nyårsafton

tänkte bara kolla in lite här snabbt! har precis ätit en brakmiddag och nu är det snart dags för deluxcheescaken! hoppas ni alla har en toppenkväll för det ska jag ha!:) vi hörs nästa år!!






Kanske årets sista inlägg!

Har inte riktigt orkat eller har haft lust att göra ännu en årssumering idag. Har haft fullt upp med att läsa, läsa, läsa och läsa lite till. Är helt fast i Keplers sandmannen. Riktit bra bok och jag kan inte släppa den, när jag inte läser längtar jag tills jag kan läsa.. Dock tar det nog slut väldigt snart tyvärr men då är det tur att jag har ännu en Kepler bok som ligger och väntar. Inte alls en av mina favoritförfattare, nejdå.. 
 
Men i alla fall kan hända att det dyker upp lite inlägg imorgon om jag känner att jag har tid och lust. Annars får ni nog vänta enda tills nästa år.. Ojojoj. Men tänkte börja det nya året med ett inlägg med lite tips om konsertfotografering, fick en fråga om jag inte hade några tips så tänkte göra ett inlägg om det. Kan även hända att det dyker upp en ny design om jag har ork/lust nästa vecka! Lär ha en del projektarbete som ska geomföras så det kommer vara prio ett! Men ska försöka lägga en del tid på att göra bra inlägg här. Nästa år ska bli ett riktigt bra blogg år! Bra inlägg, välplanerade inlägg som faktiskt är vettiga. Sen kommer det fortfarande va en del korta och halvt meningslösa inlägg när jag inte orkar men ändå vill uppdatera haha. Men hoppas nästa år blir ett år då det planeras in massvis med fotograferingar så jag ofta har mycket nya bilder att visa er! Så jag tycker folk kan hänga kvar här till nästa år för då jävlar ska ni få se på blogg! ;)
 
Om vi inte hörs igen imorgon så får ni alla ha en toppendag och ett gott nytt år! ♥
 

Det där med nyårslöften...

Då är vi framme vid den tiden då alla börjar fundera på vad de kan göra bättre under nästa år och så gör även jag. Men jag vet även hur dålig jag är på att hålla nyårslöften så tänker inte avge några jag vet att jag inte kommer hålla. Jag skulle kunna ha att jag ska äta nyttigare och mindre godis men det vet jag själv att det inte funkar. Jag älskar att fika och att baka och om jag inte skulle kunna få göra det hade jag blett knäpp. Så det löftet försöker vi oss inte på i år heller. Har aldrig funkat innan så varför skulle det göra det detta året heller?!. 
 
Jag vill börja träna och ska köpa ett träningskort men jag vill inte göra det på grund av ett nyårslöfte jag avger utan det ska vara bara för att jag vill och för att jag mår så jäkla bra av det. Jag kommer börja träna efter nyår men det mest för att jag inte har haft så mycket tid under lovet att börja. Så nästa vecka blir nog fin fint att börja! 
 
Ett nyårslöfte jag tänker avge är att jag ska ta mer vardagsbilder. Ta bilder de gånger jag träffar kompisar eller gör något med min familj. bara fånga vardagen på bild. Det är sådant som är roligt att ha sedan och det är ett löfte jag vet att jag klarar att hålla. 
 
Ett annat löfte jag ska ha är att jag fram till sommare verkligen ska kötta järnet med företaget. Mitt UF har gått segt under första halvåret men nu jävlar. Hemsidan ska upp. Jag ska stå på en mässa och det ska gå redigt bra. Jag ska marknadsföra det som bara den och det ska komma in kunder. Jag tänker inte stå där till sommaren och inte vara nöjd med mitt projektarbete. Det fixar jag inte.. Inte när man har lagt så mycket tid (och pengar) på det. 
 
Sådär.. Det var nog allt. Lite lagom och saker jag tror att jag kan hålla, så det ska vara. Lägger man massor av löften man inte klarar/orkar hålla så får man dåligt samvetet och det har jag inte tid eller lust med.Vet man att man kan undvika det på något sätt så gör jag det. 
 
Så kära läsare, har ni några nyårslöften? :)
 
Foto: Samantha Svensson

Årets bästa...

