Så galet vackert!

Redigerar bilder för fullt, ni får en liten blandat kompott med bilder här. Mer kommer så klart sedan, har laddat upp lite mer på facebooksidan så gå gärna in där och kolla! Men åh vad jag redan längtar tillbaka. Tydligen ska vädret här hemma vara kallt och tråkigt hela April, känns sådär när man kommer från 30 graders värme. Jag trivs finfint i en solstol med en god drink eller ute i havet bland korallerna och fiskarna. Jag vet att Egypten är ett land jag vill besöka igen och det helst snart. Då ska jag försöka ha ett dykarsertifikat med mig och dyka bland de stora reven för det vi hade vid hotellet var bara litet. Även om det var helt fantastiskt hade man velat se de stora som finns där också. De har nationalparker som är rev och de ska vara i världsklass.Det är så vackert att det inte riktigt går att beskriva. Känslan när man tittade ner under vattnet första gången är helt obeskrivlig. Så mycket fiskar och så vackert något kan vara! 
 
Mer bilder kommer med tiden, nu ska jag baka kanelbullar!:)

Hemma igen!!

Hej alla fina! Nu är jag tillbaka igen och ber så hemskt mycket om ursäkt för en vecka utan bloggning. Fast så ledsen för det är jag inte egentligen för jag har legat och stekt i 30 graders värme, snorklat bland korallrev, druckit drinkar och bara laddat upp batterierna! Jag har nämligen varit en vecka i Egypten och det har varit helt underbart. Jag har maaassor av bilder och ska snart börja kolla igenom dem och redigera, det lär dock ta ett tag haha! 
 
 

Redigering pågår!

Fina Josefi på bild! Vi passade på att ta lite bilder framför det stora påskriset som står utanför skolan! Studiobilderna är under redigering och har börjat på tre av fyra bilder. Ingen av dem är dock helt klar utan jag ska låta dem ligga ett tag innan jag fortsätter! 

Kreativ med böcker!

Idag satt jag och Samantha och skulle försöka komma på lite idér till bilder som ska hängas upp i skolans kommande bibliotek. Detta är vad vi kom upp med! Tycker själv bilderna blev ganska häftiga!

Kattmys!

Dagen har spenderats med kattmys och pojkväns mys. Mysigare katt får man leta efter. Liten fegis är han också haha! 

Sådär bra dag..

Ganska värdelös dag idag.. Mest kollat serier och inte riktigt fått något gjort.. Tränade på kvällen men annars har jag verkligen inte gjort något vettigt alls. Klart man får ha sådanna dagar också men de gör mig så rastlösa och det känns ganska värdelöst när de är över. Träningen gick helt okej idag, en timmes Zumba och sen mage på gymmet. Lär kännas imorgon! Börjar även synas att man har kommit igång igen, ben och armar börjar se helt okej och jag börjar få en rumpa. Den var väldigt platt innan men den börjar synas nu, om någon nu vill veta..Spänner jag magen så kan man kanske börja se att det finns något under fläsket också! Yeey.
 

Oinspiration, stundetmössa och träning!

Hejsan Hejsan alla bloggläsare där ute! Om jag ska vara ärlig så ligger inte motivationen till att blogga jättehögt just nu! Trodde det skulle komma tillbaka efter mässan var avklarad men nej. Så är här lite halvdött ett tag framöver så håll ut, det kommer vända igen det vet jag. Ge mig bara lite värme och vår så kommer inspirationen sprudla igen!
 
Idag har jag skrivit prov, fått studentmössan och tränat. Fattar inte att det är bara 79 dagar kvar till studenten. 79 dagar jag vet kommer springa förbi och snart står jag där den 5 juni i vit klänning och vitt hatt med ett champange glas i handen. Jag längtar något fruktansvärt kan jag säga! Nu när jag faktiskt vet vad som väntar efter och jag vet att jag slipper gå arbetslös. Jag känner mig ganska färdig med skolan nu och längtar efter att få börja jobba. Få göra något annat. Vill bara få det sista i skolan klart nu. Projektarbetet lider mot sitt slut och det är inte jättemycket kvar i de andra kurserna heller. 
 
Nu ska jag kolla lite Bones, lyssna på vinden och bara vänta in att träningsvärken från i går får ny träningsvärk från idag. Är helt slut i kroppen just nu! På ett riktigt härligt sätt! igår körde jag 1 timmes body pump och sen en timmes gym där 20 minuter var på crosstrainern. Idag blev det 1.5 timmes träning. Sprang 10 minuter för att värma upp, körde maskiner en bra stund och sen blev det 30 minuters intervall träning på crosstrainern. Trodde seriöst jag skull avlida..  Benen skakade och sista 10 minuterna tog jag mig igenom på ren vilja haha. Fick ta i ordentligt men så jäklig gött efter när man kände att man klarat av det. Tror jag förbrände 460 kalorier på den halvtimmen så hårt tog det! Kände när jag började och hade klarat de första fem minuterna att detta tar jag mig aldrig igenom levande.. Men jopp! Svetten forsade och benen skakade som nykokt spagetti men klarade gjorde jag allt. 
Imorgon blir det lite lugnare med "bara" en timmes Zumba!
 
