En liten morot!

Idag är en bra dag. Så mycket bättre än gårdagen! spenderade nästan två timmar på gymmet idag, först en timme biceps/triceps/axlar och sen 5,18km på löpbandet följt av lite stretch. Styrketräningen gick helt OK, känns som jag tappat en del av styrkan i tricepsarna men det får vi jobba upp igen! satte även ett nytt PB på militärpress, fick upp 25kg. Kanske inte jättemycket men för mig är det kanon då axlarna är min svagaste punkt och det jag jag ska jobba mest med nu ett tag framöver. De ska också bli starka och öka lite i volym. Sen löpningen då.. Det kändes helt ok idag, de första 1.5km gick riktigt bra men sen fick jag håll och fick dra ner på farten en lite stund. sprang sedan upp till 3km och sen blev det 1km promenerade i snabbt tempo för att sedan springa den sista blite upp till 5.18km.
 
10km känns så långt borta just nu men det ska gå. När jag har klarat av att springa så långt ska jag unna mig ett par brallor från better bodies. Som jag trånar efter alla deras kläder men de är aningen dyra egentligen. men tror det kan vara bra med en liten morot! haha. Dock inte helt bestämt vilka jag vill ha men det är ju en bit kvar till en mil så har ju lite tid att fundera..
 
 

Kläppen- del ett

 

Blää och ush..

vaknade för någon timme sedan med känslan av att idag inte är min dag och har ritkigt svårt att skaka av mig den känslan. Låg kvar i sängen något timme och motivationen till att ta sig upp fanns verkligen inte..vanligtsvis brukar det vara gymmet som lockar upp mig sådanna dagar men då jag har en vilodag idag så kunde inte ens det få upp mig.. Motivationen till något alls finns inte och känner mig bara almänt nere.Just nu är jag mest sugen på att köra till ICA och köpa en stor påse godis och bädda ner mig i sängen igen.. Hoppas verkligen mina kurser kommer igång snart för att inte ha något vettigt att göra driver mig till vansinne vissa dagar. Igår lyckades jag göra massor och även så i måndags men idag har jag noll planer och känner att kroppen verkligen behöver vila.
 
Jag har inte haft den bästa starten på året och tycker 2014 kan börja leverera snart.. förra veckan var helt fantastiskt och så välbehövd men det gör det bara lite svårare att komma in i den tomma vardagen igen. panik för man inte har några måsten direkt, det kommer inte in några pengar och tiden bara sniglar sig fram. 
 
Nä nu ska jag kolla lite serier och sen göra de få saker som ska göras idag.. Får se om det blir en tur till ICA eller inte.. vill inte riktigt spendera pengar på godis men suget är extra stort idag..
 
 

Från termobyxor till skinnjacka!

Tjenare hej! Kom hem från en helt underbar vecka i Sälen igår. Riktigt bra åkning, kanonväder och bara en helt kanonvecka! Har massor av bilder men har lite annat som måste redigeras först så ni får en bild på mig i backen så länge! 
 
Idag har jag haft en fotografering i vårsolen. Skinjackeväder och solbrillsväder, underbart!

Happy Happy!

Så här glad är jag idag för ikväll bär bilen av uppåt landet mot sälen. En vecka av fin skidåkning och jag är så galet taggad! Nu ska jag tömma minneskort i kamran och packa det sista!:) och baka kanelbullar!

28 kg

Träningsvärk i nästan hela kroppen och allmänt trött.. Igår hade jag min bästa träningsdag på länge! Riktigt bra kettlebellpass, först lite cirkelträning och sen stegar. Lyckades göra jerks enda upp till 28kg. Så galet härligt nöjd med det. Kände mig riktigt stark och bra igår! Var typ ett halvår sedan jag tog i en kettlebell för första gången så känner att jag har kommit ganska långt på den tiden!
 
Nu ska jag bädda ner mig en stund i soffan framför OS för idag är jag  inte alls på topp. Ska städa och packa sen men först bara lata mig en stund..

Vår och sommarbilder

Satt igår kväll och tittade igenom arkivet och letar upp bilder som ska med i potfolion och ojj vad jag längtar efter att fota i vår och sommar solen igen! Älskar färgerna och ljuset. Den första bilden är från sommaren 2012 och den andra från 2013. Några av de sommrarnas favoritporträtt och planen för sommaren och våren är att fota massor och verkligen ta vara på alla härlga färger!