Okej, då börjar årssamanfattningen så smått. Har tänkt dela upp den i lite delar och i den första som kommer nu är det mest musik.  2012 har vatt ett år med mycket konserter och har plåtat en hel del band. Känner att jag har utvecklats mycket som konsertfotograf och känner att jag fortfarande brinner för det. Älskar utmaningen med att bara ha tre låtar på sig att få det bra. Älskar att titta igenom bilderna efter spelningen och sen att redigera dem. Hoppas jag kommer känna likadant om ett år men tvivlar inte en sekund att jag kommer sluta brinna för det. Att kombinera två sker man brinner för kan inte bli annat än bäst. 
 
 
 Bästa Spelning:
Första platsen av årets bästa spelning delas av två band.. Kan verkligen inte bestämma vilket som är bäst så båda får vinna. Första bandet är D-A-D och deras spelning på Rockstad:Falun. Helt underbart bra det och jag njöt verkligen igenom hela. D-A-D har länge varit ett av mina favoritband så att få se dem igen och stå längst fram var helt underbart.
 
Den andra konserten som var sinnessjukt bra var Rob Zombie som jag och syster tog en roadtrip till Danmark för att se. Det var helt galet, riktigt bra publikkontakt och en riktigt bra show. 
 
 
 Bästa festival: I somras blev det ju bara två festivaler. Eller bara och bara.. Men i alla fall var på sweden rock och Rockstad:falun och hade det skitnajs på båda ställena. Rockstad var det lite varamare men på Sweden rock slapp vi sova i tält.. haha, så de ligger ganska lika!
Hade det awesome på båda ställena men måste nog sätta rockstad först för träffade en hel del najs människor där. Campingen var skoj, festivalen är mysig och där är lagom mycket folk. Bra band osv osv. 
 
 
Bästa konsertbilderna:


 
 
Sådärja! Kommer sen två uppdateringar till någon annan dag! En om mitt fotande som inte hadlar om konserter och en som handlar om saker som inte har så mycket med foto att göra!

Nya saker på G!

Sitter och finurlar över ett nyårs erbjudanden så det kommer strax upp. Förutom det har jag inte supermycket nytt att visa just nu men hoppas nästa år bler fyllt med fotograferingar av alla typer. Har sökt en del fotopass och hoppas att jag får igång företaget ordentligt då. Har en del marknadsföring och sådant skoj att göra. Men först måste hemsidan bli klar.. Ska ta någon dag nu på lovet och bara köra gärnet med det. Men det blir nog inte förren
efter nyår. :)  På tal om nyår har jag inte kommit igång med årssamanfattningen än men det kommer! Jag lovar!!
 

Sammanfattning av 2012 kommer!

Tänkte göra en lite samanfattning av mitt år, får se om jag orkar mig igenom alla månader i år för jag minns att jag tröttnade typ halvvägs förra året! haha! Men första inlägget kommer nog upp ikväll eller imorgon för just nu orkar jag inte hämta den externa hårddisken för att plocka fram bilder till detta. Men hål utkick och har ni inget bättre för er just nu tycker jag ni kan gå in och gilla facebooksidan min!:) 
 

Lite testbilder!

Va som sagt i stugan för någon dag sedan och testade det nya objektivet lite. Nöjd tös här helt enkelt. Längtar tills jag får testa det riktigt och det lär bli det första jag gör på 2013 för har en fotografering inplanerad med en av mina favoritbrudar. Längtar verkligen till det!!
 

where death is most alive

Hejsvejs alla! Torsdag idag och jullovet flyter på lite för snabbt här känner jag. Har precis vatt och kollat lite på mellandagsrean och hittade lite grejer men inte jättemycket. Har inte så mycket att skriva egentligen.. Kommer kanske upp lite nya bilder som jag tog igår sen, om jag orkar att redigera dem. Vi får se helt enkelt! 

Annan dag jul!

Kom precis hem från en tur till stugan. testade det nya obejketivet en del och älskar det verkligen, riktigt toppen toppen! lägger kanske upp lite bilder sen om jag orkar starta datorn! ska nu kolla på modig och tycka synd om mig själv och min stackars höft!






Min Julafton!!