 
 

Stand Up For Rock And Roll

Dålig bloggare här men jag har kanpt suttit vid datorn denna helgen! Har vatt ganska skönt att den bara har fått stå. Inte för att jag har gjort så mycket egentligen! Kollat film, jobbat, pluggat geografi och bara vilat upp mig. Nu är det en vecka innan påsklovet! Har en del som ska bli gjort då men känner att veckan kommer gå dösnabbt så snart så! Jag längtar jättemycket och jag behöver verkligen ett lov att vila upp mig på! kommer bli så bra!!
 
Nu ska jag fortsätta plocka och fixa, lyssna på min vår spellista på spotify och plugga lite mer. I eftermiddag blir det body pump! Denna vecka kommer jag köra hårt med träningen! Känner att kroppen pallar det nu igen. Hade innan att jag skulle va i fin form till påsklovet men en influensa och sen en hjärnskakning har hindrat mig från det. Så nu kör vi till studenten. 80 dagar kvar idag! Så nu jävlar kör vi hårt! 
 

Fredags mys!

Änligen fredag och äntligen helg. Detta har varit en intesiv vecka så hade mest sett fram emot en helg där man bara kunde göra inget alls. Men nej, sådant får vi ta på påsklovet! I värmen. åhh. Men i alla fall, idag ska det städas och pluggas geografi. Skoj? Inte ett dugg. Imorgon är det 4 timmars jobb i vattnet och sen mer geografi och på söndag är det geografi. Ska bli så gött på måndag när provet är klart. 

Äntligen avklarat!

Bild på mig och montern från igår som min lärare tog!
 
Såå, då var mässan avklarad, Gick helt okej men det är jäkligt skönt att ha det överstökat. Idag är jag helt död i rygg och nacke och är fortfarande extremt trött.. Längtar mest hem till sängen men det kan jag nog glömma ett tag.. 

Fixar, Fixar och Fixar lite till!

Förberedelserna tycks aldrig ta slut.. Men tror det mest är klart och bara ska köras bort till Helsingborg arena. Här får ni två instagram bilder från idag och på förberedelserna. Lovar att jag ska ta många bilder med den stora kameran både ikväll när allt fixas och under morgondagen! Känns så tråkigt att bara visa bilder tagna med mobilen.. Lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera med ordentliga inlägg så fort mässan är över! 
 

Tillbaka på banan igen!

Nytränad och Nyduschad tjej här! Fryser även något extremt och ska snart fundera på att gå och lägga mig. Imorgon ska det monteras monter och förberedas det sista inför onsdag. Inte så mycket som ska fixas mer än att köra dit allt och sen har jag lite mer bilder som ska skrivas ut. Sen är det bara att hålla tummarna!
 
Förövrigt har det varit en ganska lugn dag, hade en lektion och sen bar det av hemmåt igen. Har fixat lite inför onsdag, kollat lite bones och tagit det ganska lugnt idag. Tränade ett pass body combat innan och det kändes jäkligt skönt! kände av axlen lite men förutom det känns det som man är tillbaka på banan igen! Så jäkla gött!!
 

Nervööös..

Fixar bilder i ramar, skriver ut några fler bilder och planerar. Längtar bara till onsdag kväll just nu då mässan är över. Är så nervös att jag håller på att gå under. Men tror det mesta faktiskt är under kontroll. Men kommer inte vara helt lugn förren det är över..Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till om det inte skulle gå bra på onsdag, inte nu när jag har lagt ner så mycket tid och pengar på det. Hela projektarbetet har kostat mig mer än vad jag har dragit in så hoppas på en vänding av det på onsdag men tänker inte ha för höga förväntningar då jag inte vill bli besviken. Just nu är mitt mål att ta mig igenom dagen, fota lite där och kanske träffa någon eventuell kund. Inte mycket mer just nu.. 
 

Välfylld helg!

Välfyld helg denna! Igår var det fotojobb på förmiddagen, sen var det av till badet för 4 timmars jobb och därefter var det 20 års fest för fina Betty. Idag har jag fixat massor inför mässan, tränat, ska nu fixa ett bildspel som kommer stå igång under dagen i montern och sen efter det ska jag redigera bilderna från igår! Måste även förbereda en liten redovisning som ska göras imorgon. Det har varit en helg med full rulle med andra ord. Nästan så man behöver några dagar att vila upp sig men det kan man ju glömma. Måndag tisdag är fylld med mässfix och på onsdag smäller det..
 

