Valborg

Denna valborg har spenderats i Lund och i stadsparken med fina Josefi och lite annat folk. Solen har lyst och det har varit en kanondag helt enkelt. Supermysigt och precis lagom. Vi var inne i Lund vid tolv men inte på plats i parken förren vid nästan halv 2 och jäklar vad mycket folk det var.. Helt galet. 
 

Underbara kvällsljus!

En av de bästa sakerna med sommaren är att kvällarna blir så underbart långa och vackra. Promenerade hem från jobbet i söndags vid halv nio och det var ljus och man frös inte det minsta lilla i shorts och linne,finns inte mycket bättre!

underbara vår! <3

Denna måndagen har spenderats nästan enbart ute, helt underbart. Älskar solen och värmen så otroligt mycket. Man blir så full med energi och humöret är verkligen på topp. Har suttit ute och pluggat idag och sen jobbat några timmar och även det ute. Så lite bränna har man också lyckats skaffa sig under dagen. Nu ska jag skriva på biologiuppgiften i en halvtimme och sen sova. Imorgon är det 8h jobb och sen body combat på kvällen. 

Kanonbra helg!

Lite blandat med bilder från helgen som varit. Och oj vad kanonbra den har varit! I fredags var det släktfirning för mig, supermysigt och trevligt. I lördags fyllde jag år och firade med familjen på dagen och under kvällen var det dags för maskerad och det blev en riktigt lyckad kväll. Så mycket skratt. Och igår var det en väldigt lugn dag, mys i solen hemma och sen lite jobb på kvällen. Känner att jag ligger lite back med bloggadet haha.. Men har så lite tid att faktiskt sitta ner vid datorn och den kommande veckan blir nog inte så mycket bättre. Ska jobba ikväll imorgon och på torsdag. På onsdags är det varlborgsfirning på g och resten av tiden ska spenderas med så mycket plugg jag bara hinner.. Det är verkligen fullt ös nu de sista veckorna. Men det kommer bli bra så det är värt det! :)

Myspysigt!

Bild på mig och lillkusinen under påskfirandet. Idag är ännu en plugg dag.. Sådär sugen på att öppna böckerna och börja. Men det ska bli gjort och jag ska få mycket gjort idag. För imorgon och på fredag ska jag jobba och efter jobb på fredag kommer släkten hit och firar mig för jag fyller gammal på lördag. På lördag är det maskerad och sen på söndag kväll jobbar jag igen. Så full rulle med andra ord. Men tror det kan bli riktigt bra så nu kör vi! 
 

Skogspromenad

I fredags tog jag och pojkvännen en lite promenad uppe vid stugan och letade oss lite in i skogen som finns där. Dock var det ganska blött så gick inte riktigt att gå så långt in som vi hoppades. Älskar att vara ute och gå i skogen. Lyssna på fåglarna och bara andas in frisk luft. Man blir så pigg och glad av det. Så denna våren ska helt klart innehålla fler skogspromenader!

Plugg plugg och mera plugg..

Det är så mycket plugg just nu att det tar upp mycket av min tid.Men inte så långt kvar nu.. Eh, bara att bita ihop sista biten nu!

Lördagsunderhållning...

Det är visst påskafton idag.. Denna spendrar jag med min fysikbok och min kemibok och har lite kört fast i båda ämnena..Solen skiner där ute, folk klipper gräset och fårglar kvittrar och jag vill bara ut och njuta av solen. Men prov2 av fysiken ska vara klara på måndag och jag känner mig aningen stressad som inte får rätt på det.. Men det ska nog lösa sig tillslut.. Ska försöka en stund till sen ska jag nog allt unna mig en långsam promenad i solen. En snabb är inte att tänka på då jag har börjat hosta.. Underbart haha. Men trots allt detta är humöret ganska bra faktiskt!:)

Den gångna veckan via instagram!