25/12

Sitter just nu och redigerar bilder från igår på en dator som är så seg att man fasar för att den ska ge upp när som.. Samtidigt som det står min nya fotoskrivare och startar upp!  Tycker den kan bli klar nu så man kan testa den ordentligt!  Kommer lägga upp bilderna från igår i ett annat inlägg för har en stund kvar innan de är klara! men så länge får ni en bild på mitt hår som var riktigt tjusigt igår!:)
 

underbara dag!





hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft! underbart god mat, gröt, fika, släkt och fina presnter! har massa fina bilder men de tänker jag inte ta tag i förren imorron så ni får nöja er med mobilbildern från ett mobilskrivet inlägg. ska snart krypa ner i säng för imorron ska det städas och sen kommer älsklingen min!

God Jul alla! :)

God jul!!!

Tänkte bara passa på att önska alla fina underbara läsare där ute en riktigt bra jul! Lär inte uppdatera här under dagen då jag kommer ha fullt upp med att äta mit tjock på julmat, umgås med familj och släkt och sen öppna julklappar. Tror jag kommer ha en toppendag så hoppas ni har det samma!
 
Godjul! :) ♥

Pepparkaksbak


Royal Republic


Fina vänner!

Visst har jag snygga vänner? Fler bilder finns på facebooken så tycker alla kan kika in där och gilla sidan, har bara tre likes kvar till 200!:) Länk finns till höger på bloggen! Är så sjukt inspirerad till att ta mer porträtt nu asså!

Söta Alice

Tog några snabba bilder på Fridas lille vovve när jag var där för att fota henne. Supergullig vovve. Det är verkligen skoj att fota djur! :)

Julgranen

Ikväll kommer bilder på frida och bilder på Royal Republic. Men så länge får ni lite granbilder!
 
 
 

Blir så glad!

blir så glad när man tänkete kolla bloggen lite snabbt via telefonen och ser att det är massa fina kommentarer!:) ska logga in på datorn sen och svara på alla men tänkte bara skriva här lite snabbt och berätta hur mycket det betyder för mig!:) nu ska jag slå in de sista julklapparna!




Granens står så grön och grann i stugan!

Då va årets julgran klädd! Bättre bilder kommer när jag orkar!:)

Julkonsert

Jag spenderar samanlagt 3 timmar i kyrkan om året och det är när syster har vår och julkonsert med musikskolan och i onsdags var det dags för julkonserten. 
 
 
 

Ronja!

Har precis redigerat klart bilderna på Ronja och ska snart gå på bilderna från julkonserten. Sen om en timme går jag till tåget och åker in till Malmö för att plåta Frida pch köpa den sista julklappen! Sen när jag kommer hem ska julgranen kläs så det kommer bilder på det också. Mycket bilder helt enkelt!:)
 
 

Full Steam Space Machine!

Woaw vilken konsert! Galet grymt band. Är helt nerkärad i deras musik. Sen hade de överawesome ljus och jag har överawesome bilder åt er. Dock kommer de inte upp förren imorgon för jag ska strax krypa ner i sängen. Imorgon har jag en fotografering och sen ska den sista julklappen inhandlas. Bra fredag helt enkelt!
Godnatt!

Royal Republic

ett fotopass till ikväll trillade in! Så bildena jag lovade skulle komma idag trillar nog in under morgondagen!:)

Fin torsdag!

Hej alla fina! Idag är en torsdag som är full med saker. Sitter just nu och gör ett insprirations collage till en fotografering som skall göras i Januari. Tror det kan bli riktigt najs. Sen när jag slutar ska jag träffa upp Ronja och plåta! Så ikväll/eftermiddag kommer det massor av bilder. Både på Ronja och sen från julkonserten som jag fota på igår. :)
 

Pepparkakes muffins med skumtomtefrosting

Idag tog jag en stund för att baka något jag har tänkt göra ett tag, nämligen pepparkaksmuffins med skumtomte frosting. 

Mer Deals Death!

Detta band gjorde verkligen en grym spelning i måndags! Galet awesome är de så har ni inte hört dem tycker jag ni ska kolla upp dem direkt!!!

Julavslutningen

Här kommer lite bilder från vår julavslutning i skolan! Skoj dag med fika och lite tävlingar!

På framsidan!

