Black And White


Dear Santa


En liten jag

Ännu en bild från i måndags dock är det jag på bilden nu. Inte ofta jag är särskilt bekväm med att se bilder på mig själv men denna gillar jag verkligen. Samantha är duuuktiiig!:)

......

Ingen bra dag, återkommer imorgon.

Ödehus!


Lite äventyr

Hemma eftern en lång dag och är helt slut. Klockan ringet halv sex imorse och då bar det av till tåget mot Ängelholm och sen blev det en busstur..Sen fixades hår och smink och sen bar det av på jakt efter ödehus och vi hittade ett där vi tog bilderna till uppgiften och har ett har nu ett bra resultat. Blev inte så mycket bilder utöver modebilderna men sådanna äventyr får det bli en annan dag! Kommer mer bilder senare! :)
 

Lite bra ljus tack!


Vill ha en konsert med klockrent ljus nu, var ett tag sedan nu.. haha, men det hade la inte vatt lika givande om det inte hade varit lite utmanande. Plåta konserter i dåligt ljus när man har tre låtar på sig kan bli ganska stressande om det inte funkar.. Men det är halva nöjet antar jag att stressa fram så många bra bilder som möjligt! Men det hade vatt skönt med en konsert med lika klockrent ljus som dark funeral hade under sweden rock för det var verkligen rena nöjet. Några av mina bästa bilder någonsin togs där. Sitter just nu och tittar på bilder från festivalen och känner verkligen att jag gjorde ett toppenjobb där. Sjukt många bilder jag älskar. Det var en riktigt awesome festival! Festivalabstinens börjar sakta komma krypandes nu i höstrusket och man kan inte låta bli att längta tillbaka till sommaren..
 
Men hoppas på en massa awesome konserter som ger awesome bilder den kommande tiden. Har sökt en del fotopass nu och fler ska sökas. Vill verkligen få så mycket erfarenhet som det bara går och bli bättre!

Det närmar sig! :)

Ännu en söndag som det ska fyllas med skolarbete, geografi och naturkunskap skall göras och måste även få rätt på min reklambild, vet inte riktigt vad jag ska göra med den alls och den ska vara klart på torsdag.. Ska även förbereda och planera inför imorgon då det nalkas fotografering, om vi lyckas hitta ett ställe för det hela. Hoppas verkligen det blir av då jag ser fram emot det riktigt mycket! 
 
Igår bakades det lussebullar och det är nog lätt det bästa med hela julen. Älskar att det igår bara var en månad kvar till julafton, längtar efter alla saker som ska fixas innan och allt bak. Åhh, jag älskar verkligen julen och kan inte riktigt fatta att det närmar sig. Såå underbart! :)
 

Mer framtidstankar

Känner mig gammal som sitter och klagar och funderar över vartfan tiden tar vägen men det är verkligen helt sinnessjukt vad det går snabbt..Imorgon är det en månad till julafton. Och jag längtar så egentligen gör det inte så mycket att det går snabbt men jag blir stressad, snart har halva trean gått och då är det ett halvår till studenten.. Våren lär gå ännu snabbare än denna terminen och då står man där. Det är svårt att inte vara lite nervös för det, så många beslut som måste fattas. Ska man söka vidare direkt och till vilken skola. Lär ha tre stycken som jag söker. En i Göteborg, en utanför Stockholm och en i Munka. Hoppas verkligen jag kommer in på nordens fotoskola för det hade varit en så underbar erfarenhet så kommer jag inte in där iår så läser jag nog foto på folkhögskolan i ett år i Munka och sen söker in igen. Jag vet att det är foto jag vill syssla med med det är hur jag ska gå tillväga med det jag funerar på. Jag vill ha ett eget företag det vet jag, men hade även tyckt det var helt underbat att ha ett jobb på close upp eller sweden rock magazine.  Ska man kanske ta ett år efter studenten och sattsa helhjärtat på förataget? Får se hur det går när jag har en hemmsida uppe och kan börja marknadsföra den på riktigt, får se hur mycket kunder som faktiskt hör av sig. Är det så många som faktiskt vill anlita mig så att jag inte behöver jag kanske inte plugga vidare ändå.. Men även  om det går bra så vill jag komma in på nordens fotoskola. Det hade vatt så bäst och jag tror att jag hade kunnat lära mig så otroligt mycket där. Får ta lite mer tid att fundera och titta runt.. Men en sak är jag säker på, det är foto jag vill syssla med!
 

