Fullrulle..

Denna bruden har verkligen fullt upp för tillfället haha. Har knappt tid att sitta ner vid datorn, men det är så jag vill har det! :) Dagen har spenderats med lite bad och sen en mysig promenad vid ån. Imorgon är det 5,5 timmars jobb och sen in till Malmö för Thai-buffe och sedan ett besök på Pixelcafe för att spela super mario kart.  Tror det kan bli en kanontrevlig fredag haha!:) Ska snart ta mig i säng, sitter just nu och redigerar lite mer Berinbilder, har en hel del kvar..

Fullt upp med att leva!

 
Har inte riktigt haft tid att blogga de senaste dagarna (veckan) har fullt upp med att leva och njuta av livet! Men är mer aktiv på instagram så här är den senaste veckan via det. Tattueringen fick en fortsättning, berlin, och bara massa livsnjutning. Såhär det ska vara! :)

Andra sittningen

Då var andra sittningen på låret avklarad, har en sista tid i Oktober och då ska den bli färdig. Men är så galet nöjd med det som gjorts hittills. Kommer verkligen bli dögrymt när den är helt klar! 

Ännu en legendarisk helg

OjOjOj vilken kanonhelg jag har haft! En av de bättre på väldigt länge faktiskt. Det började med en tur till Svedala i fredags för att beskåda Twisted Sister. riktigt jävla bra spelning och jag är verkligen förvånad att publiken var så bra som den var. inte riktigt vad jag förväntade mig av sommarock i svedala och det samma med bandet. Älskar hur mycket de hånade festivalen i stort haha.  Men riktigt jäkla bra hade vi det i alla fall. Sen tog vi oss hem till Kävlinge för några timmars sömn innan lördagens storslagna planer. Nämligen ett stycke grillpartaj. Mat och sprit handlades och kubb hämtades i Höör.(dock användes det inte... men tanken var god) och sedan var det fest ända fram till morgontimmarna. De sista gick vid sex.. Men kanonskoj hade vi det och det var en riktigt lyckad kväll/natt/morgon. I går drog vi in till Malmö för att kränga Thaibuffe och sen efter det var det några timmar med matkoma som spenderades halvöda. En mycket bra helg med andra ord! 
 
Veckan som kommer är inte mycket sämmre den heller. Idag blev det en tur till Ullared och en hel del pengar flög iväg, men en hel del skoj fick följa med hem. Imorgon ska jag ha en familjefotografering mitt på dagen och sen ska jag in till Höör för en trevlig middag med god mat och sen lite underbar cheescake (som jag snart ska ställa mig och göra). Mycket annat skoj ska den sista semesterveckan också fyllas med!:)

I wanna Rock

Imorgon blir det en tur till Svedala för att beskåda detta underbara band ännu en gång. Blir tredje gången jag ser dem och jag är riktigt taggad. han inte se hela spelningen på Copenhel då vi var tvugna att ta oss till bussarna för att komma hem så jag tror morgondagen kommer bli riktigt grym. Sen att det är i Svedala av alla ställen är en anna femma haha.. 
 
Ser verkligen fram emot hela denna helgen och det känns som om den kommer bli ett perfekt avslut på första semesterveckan. Som förövrigt bara har sprungit förbi.. Men den har varit mycket fin så jag är så nöjd så. :)

Undebara semester

vet ni vad? Det är ganska jäkla fint att ha semester faktiskt. Är inne på tredje dagen semester och jag bara njuter. Det är riktigt sommarvärme ute och det är härligt att kunna göra precis vad man vill och känner för. Träna när och hur man vill, bada, sola, läsa, dricka massor av saft och bara vara. Igår var jag en sväng till Höör och vi gjorde ett tappert försöka att bada på kvällen men värmen bara störtförsvann haha. Idag började jag med en timmes Yoga och sen har jag mest bara njutit av solen. Imorgon är det stadsparken med några öl som står på schemat och på fredag blir det en tur till Svedala för att kolla på Twisted Sister. Även lördagen har storslagna planer, nämligen en litet grillpartaj. Nästa vecka ska tattueringen göras klar och massa annat trevligt. Livet är rätt fint nu.