Såg att statestiken hade skjutit i höjden på bara någon timme så började funedra lite vad det berodde på. Sen såg jag att bilden från det förra inlägget syns på två ställen på blogg.se framsidan. Lite skoj! :) Nu ska jag återgå till pluggandet, kommer mer bilder på Dark tranquillity och Deals Death sen! Tjingeling.
 

Dagens planering..

Mår ganska dåligt idag också men har en hel del som måste göras idag. Ska snart börja beta av att göra listan och den har mest med projektarbetet att göra. Så kommer sitta någon timme med det idag, handledarmöte imorgon. 
Ska även ta och slå in alla julklappar, något jag är riktigt dålig på. Det blir aldrig fint. Sen ikväll har syster julkonsert så det blir en tur till kyrkan för att lyssna och fota. Hoppas bara huvudet slutar dunka snart. Har inte ork att vara sjuk..
 

Dark Tranquillity Part One


We are blinded by a curtain of insanity

Igår var verkligen galet bra!! Grymma band! Idag är jag dock sjuk och ligger nerbäddad i sängen. feber, hosta, huvudvärk, snuva, ont i halsen öronen och en bröstkorg som ömmar. Skoj va? Menmen, här kommer lite bilder på Deals Death iaf, fler kommer sen och är ni väldigt ivriga så kika in på facebooksidan!


Raubtier @ Mejeriet


Lite julavslutning

Idag hade vi lite julavslutning med klassen och vår lärare som snart ska flytta ifrån oss. Riktigt tråkigt det men det var en mysig förmiddag med fika och lite tävlingar.. Känns helt sjukt att jag bara har en termin kvar med min klass nu.. Tiden har gått så galet snabbt och jag kommer sakna det så mycket sen när det är slut. Så hoppas vår sista temin tillsammans blir kanonbra!
 
har en hel del bilder från idag men datorn vägrar samarbeta... Såå det kommer nog några sådanna sen!! Så länge får ni en bild på det fina tornet vi bygde av marshmellows och spagetti!
 
 

Sabaton del tre + kvällens planer

Fick för någon timme sen ett ok på att plåta Dark Tranquillity och deals death ikväll. Så lite innan åtta befinner jag mig på KB med kameran i högsta hugg! Nu ska jag bara bli av med förkylningen som har kommit smygandes under natten. Huvudet dunkar, halsen är slemmig och gör ont.. Inte bra konsert mående med andra ord. Men det löser vi med några lite te!!
 
Lägger snart upp ett inlägg med de sista bilder på sabaton! Eller vet ni vad, är så lat så jag gör det här! Effektivisera!
 

Sabaton del tvååå


Hej tomten...

Hej tomten, har du lust att utöka innehållet i min kameraväska lite kanske? Eller kanske en stor och fin väska att lägga allt i. Sitter just nu och tittar på utrustning som jag vill ha.. Att man inte har massor av pengar. 

Sabaton del ett!


ljög nog lite..

ljög visst lite i förra inlägget.. lär inte hinna lägga upp bilderna här förren på söndag. så kolla in
facebooken istället för bilder:) nu ska jag käka i malmö och sen är det dags för att gå på en sabaton konsert för att röja!!! taggad!






Bilder uppe!

Alla bilder finns nu uppe på facebook sidan! :) Klicka in är där till höger och titta, orkar ni inte det kommer de upp här under dagen!

Tjuvtitt

 
mer bilder kommer imorgon för nu ska jag sova!:)

Underbara frost

Så underbart vacker ute idag, svinkallt men vackert. Tog precis en tur ut i trädgården och fotade frosten som sitter på alla växter. Hade egentligen velat ta en längre tur men finns inte riktigt tid till det. Ska strax ta och skriva det sista på naturkunskapen och lämna in det och sen ikväll är det sabton som gäller!
 

Över norde jag härskar

Imorgon står en fotografering på schemat och sen på kvällen ska Sabaton plåtas! Så snart har jag massa nya bilder att visa upp för er. Nästa vecka har jag två fotograferingar inplanerade och det känns skitbra! Måste fylla på min portfolio med skitbra bilder och sådanna skall tas!!!  Taggad brud!
 
 

Åhh så bäst!!!

