Lite bra ljus tack!


Vill ha en konsert med klockrent ljus nu, var ett tag sedan nu.. haha, men det hade la inte vatt lika givande om det inte hade varit lite utmanande. Plåta konserter i dåligt ljus när man har tre låtar på sig kan bli ganska stressande om det inte funkar.. Men det är halva nöjet antar jag att stressa fram så många bra bilder som möjligt! Men det hade vatt skönt med en konsert med lika klockrent ljus som dark funeral hade under sweden rock för det var verkligen rena nöjet. Några av mina bästa bilder någonsin togs där. Sitter just nu och tittar på bilder från festivalen och känner verkligen att jag gjorde ett toppenjobb där. Sjukt många bilder jag älskar. Det var en riktigt awesome festival! Festivalabstinens börjar sakta komma krypandes nu i höstrusket och man kan inte låta bli att längta tillbaka till sommaren..
 
Men hoppas på en massa awesome konserter som ger awesome bilder den kommande tiden. Har sökt en del fotopass nu och fler ska sökas. Vill verkligen få så mycket erfarenhet som det bara går och bli bättre!

Kommentarer
Postat av: lisalitzium

Grymma bilder!

sv: men tack ska du ha :)

2012-11-25 @ 17:02:24
URL: http://lisabjernhagen.se
Postat av: moa

Superbra bilder!

2012-11-25 @ 17:08:46
URL: http://moathemoses.blogg.se
Postat av: ebba

Vilken fin blogg du har, verkligen jätterolig att läsa! Fin är du också bruden, kram på dig och hoppas du haft en super helg :)

2012-11-25 @ 18:41:36
URL: http://nattstad.se/ebbapettersson
Postat av: martina

hej! allt bra? :)

2012-11-25 @ 19:55:30
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0