Kill Or Be Killed


Har det helt okej!

Älskar vår nya fotouppgift!! Kommer bli så skoj och jag ska ta riktigt bra bilder till det, det får inte bli något halvdant då jag inte är helt nöjd med alla uppgifter vi har haft innan. Men tror det börjar lossna lite nu! Vi har en riktigt bra idé och jag tror resultatet kommer bli helt perfekt. Nu ska jag bara googla runt och hitta det perfekta stället för det hela! 
 
Annars hade jag inte tänkt göra så mycket idag faktiskt.. Pluggade riktigt mycket igår så ska nog ta och unna mig en lugn torsdags eftermiddag. Kanske lite projektarbete senare. Vill så gärna boka in fler fotograferingar och hoppas det börjar rulla in sådanna när jag kan börja marknadsföra företaget ordentligt! :)
 
 
 
 

Blir inte alltid som man har planerat

Båda fotograferingarna är nu inställda.. Skittråkigt men sånt är livet.. Får försöka hitta något annat att vara kreativ med helt enkelt! Ska sätta mig ordentligt och leta efter fler övergivna ställen som kan besökas och fotas i för det är jag riktigt taggad på att göra igen då jag blev så nöjd med bilderna från sist. Nu ska jag skriva ihop en lite kort plan inför en utställning i vår så att vi har något att visa på foton imorgon och sen är det faktiskt sägen som kallar!
 

En helt vanligt onsdag

Onsdagar är nog en av mina favorit dagar faktiskt. Halvvägs till helg och jag kan göra lite vad jag vill/behöer hela dagen. Sitter just nu i pojkens längenhet och har precis fått i mig lite frukost.
 
Dagens fotografering blev tyvärr inställd så det bara att tagga om till imorgon istället. Tror det kan bli riktigt fina bilder då jag redan ser några av dem framför mig! Kommer bli redigt skoj!! Nää, nu är det lite american horror story som gäller och sen ska det pluggas!
 
 
 

Portfolio på G!

Snart har jag nya bilder att visa! Har en fotografering inplanerad imorgon, en på torsdag och en gång nästa vecka! Den nästa vecka får jag klura lite extra på då de inte kunde förren efter fem på dagen och då är det ganska mörkt ute.. Så vi får se hur jag löser det helt enkelt! :) Men jag känner mig i alla fall riktigt taggad på alla tre! Tror det kommer bli en hel drös fina bilder jag sedan kan fylla ut min portfolio med! Att skapa en sådan är en del av projektarbetet så kommer nog lägg mycket tid på olika typer av fotograferingar för att få den komplett! För den ska vara  riktigt riktitg bra! Har en del redan men det kan alltid bli mer och bättre!
 

Lycklig tös

Planerar in fotograferingar, gör skolarbete och mår bra! Bra dag! :)
Älskar hur bra allt faktiskt känns just nu, känns som allt börjar rulla på igen. Så mycket energi och så mycket jag vill göra! Nu hoppas jag bara att detta håller i sig lääänge!

Detta ska bli en bra vecka

Ännu en måndag, ännu en hel vecka framför oss. Denna veckan ska jag få mycket gjort och kryssa av massor på "att göra listan". Ska få igång allt som har legat på is ett tag och jag känner mig riktigt taggad på allt. Detta ska bli en bra och produktiv vecka. Känner äntligen att kreativiteten börjar trilla in igen och jag är sugen på att både fota och skriva så ska passa på nu när jag äntligen känner för det! Ska försöka dra igång och plåta till min portfolia och sätta mig och sortera gamla bilder. Såå kommer behöva massa folk framför kameran så hör av er gott folk! Främst behöver jag kärlekspar och ta lite puttenuttiga bilder! :)
 
Nu jävlar kör vi!!

Perfekta julklappar

Passa på att beställa lite förstoringar av mig nu så hinner de komma innan jul och blir perfekta julklappar till nära och kära. Det går att få förstoringar på alla bilder jag har lagt upp och är bara att skicka ett meddelande om ni är intresserade! Priser på det varierar lite på vad för storlek som önskas på bilden. :) Men som sagt, hör av er om mer information önskas! 

Sööööndag!