Filmen igår var sinnessjukt bra! Åhhh vad jag vill ha nästa del nu. Bäst Bäst Bäst! 3 timmar av underbar film. De har lagt till en del som inte finns i boken men det gör inte så mycket för det var najs grejer.Coolt! Sen att de drar ut på det i tre filmer antar jag att det är för att dra in så mycket pengar som möjligt, men det gör inte mig mycket de två andra delarna är lika bra som denna. 
 
Har just nu precis kommit hem från tåget efter att ha suttit 45 minuter på malmö central.. Skoj, så fryser ganska mycket nu och är hungrig så ska snart fixa lunch/frukost då det enda jag har fått i mig idag är en tomtelatte. Som förövrigt är något av det bästa som finns! Ska sen ta och plugga någon timme, skriva klart naturkunskapen så jag kan lämna in den. Sen ska jag titta på en massa inspirationsbilder till morgondagens plåtning och så klart lyssna på sabaton för att tagga till inför konserten som ska plåtas imorgonkväl! Denna veckan är verkligen en bra vecka. Skönt att ha så mycket att göra och att det händer saker hela tiden. 

The Hobbit

 
Är så taggad på att se the hobbit att det finns inte riktigt. Om 7 timmar sittar vi i salongen redo för en tre timmar lång film.  Hoppas verkligen den är lika bra som boken för då kan det nog lätt bli den bästa filmen någonsinn. Detta kommer bli en bra natt!:)

Sjung Carolus Sång

Hej alla fina där ute! Har nu precis kommit hem efter en natt i malmö! Ska snart lägga mig och vila lite och sen är det plugg som gäller. Denna veckan börjar bli ganska full och det gillar jag! Ska på bio inatt och se midnattsvisningen av the hobbit. Tränarmöte imorron. Fota Linn och Calle på torsdag. Fota sabaton på torsdag och sen se sabaton på fredag. Så måste få så mycket plugg som möjligt gjort idag. SKa försöka bli klar med Naturkunskapen så jag kan lämna in den och sen är det projektarbete som gäller. Yey. Fast är jäkligt taggad på båda delarna så det blir nog skitbra. Men först, lite frukost och lite vilning.
 

Abstrakt

Hemma själv och bestämde mig att leka lite med kameran. Resultatet blev la sådär men skoj hade jag iaf!

Om man ändå var rik..

Denna hade ju kunnat få flytta in hos mig.. Sitter och letar efter ställen man kan ha en utställning på och sen ska jag planra en mässa. Så jäkla gött det hade vatt med en fotoprinter som skriver ut i A3 då.. Slippa beställa hem allt. Men den är lite för dyr för att jag ska känna att jag har pengar till det.. Finns så mycket annat dyrt jag vill ha. Inte bra att man har ett så dyrt intresse.. Finns lixom inga mer 1000/2000 objektiv jag vill ha och de jag tittar på och vill ha just nu går för ganska många tusen. Vill även ha några tusen till att tatuera mig. Vill göra mina rosor nuuu! Sen vill jag ha nya kläder, eller jag behöver nya kläder. Menmen... Det blir nog bra! :)

En bra vecka framför oss!!

Måndag morgon nu igen då. Två veckr till julafton. Sabaton på fredag. Ska plåta min beztiz och hennes pojk på torsdag. Ska kanske plåta sabaton på torsdag. Ska hem till min pojk ikväll. Ska till Halmstad till helgen. Kommer bli en kanon vecka med andra ord!:) Sen ska jag klämma in att skriva klart naturkunskapen och fixa massor med projektarbetet. Massor där ska som göras. 
 

Ingen bra marknad

Julmarkanden idag var verkligen inget att hänga i granen, knappt något folk och knappt något att titta på. Sen att det var riktigt snökaos gjorde inte det hela bättre.. Lagom glad tös som gick ner i byn för knappt något alls med andra ord. Ahja, får hitta någon annan julmarknad man kan åka och fota.
 

Söndagsmorgon!