Här är ett gäng bildern av vad jag har sysslat med den senaste veckan. Njutit av våren, shoppat upp massor av pengar på Ullared, kollat the hobbit och jaa jobbat. Och pluggat. Men börjar äntligen känna mig ganska utvilad igen. Dock aningen sjuk men det blir nog snart bra igen.. Denna fredag ska spenderas med lite tid för mig själv. Ska ta och slänga i lite ny färg i håret, äta gott och bara kolla serier hela kvällen. 

Äntligen macrosäsong!

Äntligen är det dags för vitsippor, min favoritblomma på våren. De är så enkla men ändå så galet vackra. Vi var uppe en sväng i stugen söndag-måndag så passade på att ligga lite i halvet med vitsippor och fota massor.Det var en välbehövd tur till stugan kan jag säga. Har varit ganska nere men börjar komma tillbaka på banan nu med ny livsglädje och energi!

Saknade sommar!

Ännu en vecka är inne på sin helg och sitter just nu och planerar saker jag och Josefi ska göra i sommar. Som jag längtar efter den. Springa runt i shorts och klänning och bara njuta av livet. kommer bli en så bra sommar! festivaler, grillad mat, fina vänner, dricka vitt sötsliskigt vin, fota vackra sommarbilder och bara lapa i sig sol. Åh ♥

Tattuering

Gårdagen spenderades hos tattueraren och oj vad nöjd jag är med det vi hann igår!! längtar redan till nästa sittning som är i mitten av juli. Tokälskar den verkligne och den kommer vara så galet snygg när den är helt klar!

Äntligen lite utvilad!

Bilder från en av årets första fotografering med Louise!
 

Känns så skönt med en lugnare vecka.. Känner mig nästan utvilda igen nu.. Dagen har spenderats med ett bänkpass på gymmet, lite pluggandet, shoppande av nya jeans och resten av dagen ska fyllas med mer plugg och taggande inför morgondagen. Imorgon spenderar jag en heldag i lödde och fyller mitt lår med tjusig färg. Bokade tiden för typ ett halvår sedan så jag har längtat och nu är det äntligen dags. Fick skissen igår och är verkligen så nöjd, kommer bli kanonsnyggt!!
 
Nä men nu kallar fysiken/kemin!

En ny vecka!

Oj.. har inte bloggat på en vecka ser jag nu.. Men förra veckan var aningen galen. Helt fylld och ganska stressfylld också. Denna är lite bättre då allt inte ligger på en och samma vecka. Ska jobba 3.5h ikväll och 8h både torsdag och fredag. Sen ska jag plugga en hel del och på onsdag är det äntligen dags för min tattuering! Fick skissen maiad innan och det kommer bli galet bra! Är så taggad, har längtat länge nu!:) Förutom det så är det inget alls planerat denna veckan. Ska sova ikapp och undvika att bli förörkyld, dock tror jag det är lite förlorat då jag börjar känna mig lite hängig redan nu.. Ahja, ska plugga en timmes fysik nu och sen göra min bilologilabb som har legat och väntat ett tag nu.. men den ska göras idag så jag kan skicka in uppdrag ett i biologi också. Både fysiken och kemin har fått riktigt bra! Fick ett C på första kemiuppdraget och ett B på fysiken!! Det trodde jag inte haha.
 
Men nu ska jag fortsätta plugga.. och sen vila upp mig inför kvällens arbetstimmar. är fortfarande ganska trött och lite sliten av veckan som varit. Har en del sömn att ta igen trots att jag sov 10h inatt..
 
 

Favoritbilder!

 
 Igår hade jag en helt underbar fotografering och är verkligen så galet nöjd. Är nog några favoritbilder med bland dem faktiskt. Åhh. Satt och var helt lyrisk när jag redigerade! Färgerna, modellen åhh ja allt. Helt fantastiskt! <3

Rip Coyana

Lite bilder på första bandet som spelade i lördags. Var verkligen superskoj att få fota konsert igen och det är något jag verkligen har saknat. Sen att allt verkligen stämde på plats gör ju allt bara  kanon.
 
Idag har jag en fotografering om ungefär en timme, så ska snart fixa iordning mig. Tanka bilen och sen köra in till Helsingborg. Sen är det plugg som gäller hela eftermiddagen och träning ikväll. 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0