Har man inga vettigare bildern får man la själv stå för en.. Älskar att mitt hår börjar bli långt! Har inte så mycket att skriva så tänkte mest bara slänga in en lite uppdatering innan jag fortsätter söndagspluggandet!

Spooky Spooky

Det var lite dimmigt i torsdags när jag gick till tåget. Märks att det börjar bli kallt och närmar sig vintern nu sakta men säkert. 

Förstoringar

Halvtaskig mobilbild.. Men i alla fall, två utskrifter av mina bilder som syster fick när hon fyllde år. Mycket bra present och funkar alldels utmärkt att pryda väggen med, så är det någon som önskar beställa en förstoring av någon av mina bilder så är det bara att hojta till fixar vi det! Kolla in på facebooksidan för att bläddra lättare genom bilderna. 

Fredagsmorgon

Hej alla fina! Sitter i min pojks lägenhet och har någon timme att frödriva innan det blir en tur på stan! Ska snart försöka få i mig lite frukost och sen ska det läsas i Bilbo, som förövrigt är en så sinnessjukt bra boj! Längtar till den 12 december då den kommer på bio.
 
Har inte så mycket att skriva just nu.. Tog några snabba bilder på dimman igår när jag var på väg till tåget, det var verkligen helt galet vackert!
 

Inte helt 100

Känner mit otroligt trött och sliten å har gjort det hela vecka.. Hoppas verkligen det släpper snart och att jag kan ta och rycka upp mig lite. Det finns inte tid att tvivla på mig själv utan det är full rulle som gäller och bra ska det gå. Men nu ska jag ta och städa upp på mitt rum så det slipper stressa mig och sen ska jag försöka få lite skolarbete gjort.

Sötnosar

Är så grymt sugen på att fota mer barn! Funderar på att slänga ihop något barnfotoerbjudande snart och hoppas det trillar in mer bokningar! Någon som är intresserad av lite bilder på sina sötnosar släng iväg ett mail! [email protected]

En onsdag

Idag är livet lite bättre och jag tror jag går mot ett friskare håll igen. Tycker verkligen min kropp kan skräpa sig och hålla sig frisk. Har fått lite skolarbete gjort och ska böja fundera på nästa fotouppgift som är att det ska tas reklambilder. Har en idé att använda någon bild från lördagens tävling, ska bara kolla och se om det är någon som kan användas. Annars är jag inte sugen på att göra reklam för skor. Ska fundera lite till och antagligen tar jag fram flera olika och sitter i sista minuten och kan inte bestämma mig vilken jag ska använda.. Som vanligt haha. Vi har även ett annat projekt på gång och det är att vi ska dokumentera allt som händer fram till jul som har med julen igår. Pepparkasfil igår. mums, sen ska jag någon dag fota lamporna som har börjats hängas upp i Malmö. Snart kommer ju allt upp men det hade vatt skoj att ha en bild på det som verkligen är först uppe. 
 
Nä, nu ska jag försöka få i mig något ätbart och sedan börja på geografiuppgiften.

Framtids funderingar

Två bilder på Dee Snider såhär på kvällskvisten! Hösten håller på att krypa in och festivalsuget börjar komma tillbaka.. Suck, speciellt när jag inte är helt 100 om det blir några nästa sommar. Ska i och för sig försöka fixa så jag kan plåta på en del men kommer inte bli att jag lägger några pengar själv på det. Kan jag få ett fotopass så gör det hela min sommar. Men känner inte för att spendera supermycket pengar just nu på sådant då jag inte riktigt vet hur livet ser ut efter studenten. Sitter och kollar på utbildningar och har hittat några jag vill söka till. Men är för tillfället inte helt 100 om jag vill göra det direkt eller ta ett år och bara köra järnet med företaget som jag har tänkt driva vidare även efter UF-året. Att verkligen ta ett år då det är det enda man fokuserar på. Sen om det skulle gå runt helt så behöver man kanske inte plugga vidare.. Men jag vill göra det och tar jag ett år "ledigt" så finns chansen att jag fastnar i det jag gör. Ska kolla runt lite mer och se vad jag kommer fram till..

Tänker inte bli mer sjuk

Vet inte om min kropp driver med mig eller faktiskt har tänkt att bli sjuk igen.. Känner mig yr, huvudet dunkar och känner feber som smyger sig på. JAG ORKAR INTE! Hoppas det släpper typ nu så att jag orkar få allt jag måste göra idag gjort. Har verkligen inte tid att vara sängliggandes..
 
