allt. Ska även ta och söka lite extrajobb tänkte jag. Tror det blir lördagens projekt att sitta och fixa med lite sådant. 
 
Tog en tur till gymmet i förmiddags och körde ett benpass, det kändes sådär så det blev inte jättelångt. Men blev en del squats och benpress och lite annat smått och gott. Blev ju även en timmes promenad till och från gymmet men valde att skippa kettlebellen ikväll då jag kände mig ganska sliten. Imorgon är vilodag från gymmet och den behövs så det går riktigt bra på lördagens två timmars träning. 
 
 

Mumsfilibabba!

Djävuls träningsvärk från igår.. Men det är så vi gillar det! Hade egentligen tänkt ta en förmiddag med vila men är så jäkla rastlös så tänkte nog vandra ner till gymmet i snövädret! Ska på Kettlebell ikväll men det är vilodag imorgon så kan nog unna mig ett riktigt köttigt benpass!Känner mig stark och så full mer energi just nu. 
Snön faller på ute så det blir nog en väldigt mysig promenix ner till gymmet också!
 
Ovan ser ni min frukost. Havregynsgröt med extra fibrer. banan, mango och sen lite lakrispullver och till det ett kokt ägg. Jag äter på tok för lite med tanken på hur mycket jag tränar så det ska det bli bättring på! 
Nu ska jag ut i snön och ta mig ett riktigt benpass! Sen fixa iordning någon riktigt bra lunch efter det ! 

Onsdag!

En av favoriterna från igår!
 
Idag har det varit full rulle men det är så jag gillar det! var inne en sväng i Lund för att träffa de jag ska läsa Idrott och Hälsa B med, men det hade blivit lite missförstånd då de hade fått för sig att jag ville läsa mer än det så ska snacka med dem på fredag igen. Sen efter det blev det en liten tur på rea, whops. men nu är det köpstopp fram tills jag fyller år för garderoben börjar bli full..
 
Sen när jag kom från Lund blev det promenix till gymmet för 1.5 timme av härlig träning. Riktigt bra pump idag, härligt att vara tillbaka på tung träning!

Lite grått men bra ändå!

Hade en riktigt trevlig fotografering idag. Nöjd tös här!  Var ganska grått och tradigt ute men det blev riktigt bra ändå! Lite synd att snön som kom igår han försvinna!
 
Nu ska jag bra njuta av resten av dagen. kanske ta tur två till gymmet senare ikväll. Testade på Yoga imorse, gick mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra!  Var till och med kul och väldigt skönt. Ska försöka få in ett sådant pass i veckan, behöver arbeta en hel del med min rörlighet så det blir nog kanon! 

raaawr

Måndag. inte på det bästa humöret idag om man säger så.. Men träningen imorse hjälpte lite iaf. Ett riktigt tuft TRX pass och sen ett ännu tuffare benpass efter med massor av squats, deadlifts och benpress. Kommer kännas imorgon. Armen börjar äntligen kännas lite bättre så kan snart träna annat än ben tungt igen.
 
Håller just nu på att koka ägg och planera morgondagens fotografering som jag tror kan bli riktigt bra!

Welcome To The Freakshow!

Ännu en helg avklarad och har en spännande och rolig vecka framför mig! Är så taggad och längtar med att få dra igång en ny vecka och nya tag med allt. 
 
Denna helgen har spenderats som flytthjälp igår och idag har det städas och fixat en del. har inte varit iväg till gymmet nu men det känns som det inte gör något haha. Imorgonbitti blir det ett TRX pass och sen tänkte jag köra ett tungt benpass och jag är dötaggad. Sen kör vi stenhårt med bra mat en vecka till. har släppt det lite i helgen men det hade jag planerat att jag skulle vara okej med. Fredagar och lördagar är okej att käka lite extra och kanske lite godis/fika. 
 
Nu ska jag sätta mig på printerest och leta massa inspriration till kommande plåtningar!
 
 
Snygga Louise får stå för bilderna till detta inlägget!
 

Black And White!