Började dan med en mysfrukost med lillebror, nyponsoppa och varmchoklad. Mycket najs! Ska nu sätta mig och plugga någon timme innan vi ska ner till julmarnaden och fota lite. Så det kommer förhoppningsvis en hel drös bilder sedan! :)

En lugn helg

Då har man ännu en helg framför sig som består av jobb och skolarbete. Sista gången på jobbet idag innan de får jullov, käns ganska skönt faktiskt att ha några helger som är helt fria och att man kan hitta på lite saker. Ska snart ta och fylla i lönelappen, ska ble gött med lite extra pengar. Ska nu spendera förmiddagen med att bara ta det lugnt  och vila upp mig helt innan jobb och sen ikväll ska jag försöka plugga lite. Ska även tillbringa imorgon med skolarbete förutom en lite paus då vi ska ner till centrum och gå lite på julmarkanden! Måste ju ha fler mysiga julbilder! Tror detta kan bli en bra helg. Inte jättemycket som ska göras men det känns ganska skönt just nu!
 

Ewil Twin Tour!

Oj Oj Oj, vart ska man börja. Igår var en sådandär awesome kväll man har lite svårt att smälta hur bra det faktiskt var. Lite för bra för att vara sant. Så grymt. Woaw.

 

Igår gjorde jag och syster min en roadtrip till Köpenhamn för att beskåda Marilyn Manson och Rob Zombie. Resan dit var hyfsat smärtfri, bara en liiiten snöstorm och en bilkö. Men vi kom dit och vi hitta rätt utan något större problem. När vi hade tagit oss in så var vi förundrade hur lite folk det var men det va inte så konstigt, det var nämligen 1.5 timme tills Manson skulle gå på scen. Men vi tog oss fram och hamnade tredje längst fram och så väntade vi... Blev ganska långtråkigt men det är tur att man har en smart telefon så det blev en del mobilspel spelade. Vet inte vem som hade tråkigast, jag som stog och spelade eller bruden jämte som stog och tittade när jag gjorde det. Men klockan singlade sig fram och klockan slog åtta. Det blev helt mörkt och man såg herr manson röra sig bakom det stora skynket som hängde framför scenen. Lite svårt att beskriva känslan av att veta att personen som man lyssnade på och dyrkade under hela högstadiet stog några meter från en. Mina förhoppningar var låga för jag vet att han spelning i Stockholm kvällen innan var värdelös och att han inte ofta gör bra spelningar. men woaw vad överraskade jag var. Publiken va astaggad och han var så bra. Underbar scenshow och man fick höra alla sina gamla favoriter. Jag var helt förundrad över hur bra det var. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om det, är ganska mållös över hela kvällen faktiskt. Setlisten var kanon och det märktes att han hade skoj på scen. Han log och såg verkligen ut att trivas. Trycket under sista halvan av konserten var riktigt hårt så det är inte så konstigt att man är aningen mörbultad idag..

 

Sen en halvtimme efter Manson var det dags för det vi var där främst för. Mr zombie. Rob Motherfucking Zombie. Såg honom på sweden rock förra sommaren men det var långt ifrån såhär bra. När inrott började och skynket som hängde för så släppte illamåendet och yrseln som hade infallit sig i pausen mellan. Stog bara och log och njöt. När sedan Herr zombie kom fram ur ett av alla moster som var med på scenen brast det helt. Kunde inte sluta hoppa och skaka på huvudet mitt. Systern min var precis lika lycklig ( om inte lyckligare faktiskt). Vi lyckades snabbt ta oss längst fram och ja.. har inte ord att beskriva hur grymt det var. Publikkontakten hela bandet har är helt underbart. De titta/pekar/räcker tunga åt en och anstränger sig verkligen för att se alla. Nä det är helt amasiiiiing. Vet inte hur jag ska beskriva det.. Inga ord är beskrivande nog för att förklara. Det var helt klart den bästa spelningen jag har varit på någonsin. Slår allt annat. Scenshowen, låtvalen, publikkontakten.. ja allt. Finns inget att klaga på. Vill skriva och hylla det så mycket mer men vet verkligen inte hur, inget duger.. Men det var så jävla motherfucking bäst! 

 

Enda minuset med kvällen var vissa i publiken som var helt väck och riktigt aggressiva. Både under Manson och Zombie stog vi jämte två slagsmål som väktarna fick bryta upp. Fast.. tack vare det andra så kom vi längst fram så lite bra var det.. Men är man så jäkla full har man inget långt fram och göra. Man ska inte ta sig fram och göra det genom att verkligen medvetet göra illa folk. Då förtjänar man fan att bli utslängd. Fine att folk vill fram och knuffas lite gör man alltid men att slåss, nein. Inte okej. 