Ven

 I måndags tog vi en tur över till Vhen, en helt underbar ö med helt fantastisk möljö. Lite synd att det regnade stora delar av dagen dock haha. Men dagen var väldigt lyckad och härlig ändå, tiden bara sprang iväg och vipps var det dags att ta sista båten tillbaka till fastland igen. Jag hade en väldigt bra början på min semester med andra ord! :)

Roskilde

 I fredags tog vi en tur över till grannlandet för att besöka Roskilde, första gången på den festivalen för mig så bara det var en upplevelse i sig.  Och jag var ganska imponerad av festivalen faktiskt, stort och massor av saker att kolla på. Vi hade inget vi egentligen ville se förran 22.30 det spenderades en hel del tid av att bara njuta av sommarsolen och festivalkänslan. Den känslan är verkligen helt undederbar, finns inte mycket bättre faktiskt. Men bäst är det att se Rob Zombie för andra gången på mindre än en månad. Den mannen levererar ju fan alltid och sen resten av bandet är lite trevligt ögongodis gör ju inte saken sämre.  Låtlistan var inte riktigt samma som på sweden rock men åhh så bra! Inte för att de har dåliga låtar men de spelar verkligen bara sin bästa låtar! (förutom pussy liquorsom jag saknade även på sweden rock..). Sen att Herr Zombie alltid är nere och promenerar vid publiken gör ju det bara mer fantastiskt, märks verkligen hur mycket han (och resten av bandet så klart) verkligen bryr sig om sina fans.  Piggy Ds publikkontakt är svårslagen och han är ju aldrig stilla. Man kan inte låta bli att verkligen tokälska varenda minut av spelningen.  Så behöver jag säga att vi var ganska jäkla nöjda när vi tog oss tillbaka till hemlandet igen på natten? 

Sick Bubblegum

Idag är det dags för somamrens tredje festival, nämligen en dag på Roskilde. Vi ska dit för att kolla på Rob Zombie för andra gången i sommar. Finns inte många som är så bra live som de är så jag vet att det kommer bli gryymt. Ska även bli spännande att få se Roskildefestivalen då jag inte varit där innan så tror jag har en mycket bra fredag framför mig.
 
Ska snart ner till gymmet för ett första träningspass på... ett tag.. Har varit förkyld och sjuk sen sweden rock så träningen har verkligen blivit lidande. Men åhh vad jag saknar mina vikter. Längtar verkligen tillbaka till lite tung styrketräning. Tänkte kötta på bröst och axlar idag, är verkligen astaggad på lite bänkpress och militärpress. De övningar jag faktiskt har en del kvar till för att nå mina mål.. 70kg bänkpress är en bit bort haha. men fixade en rep på 40 innan jag blev sjuk så förhoppningsvis ligger man kvar ungefär där. Men ska bli väldigt najs i alla fall, sen att man får sällskap gör ju inte saken sämre heller. Nää nu jävlar kör vi, Rebecca 2.0 är på väg!
 
 

Örrrghhh..

 
Fortfarande sjuk och förjävlig, plockar fram alla huskurer jag kan för att hinna bli frisk innan fredag och turen till Roskilde. Jag hade uppskattat att få vara helt frisk på en av sommarens festivaler iaf. Dagen spenderas i soffan med min polare Netflix och varvar att kolla Breaking Bad med Hart Of Dixie. känns som sådär underbar blandning av serier.. Ska snart masa mig till köket och värma lite mat.. Ahja, nu ska jag återgå till att vara miserabel och sluta klaga här.. 

Halva 2014 har nu gått

Halva året har faktiskt gått nu och det har verkligen potential till att bli ett av de bästa åren. Har gjort massor och specielt i sommar har jag så mycket skoj som väntar. Även hösten kommer bli helt underbar.  Detta ska verkligen bli mitt år och känner att det är en bra bit på väg redan. Har så mycket fint folk i mitt liv som jag är så tacksam för.
har aldrig haft lätt att skaffa vänner innan så att nu faktiskt äntligen vara i ett stadie då det finns en del där. Det känns fantastiskt underbart ska jag säga. Och oj vad sentimentalt detta börjar bli nu, ska skärpa mig jag lovar!
 
Satt innan för mig själv och kollade igenom bilder från året och tänkte slänga upp lite blandat här, mest för att det är en liten skoj grej. I alla fall för mig, det är skoj att se tillbaka på hur mycket jag har hunnit i år och att jag fakiskt har vuxit en hel del som person på dessa 6 månader. Undrar hur allt ser ut i slutet av året och vilka fler rädlsor jag kan lyckats erövra. Jag ser verkligen fram emot resten av året! :) 
 
 

Sjukling..

Hejhopp, har dragit på mig en redigt dunderförkylnind så mår inte helt på topp just nu om man säger så.. Inget jobb imorgon utan en heldag i sängen. Hatar verligen att vara sjuk.. Och att jag varit förkyld sedan dagarna innan sweden rock gör ju inte mig mindre trött på det just nu.. Menmen, bara att gilla läget antar jag..
 
 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0