Började i alla fall dagen med en toppenfrukost, pepparkaksfil <3

Sjung Carolus Sång

Sitter och längtar till den 27e då jag får beskåda mitt favoritband ännu en gång. Är så galet taggad och kan inte riktigt låta bli att hoppa runt lite av glädje varje gång jag tänker på det. Sen att det blir den femte gången jag ska se dem gör det inte mindre awesome!!! Inte heller att Raubtier är förband. Kommer bli en galet grym kväll med förhoppningsvis redigt awesome bilder

No More Mr Nice Guy


Happy Happy

Tre bilder till från igår! Är verkligen riktigt nöjd med dessa och även de som ligger i det förra inlägget. Sitter och letar efter fler övergivna ställen som man kan åka till och fota på för det var verkligen riktigt spännande. Lite läskigt och obehagligt men spännande. Adrenalin kickdelux! Vill hitta fler ställen nu!!



Öde


Redigering pågår

Sitter med dagens bilder just nu och känner mig nöjd! Ska bli skoj att visa för er! :)

lite äventyr

Som inte gick helt som planerat men ändå bra :) Sitter nu och väntat på bussen tillbaka från Broby men en del bilder i kameran! Mest en massa naturbilder men även några på sanatoriumet!

Skåna. En snevänd mobilbild!






Full Rulle

tudellu alla fina, testat på blogg.se app så hoppas de funkar smidigt! Dagen har vatt en bra en. Började med en tur till skolan, naturkunskap B och sen foto där vi snackade om vad vi ska göra fram till jul. Tro

r det kan bli riktigt skoj! Efter skolan bar det av till Malmö och Ikea med pojken för att handla lite mer till hans lägenhet! full rulle hela dagen med andra ord!

Imorgon behöver jag inte åka till skolan så ska ut på riktigt spännande äventyr med Samantha! Kameran är laddad och redo för en.mängd awesome bilder! Nää men nu ska jag sluta babbla och återgå till glassen!

Bajbaj!


Några förslag?

Onsdagen har spenderats i Malmö med att packa upp saker, handla mat och diska saker i pojken mins lägenhet! Har med andra ord inte supermycket nytt att visa upp för er här! Hoppas på lite nya bilder snart och ska försöka dra ihop lite skoj saker så förhoppningsvis händer det nya spännande grejer snart :) Men är det något särskilt ni vill läsa/se?
 
 
 

F5

 Uppdaterade bloggdesignen lite! :)

Tisdag.

Underbart att jag har åkt in till skolan idag för att få närvara på första lektionen (sjuk lärare) och få fråga runt vart min lärare till andra lektionen är och så är hon inte på skolan.. Yey. Känns som att jag har fått sååå mycket gjort! Ahja, ska vänta en halvtimme på nästa tåg nu och sen ska det hem och softas (projektarbete). Vet dock inte vad jag ska göra, måste komma på fler sätt att få fler kunder! Kanske ska ta och passa på att skriva ut mina flyers nu när jag ändå inte har något att göra..
 

Julerbjudande :)

 

Sjuk tös

Sjuk tös med feber och extrem huvudvärk här.. Härligt.. Dagen kommer väl spenderas i sängen vilandes.. Yey, jag som faktiskt var lite sugen på att komma igång med skolan igen. Men det får bli morgondagens uppdrag. Ska försöka få lite projektarbete gjort idag men det får bli senare.. Nu tänkte jag bädda ner mig igen och kolla lite serier!

Bus i Skogen

Dagens andra bildbomb :)) Denna gången bilder på fina Betty!

Katatonia @ KB

 

Underbara färger

Har precis varit ute i skogen med Betty och fångar lite höstfärger på bild. Väldigt lättsam fotografering med mest trams, skratt och en massa pratandes. precis vad jag behövde :)Mer bilder kommer när jag känner att jag verkligen har tid att sitta med det !
 

Imorgon blir en finfin dag

Imorgon är en fullboka dag och jag ser verkligen fram emot den!! Ska plåta Bettysen på förmiddagen och på kvällen ska Katatonia plåtas och sedan nalkas utgång med fint folk i Helsingborg. Lär väl vara helt slut på lördag men det är en annan femma.. Kommer bli en så bra dag!!
 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0