 


mars needs women angry red women

Imorgon ska jag på konsert och inte för att fota. Det känns lite skumt men ändå ganska skönt att bara kunna gå dit för lyssna och njuta. Vet dock redan nu att jag kommer sakna kameran för det kommer vara en jävla show..
 
Bilden nedan är sparad från facebook för orkade inte koppla in den externa hårddisken så kvaliten är lite halvkass.. Inte bästa bilden heller men eftersom det är herr zombie jag ska kolla på imorron så var den ganska passande.. haha.
 

Färglära

Märkte nu att man kan ladda upp bilder direkt från instagram här, smidigt blogg.se. I like, inte för att jag särskilt ofta känner för att lägga upp de bilderna här men idag fick det duga! :) Heter Beexen där om någon skulle vela följa med mig där. Uppdaterar ganska ofta!
Men i alla fall som ni ser på bilderna har jag lekt med färg idag, vi har nämligen haft färglära hela dagen. Kanske inte det roligaste men vi hann i alla fall med det vi skulle göra imorron idag också så det betyder att jag slipper åka till skolan imorron. 

Små avtryck

Lite bilder från idag. Blev en tur till Ica för att hämta ut paket och då passade jag på att ta lite bilder. Blev dock inte mycket att hänga i granen. Var även några skitungar som stog på en kulle och försökte kasta snöbollar på mig.. Man kan inte göra så mycket åt det när man har två hyfsatt ömtåliga paket i händerna.. Men lyckades ninja mig undan alla så bara de som såg dummat ut, hehe.. Är så jäkla glad att man inte går på högstadiet längre om man säger så..
Tog och gjorde lite varmchoklad när jag kom hem och blev riktigt förvånad över hur grym jag är på det. Kakao, socker och liiite vanlijsocker. Finfint. Satt och kollade alla nya avsnitt av serier som jag inte hunnit se än och bara tagit det lugnt. Ikväll ska jag plugga mer naturkunskap och fixa mer med projektarbetet.. skoj..

Julerbjudande!


Living Dead Girl

Snön faller utan för fönstret och rob zombie ekar i högtalarna. Fattar inte riktigt att jag ska se honom på torsdag.. Hoppas bara inte det snöar en massa när jag ska köra över bron till Pölselandet.
Har ännu en dag med hemmarbete så ska snart sätta mig och planera en mässa och en utsällning. Var ganska nere med allt som har med mitt projektarbete igår men det börjar kännas bättre nu.. Ska ta tag i detta ordentligt nu! Ska även skriv en sida till på naturkunskapen och när jag har gjort det ska jag ut på en promenad med kameran ner till ICA där jag har två paket att hämta ut. 
 
 

Jul, jul mera jul!

Bilderna som jag inte kunde ladda upp igår! Internet har äntligen kommit igång igen så ska sätta mig och skriva på naturkunskapen nu. Sitter och längtar till på söndag då det är julmarknad i Kävlinge, brukar inte vara jättemycket då men vill ta massa fina bilder. Älskar julen lite mer än vad man borde men det är så galet mysigt! :)

imorgon istället..

internet dog så vinterbilderna kommer imorron!:)





Happy Happy

Har precis skickat in geografi uppgiften och ska snart börja med naturkunskapen. Har ett bra flyt nu så hoppas bara det håller i hela veckan. Mycket som ska göras. Idag har jag fotat snö och julsaker i Malmö så ska ta och redigera de bilderna sen också! Här får ni en lite bild på utsikten jag vaknade till imorse! :) Najsigare bilder kommer sen!

lördag

har inte haft tid till att sitta ner vid en dator idag så här kommer en lite mobiluppdatering! idag har spenderats med att vara flytthjälp och jobba. lite sleten kroppen med andra ord. en del blåmärken, ömma muskler och onda leder. men inte ska man klaga! sitter i pojkens lägenhet

het och ska strax fixa middag och sen bara slööööa. imorgon ska jag gå på juljackt och hitta julsaker att fota!






Follow on Bloglovin
RSS 2.0