Lite från någon månad sedan. Sitter just nu och snackar och planerar mer fotograferingar, älskar att det äntligen händer saker på den fronten också. Har stått stilla ett tag så ska bli så skoj att komma igång ordentligt igen! Har så mycket kreativitet just nu som bara vill komma ut!

Inte helt på topp..

Vet inte alls vart gårdagens braiga humör tog vägen men idag känner jag mig bara trött... Min underarm känns inte bra och blää.. Ska hälla i mig en celsius och sen ta en sväng p gymmet trots jag inte alls känner för det. Det brukar alltid kännas bättre efter att jag har tränat..
 
 

Planering och Squats!

Är verkligen på så underbart humör, taggad på allt. har påbörjat planera en del fotograferingar och skaffat lite nya kontakter och ser verkligen fram emot som har satts i rullning! Allt verkligen flyter på just nu, äntligen!!
 
Körde ett benpass idag igen då underarmen inte känns helt bra än så vågar inte träna något som innebär att man måste hålla hårt i något... I morgon kör vi mage! Är inte armen bra snart kommer benen och magen bli extremt tränade haha! Vet inte riktigt vad som är fel heller men det gör mig frustrerad..
Men blev en del squats idag, börjar känna att tekniken börjar närma sig okej nu. Men mycket att jobba på och behöver få upp styrkan ännu mer för att våga köra tungt. Just nu kör jag med 40 kg på stången och det blir jobbigt snabbt. Tycker jag är ganska stark i benen men squatsen känns inte helt bra än.. Så får nöta massa teknik så ska det nog lösa sig! Känner i alla fall att rörligheten börjar bli bra då jag kommer långt ner utan att knäna kommer framför fötterna. alltid något!

En tur till Stugan!

För någon vecka sen var vi uppe en sväng i stugan för att kolla till allt, och kamran fick hänga med ut en liten sväng. Ganske grått och tradigt men men. Den svenska vintern... 

Framtidsplaner!

Ni vet att jag igår skrev att jag ville ha lite mer struktur på min vardag? Blev ett steg i rätt riktning idag! Fick precis mail att jag ska börja läsa Idrott och Hälsa B nästa vecka så jag kan söka in och utbilda mig till idrottslärare till hösten!!! Hur najs är inte det?!?!
 
Detta är en sak jag har funderat på ett tag nu och äntligen rör sig saker i den riktningen jag vill. Tänk att få jobba med att förska få andra att brinna så mycket för träning som jag gör! Tror verkligen det är ett jobb som kan passa mig! Är verkligen supertaggad nu!!
 
Nu ska jag sätta mig och maila lite potensiella modeller, ska sätta ihop en riktigt överawesome portfolio denna våren då det lär finnas en del extra tid. Är det folk här som kanske vill ställa upp? :)

Är så taggad på livet nuuu!!
 
modell: Dementhia
 

Go Hard Or Go Home!

Har haft en riktigt bra dag! Tränat, bakat och fixat. Lagat god middag, sprungit en runda och sen slöat lite i soffan. Märker dock att jag har aningen mycket tid över då att fota maten jag lagar är ett stort intresse just nu.. Men något måste man ju fota.. Eller? Bättre med ordentliga bilder än instagrambilder iaf haha! Har även så mycket tid att blogga.. Mhm.. Menmen, får massor gjort men hoppas jag snart får lite mer struktur i min vardag!
 
 
 
Stog även och spände mig i köket innan. Inte mycket att skryta med men det börjar synas lite att man tränar i alla fall. Får se hur mycket omlägningne av mat kan hjälpa!:)
 Och sen bara för att göra systeryster glad: En "tumbler bild" på mina nya tjusiga lakan. och mina ben och fötter. Bara för att jag vet att hon fullkommligt älskar fötter! 
 

Dag ett!