Lite annorlunda bilder!

Idag har vi fått några av bilderna tagna i alla fall, men kyla och vind hindrade oss en del. Men det är på börjat nu i alla fall! Har även en fotografering nästa helg med bilder som också ska användas till uppgiften, ser verkligen fram emot!

 

Klantarsle..

Klantarsle som jag är och kollade fel på tågtider igår så blir det ingen fotografering idag. Lite synd då jag såg fram emot att få fota! Istället står städning av rummet och förberedning inför mässan som är om en vecka på schemat. Har precis printat ut en prislista och student/bal erbjudandet! Men ska bli skönt att ha det mesta klart som jag faktiskt planerar att ha idag, är faktiskt inte så mycket som ska fixas. Mest bara saker som ska skrivas ut!
 
 

En Mycket bra och Fyndig rubrig! :)

Riktigt härligt Zumba pass idag, gick helt okej även om det var ett tag sedan sist haha! Riktigt skönt att röra sig och hoppas på lite saftig träningsvärk imorgon! Imorgon ska jag hem till Samantha och så ska vi fota lite, tror det kan ble redigt awesome bilder! Har även en idé till en annan fotouppgift ska bara komma på vem jag vill ha framför kameran!:) 
 
Nu ska jag slänga i mig något mer att äta och sen börja fundera på att sova, imorgon ringer klockan halv sju..
 

Så mycket att längta till!

Mhm riktigt vårigt ute idag också ♥ Och imorgon ska det bli ännu bättre! Imorgon står fotografering till en fotouppgift på schemat och jag är askalastaggad! Ska snart sätta mig med saker till UF-mässan.. fattar inte riktigt att om en vecka är det snart dags för att sätta upp allt i båset och nästa onsdag är det dags. Nervös brud? Nejdåintealls.. eh. Men det ska nog gå bra ändå! Längtar mest till att projektraporten är skriven och inlämnad så man är klar med hela projektarbetet. Längtar otroligt mycket till studenten och jag längtar tills min 20 års dag. Längtar efter mer värme och längtar efter att kunna gå i shorts. Längtar till festiveler och längtar tills att inte behöva sitta bokom en skolbänk. Jag känner mig ganska klar nu. Vill jobba nu.
 

Ute krigar vinter emot våren

Lite självportätt blev det idag ute i vårsolen!

Äntligen igång igen!!

Härlig måndag! Började dagen med god frukost och sen cyklade jag ner till gymmet. Där tog jag 9km på crosstrainern och sen körde jag en del på masikenrna. Så underbart att vara igång med träningen igen!:) Efter det har jag inte gjort så mycket, håller på med en labb till naturkunskapen där man ska ha potatis i vattenglas. Hälften med socker och hälften utan och så ska man mäta den var 30e minut. Skoj. Förutom det har jag kollat lite seriern och bara njutit av att solen värmer min rygg. 
 
 

Lite Flower Power

Lite blommbilder denna vårdagen! Kom precis hem efter en timmes prommenad och å så skönt det var. Det var lite kyligt men kändes ändå att det var vår på gång!

Fiiiin söndag!

Hej alla fina! Glad och pigg tös här, härlig känsla då det var ett tag sen sist. Har tränat, handlat vårblommor och ska nu läsa igenom hemtentan och sen skicka in den. Solen skiner och det är riktigt vårväder, behöver inte åka in till skolan imorgon och ja.. Bra dag helt enkelt.
 
Förresten, datorn är knasig så jag kan inte se bloggar.. Galet störigt då jag vill kolla bloglovin och även kolla bloggarna till alla som kommenterat. Men hoppas det löser sig snart så att jag kan kolla och kommentera hos er också! Någon som vet vad det kan vara som är kanasigt? Har testat i olika webbläsare. 
 

Lördagsmyyys

Felixen på bilder, tog lite bilder på honom när vi var uppe i sälen! 
 

Idag står att göra klart hemtentan och jobb på schemat. Fyra timmar i kallt vatten lockar inte jättemycket meenmen. det  ska bli skoj att komma tillbaka efter tre veckor. Sen efter det blir det en tur till moster för att fira henne! Skoj Skoj Skoj! 

Lite vår nu tack!!

Tror jag vågar säga att jag mår okej idag. Ska in till skolan i alla fall! Sen ska jag in till Malmö och träffa pojken min! Solen skiner och när man kollar smhi så blir det bara varmare och varmare. I like! Nu kan vi ta lite vår tack!! Längtar något galet efter värme och vår, vill kunna dumpa vinterjackan nu nu nu!
 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0