Måndagsfotografering!

 
3 inlägg på en dag, herrejiisses det måste vara något nytt rekord hahah. men ovan är några bilder från dagens fotografering. Jag är riktigt nöjd och det var superskoj, vi har en sminkfotografering kvar men inte förren om en månad. Det är verkligen hur roligt som helst!

Sitter och plockar ihop bilder till portfolion min, har en hel del bilder som tagits i år och förra året som jag är riktigt nöjd med. Ska leta upp lite mer bilder sen som ligger på den externa. Sen ska jag ta mig tid/ork att fixa ihop min hemsida, har verkligen noll koll på hur man gör sådant men får la ta och lära mig lite nu när tiden finns!

Vårkänslor!

Lite ljusa fina bilder från idag, vårkänslor både ute och inne! Längtar tills det börjar ploppafram blommor där ute också. Men först ska en vecka i sälen klaras av och jag är så otroligt taggad på det, få åka massor av skidor. Förra året blev det några dagars åkning som försvann då jag låg med hjärnskakning efter att ha krockat med skotern.. Så nu ska det bli en hel vecka skadefri med mycket bra åkning!

Måndag!

Måndag och en ny vecka ligger framför oss. Sitter just nu och tittar på OS och njuter av att solen skiner. Känns verkligen som vår ute, helt underbart! Om två timmar ska jag köra in till malmö för en fotografering och jag är riktigt taggad! Hoppas på ett lika bra resultat som sist jag fotade en av henns sminkningar, riktigt coolt och det ska bli superskoj! Denna gången ska vi försöka hitta lite höstkänsla i bilderna!
 
 

Senaste dagarna via instagram!

De senaste dagarna i instagrambilder. träning, malmö, träning, träning och sen en tur till Lund idag med moster och Alvin. Vi käkade lunch, kollade lite affärer och sen satt jag och alvin på espresso house en stund medan Jeanette klippte sig. En väldigt mysig dag med andra ord! Nu nalkas en myshelg med familjen, eller de som är hemma iaf.. Vi ska iväg en sväng till och vara packhjälp till en moster om en stund. 

When You Taste Blood It's Just A Warning

 
Idag försöker jag få en del gjort, ska skicka in en ansökan till ett jobb jag har tänkt göra ett tag men glömt att skicka in, jag ska maila en SYO (igen...) ska snart käka lunch och sen ska jag in till Malmö. Var iväg en sväng på gymmet imorse, först en timmes funktionell träning och sen nästan en timme av ben och rygg. Kändes lite blandat den sista timmen, vissa övningar kändes riktigt bra men vissar kändes riktigt tunga. Kanske inte så konstigt egentligen. Men satte ett nytt PB i både latsdrag och legextensions så det är tumme upp på det!
 
 
 

How bad do you want it?

Tisdag förmiddag och jag har äntligen mått bra nog för att besöka gymmet. Efter fem dagar av vila och sjukhet klättrar jag lite på väggarna om man säger så.. Så denna förmiddagen bjöd på en timmes yoga och sen 35 minuter av bröst och axlar. Axlarna ska bli denna månadens priomusklegrupp då de har hamnat lite efter och de verkligen inte är min starkaste sida. Så  nu jäklar ska de växa! I januari har jag tränat mycket triceps och gjort stora framsteg där, fortfarande en del kvar till målen jag har för i år men de har växt till sig en del. Ska sätta mig sen och skriva ihop ett riktigt bra träningsupplägg för denna månaden, har tänkt att jag för ett nytt för varje månad så kroppen inte vänjer sig vid träningen för gör den det stannar man i utvecklingen och det vill vi ju inte. 2014 ska bli året vi växer till oss!

Fiskelifiskar!

 
 
 
I lördags var jag och familjen över till Danmark för att gå och titta på lite fiskar på ett akvarium där. Riktigt häftigt och massor att titta på.  Har verkligen massor av bilder och har redigerat över 100 stycken men tänkte inte besvära er med alla idag haha. men här får ni några av bilderna! 

Horse Looooove!

En första bildbomb från i torsdags, har nog aldriv varit såhär nöjd med resultatet.  Så mycket kärlek och så vackert det blev!:)

Follow on Bloglovin
RSS 2.0