Första dagen på mitt nya liv, eller nått.. Dagen har varit bra hittills i alla fall! Riktigt bra träningspass på gymmet. En timme rygg och sen 30 min löpning på löpbandet och sen 15 minuter stretch! Kände mig pigg och stark, riktigt taggad! Testa lite marklyft idag då jag aldrig riktigt kört det tungt, så tyckte det var helt okej att jag fick upp 70 kg två gånger. Körde även några repetitioner på 60. Målet för i år får bli att lyckas lyfta 100 kg! 
 
Har precis bakat egna proteinbars och ska snart ställa mig och baka ett ordentligt nyttigt bröd, ska bara leta fram ett spännande recept! Ska även ta och käka lite lunch, har käkat för lite mat hittills idag.. Kvarg med mango till frukost sen en stor smoothie när jag kom hem från träningen! Så det först, sen brödbak! Är även sugen på en ny bloggdesign men inte ett dugg sugen på att fixa en.. 
 
 
 
 
 

Clean Eating!

Okej gott folk, då jag har ganska jättemycket fritid just nu ska jag ta tag ordentligt i kosten. Ska iväg och handla massor sen och imorgon ska det bakas, förberedas och fixas. Sista pusselbiten i mitt fitnesspussel ska på plats nu, är så taggad! Ska verkligen köra stenhårt nu de kommande veckorna. En Cheatday i veckan då jag får äta lite vad jag vill. Resten av veckan kör vi så clean jag bara kan. Nu jäklar kör vi!

Små fluffiga fluffbollar!

 

Jag och Luggen!

Hemma igen med ett nytt påslakan, en kjol jag tittat på länge och sen lite ljus och en ny tavelram. Allt på galna reapriser så jag är nöjdare än nöjdast! Har precis satt mig med ett gäng tända ljus och tänkte kolla någon serie en timme nu innan jag har tänkt att laga lite middag!
 
Kom även på att jag inte lagt upp någon bild på den nya frissan, luggen var aningen jättebångstyrig idag men det får ni leva med gott folk!
 
De två sista bilderna här kära systerystern min tagit! Hon var allt ganska grann idag hon själv!
 
 

Trött och lite gnällig..

Gomorgon gomorgon! ska snart traska ner till tåget mot Malmö, ska bara ta och käka klart först.. Ingen aptit alls idag så hoppas det bättrar sig..Väldigt lite energi också, kunde inte somna igår så har legat vaken nästan hela natten. Lagom skoj så hoppas jag sover bättre inatt!
 
 

En bra måndag!

Hejsan Bloggen. Här kommer årets första inlägg.. Eh. Känner att jag är så duktig på att blogga så att det är helt sjukt. Men jag är riktigt taggad på att ta nya tag nu faktiskt, anstränga mig för att ta mer vardagsbilder att blogga. Börjar imorgon med att plocka med mig kameran hela dagen, det ni.. Ska försöka med ett inlägg om dagen, ska även förska att göra detta inlägget med annat än instagrambilder.. Lär inte funka alla dagar men ska försöka! 
 
Denna måndagen har spenderats med att storstäda rummet mitt, rensat och fixat. är sugen på att köpa lite nya grejer att ha här inne. Mitt rum har sett i princip likadant ut sen typ högstadiet och känner att jag skulle vela ha in lite mer ljus här nu. Så är sugen på att byta ut lite av de röda detaljerna mot vitt eller annan ljus färg. Så blir nog en tripp till Ikea snart! Yey! 
 
Har även springit idag, första konditionsträningen på lääänge. Men ska lägga in mycket mer sådan träning i mitt schema nu. har en del spännande på gång men tänkte skriva mer om det senare! Men efter springturen blev det en härlig dusch och sen bäddade jag ner mig i sängen med tända ljus och en bra bok jag fick i julklapp. Startade bara upp datorn lite snabbt för att blogga lite. Ska snart krypa ner i sängen igen och sova några timmar innan vi tar oss ann tisdagen! Imorgon ska jag en sväng till Malmö för att kolla på lite rea med pojkvännen, sen blir det ett ben och magpass på gymmet. Ska nog klämma in lite cardio också! Ska nog bli så bra så!
 
 
 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0